View Full Version: Lahendatud Visitor messages, kasutajanimed tõlkida.
Ma lihtsalt nägin, et külastaja sõnumeid kasutajanimed on tõlgitud. Vt lisatud ekraanikuvasid.
Palun nõu, kuidas lahendada. Aitäh.
Vaikimisi keel:
http://creativx.net/forums/imagehosting/34e172fd1b89c7.jpg
Muus keeles:
http://creativx.net/forums/imagehosting/34e172fd0bb880.jpg
Palun PM mulle URL sellele lehele ligipääsu võimaldavaid andmeid FTP ja Admin CP ja ma seda lahendada.
Kõik üksikasjad saadeti PM.
Lahendatud ja lisatakse järgmise vabastamist.
Kiire määrata:
1. Mine Admin CP -> Plugins & Tooted -> Plugin Manager ja klõpsake Lisa uus Plugin
2. Set väärtused:
- Toode: vB Enterprise Tõlkija
- Hook asukoht: visitor_messagebit_display_complete
- Nimetus: Ära tõlkida kasutajanimed sisse külastaja lugemiseks
- Täitmine, et: 5
- Plugin PHP kood:
global $vbulletin;
if ($_REQUEST['language'] && $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_donttranslateusernames']) {
$message['musername'] = '' . $message['musername'] .'";
$ Message ['username'] = '' . $message['username'] .'";
}
- Plugin on aktiivne: Jah
Taurus Ma juba seada oma foorum - kinnitage lahendus töötab.
Yep. Ma kinnitan, et see töötab CreativX. Tänu Michal. Ma teen määrata minu teiste foorumi.
Fantastiline:) Enjoy vBET:)
Lihtsalt üks väike asi, ma lihtsalt märganud. Allosas külgriba sellele leheküljele, siis on plokk, milles "Viimane külastajate profiilile. Ma näen seal kasutajanimed on veel tõlkida. Vabandame vaeva!
See võib tunduda väike küsimus kellelegi silma, kuid ma tahaksin kõike teha 100%. Nii et kas te saaksite uurida minu viimane postitus soovile. Aitäh.
Vabandust - ma igatsen seda. Sa juba kinnitanud, et on lahendatud nii et ma pidin mööda minna, sest olek. Palun avage uus teema seda - uus teema uus teema:) See, kuidas me teame, mida oleme haldamise, ant see on tõesti kasulik juhul, kui kiireid lahendusi on kantud, on vead tulevad tagasi, või keegi otsib sarnane küsimus ja nii edasi.
Nii kahju vaeva - just palun kopeeri oma posti uue teema ja me hoolitseme selle peale:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):