PDA

View Full Version: Lahendatud Muutuv keel koodi post küsimus.

Taurus
10-05-11, 04:58
See probleem on häirib mind juba ammu. Miks siis, kui oletame, et liige valis vales keeles ja trükitud midagi, ja lähetatud, siis ma ei saa muuta keele kood käsitsi post? Kui ma muudan seda ütleme "BG", et "th" pole vahet. Keeles lihtsalt jääb samaks ametikohale.

kamilkurczak
10-05-11, 18:33
tere,

Taurus, nagu ma aru - see postitus ei ole tõlgitud. Muidugi saab muuta post ja pane teise keele koodi sees?
Pea meeles, et kui sa ikka proovida panna vale koodi lang - ikka veel tõlgitud.
Te saate testida Google post keel - lihtsalt kasutada tõlkija poolt google (anslate.google.pl) ja saada "leida keel" variant. Pärast seda - pane hea keele koodi sees ametikohale.

Kui ikka ei ole hea - palun kleebi siia URL sellele ametikohale.

Tänan

Taurus
11-05-11, 03:57
Ma ei saa keelt muuta koodi. Ma tegin täiesti kindel, et see on õige keel koodi ka. Kuid iga post, mis oli esimene vale, ja siis edited sisestada õige keele kood, ka mitte tõlkida.

Siin on post:

Windows 7 Teemad: World of Warcraft poolt TheBull - Page 8

See on tai keel, ja isegi seda redigeerima, et Tai ei ole mingit vahet. See lihtsalt jääb tõlkimata.

kamilkurczak
11-05-11, 19:03
õigus - see on Tai.
Taurus tehke mulle konto juurdepääsu post väljaanne - ma kontrollida seda ise.
Tänan

Taurus
12-05-11, 00:42
Logi sisse details PM'd. Tänu Kamil.

kamilkurczak
12-05-11, 15:22
ok, tänud - ma kontrollida selle eest ise ja lahendada

Taurus
12-05-11, 16:12
Tänu Kamil. Nüüd, miks on mu post üle sain mõned lipud ja mida mitte. "Malaisia"??

Minu vaikimisi keel on inglise keeles. Miks mu post üle näitab erinevalt?

kamilkurczak
12-05-11, 22:47
tere,

Ma olin saidil - See näeb välja küsimus andmebaasi cache. keelt muuta ei põhjustanud muutusi andmebaasi cache.
Tõenäoliselt oli see üks viga, sest ma tegin testi sõnum oma foorum ja everythings töötab hästi (post redigeerida jne). - Mitte see teade on kustutatud muidugi.

Selle konkreetse ametikoha, kui iga väljaanne seda postitust, cache andmebaasi ei ole kirjutada
Nüüd - tundub lahendatud - lisaks ühe tempel (nagu ruumis) on sundinud taassisenemise andmebaasi vahemälu (muidugi sõnum on ikka algsel kujul - saate vaadata - just redigeerida post). Ja pärast seda re-entry teie postitus on tõlgitud head.

Sel hetkel ma ei saa seletada, mis viga oli see üks viga - võib-olla ajutine puudumine ühendus google.
Kui see juhtub jälle ja kui sa ei kanna seda bug jälle - just seda kirjeldada samm-sammult ja püüan reprodutseerida minu test foorum ja lahendada.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations delivered by vBET 4.10.1