PDA

View Full Version: Lahendatud Ei näita Original Version Kui tõlkida.

gareth
02-06-11, 22:05
Pealkiri peaks olema "Mitte näidata Original Version Kui tõlgitud

Kui ma postitus inglise keeles, siis vaata postituste kõmri keeles see ei näita originaal mitte tõlgitud versiooni ega pilte näitama, et piiripunktis on tõlgitud

Tuleb näidata nii:

Kui ma postitus inglise keeles, seejärel vaadata tööd, kõmri, see ei näita esialgse versiooni või mitte tõlgitud pildid näitavad, et tööd on tõlgitud

Mul on see seadistatud kasutama javascript nii külaliste ja registreeritud kasutajad. Olen proovinud teisi meetodeid samuti, kuid mitte neist on töötanud.

Olen püüdnud vaatamise post sisseloginud ja kui välja loginud (ma isegi proovinud teises arvutis), kusjuures sama probleem.

Kas ma igatsesin milles?
Või pean ma malli muuta?

Sait on North Wales foorum - foorum, Isle of Anglesey Gwynedd, Conwy, Flintshire, Wrexham, Denbighshire (http://northwalesforums.co.uk)

vBET
02-06-11, 22:52
Pealkiri see thread parandatakse sa whished:)

Pange tähele, et algne sõnum kuvatakse ainult sõnumite kirjutatud muus keeles selles foorumis default (nii nagu näiteks teie juurde lisatud). Nii et kui keegi kirjutab oma foorum keelt, siis pärast tõlkimist ta on lihtsalt tõlgitud lehekülje ilma originaaltekstile, kuna algtekst on kättesaadav originaalkeeles foorumi URL. Aga kui keegi kirjutab keelt peale foorumi default siis algne sõnum saab lisada, et lasta inimesed teavad, milline oli esialgne sisu (1. Võibolla kasutaja teab seda keelt, 2. Muidu kuidas teada, milline oli algne sõnum).

Kuna teie foorum on inglise keeles ei peaks näitama algne sõnum kui tõlgitakse postitused kirjutatud inglise keeles. Tuleb ainult postitusi, erinevates keeltes. Te näete sama käitumist meie foorum.

Nii et kui ma valesti aru, ei ole küsimus. Palun kinnitage see info aitab või sa ikka vajan abi siin?

PS.
Pange tähele, et seda on võimalik teha, kui iga sõnum läbipaistmatu in [lang = en] kiri [/ lang] BBCode (ilma tühikuteta), kuid vBET Kas automaatne läbipaistmatu ainult lugemiseks kirjutatud muus keeles kui foorumi default. Esiteks leidsime, ei ole mõtet seda teha kõik teated (enamik on oma foorum default keeles). Teiseks oleks sinu suutlikust mõjutavad, sest iga sõnum peab olema parsitavaks BBCode parser igal ekraanil.
Siin on näiteks:
see on lihtsalt test

gareth
03-06-11, 01:30
Right OK nüüd ma saan aru.

Just seda testinud ja see toimib täpselt nagu sa ütled.

Probleem lahendatud. Või peaksin ma ütlema, ei olnud probleemi alustada.

gareth
03-06-11, 01:53
Hmm, mis juhtus minu teisi thread seoses probleem saada vbet tööd vbadvanced linkide kataloog: segaduses:

vBET
03-06-11, 13:49
Pole aimugi - Ma kontrollisin oma kõiki postitusi oma liikme lehelt, kuid ei leidnud teemat umbes vbadvanced sinu tehtud. Meil oli üks server välja ja teated ühel päeval kadunud (sest juhusliku backup taastada) - see oli kirjeldatud teade, et äkki see on põhjus. Igatahes - lihtsalt luua uus teema teie küsimus vbadvanced ja me kontrollime seda:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vB Enterprise Translator 4.10.1