View Full Version: Lahendatud Liiga palju indeksointivirheet.
symbianist
15-12-09, 06:14
Minu google webmaster konto i märka seda kaotatud indeksointivirheet.
see on näide indekseerimise viga lingid.
hxxp: / / wwwww (.) näiteks (.) com / BG / tags.php? tag = hullu
kui kliki, et see suunab mind sellele lehele
hxxp: / / wwwww (.) näiteks (.) com / sildid /? vbet_lang = bg & suunatakse = / tags.php
kus on see viga
Leht ei ole suunata korralikult
Firefox on avastanud, et server on suunata taotluse sellele aadressile viisil, mis ei saa kunagi valmis.
Palun aidake mind.
Palun PM mulle täpse lingi. Sel hetkel ma isegi ei tea, kas sa kasutad vBSEO või mitte.
symbianist
16-12-09, 06:55
im kasutades vbseo. mina ja mu sõbrad on viga esineb.
kui te lähete hxxp (.) näiteks (.) net / TL / tags.php see ei suunata sind
hxxp (.) näiteks (.) net / TL / Tags /
vaid selle URL-i viga
hxxp (.) näiteks (.) net / sildid /? vbet_lang = tl & suunatakse = / tags.php
symbianist
16-12-09, 07:02
tegelikult bro, see on lihtsalt juhtub tags.php, kuid ülejäänud php. see töötab hästi.
symbianist
16-12-09, 07:06
on olemas ant kirjutada reegel panna htacces suutma töö teha korralikult?
Muide, mul on palju topelt-meta-title jne, peaks olema fikseeritud. Te kasutate Google Webmaster Tools? Siis vaatame korda indekseerimise staatust.
on olemas ant kirjutada reegel panna htacces suutma töö teha korralikult?
htacces - no. Aga me parandasime seda ja ilmub 3.3.0. Võite tehtud kiirparandus selle - just lisada see liin võetakse vbenterprisetranslatoor_seo.php lõpus esimese kui avaldus:
$_SERVER['QUERY_STRING'] = str_replace('vbet_lang='.$_GET['language'].'&redirected='.$_GET['redirected'], '', $_SERVER['QUERY_STRING']);
Muide, mul on palju topelt-meta-title jne, peaks olema fikseeritud. Te kasutate Google Webmaster Tools? Siis vaatame korda indekseerimise staatust.
Palun avage uus teema selle ja ka näiteks URLid
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):