PDA

View Full Version: Lahendatud Viga avamisel uus teema

atakansonmez
21-11-09, 20:06
Ma saan selle vea avamisel uus teema

Hoiatus: require_once () [function.require-once]: ei saa kasutada [path] / includes / vbenterprisetranslator_functions_detection.php in [path] / includes / functions_newpost.php (400): eval () 'd code on line 4

Hoiatus: require_once ([path] / includes / vbenterprisetranslator_functions_detection.php) [function.require-once]: failed to open stream: Sellist faili või kataloogi [path] / includes / functions_newpost.php (400): eval () ' d code on line 4

Fatal error: require_once () [function.require]: Failed opening vaja "/ home/nokiafor2/public_html/includes/vbenterprisetranslator_functions_detection.php" (include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php ') in / home/nokiafor2/public_html/includes/functions_newpost.php (400): eval ()' d code on line 4

vBET
21-11-09, 21:00
Uuendamise käigus pead laadida uusi faile serverisse. Palun kesa uuendused ja laadige vajalikud failid serverisse.

Samuti - oled kiindunud väike bug - quote tehtud Google tunda vales keeles. Ma teen kiire vabastamine seda bug korrigeerimine (jutumärgid on mitte saata ajal keele tunnustamine).

vBET
21-11-09, 21:58
Ma seda uurima veast QUOTE. Nagu ma näen, me oleme jutumärkidesse enne küsida Google avastamiseks. Sel juhul ei tööta. Ma arvan, et põhjuseks võib olla siseneb sees tsiteerida. Teeme seda parandada kohe:)

vBET
21-11-09, 23:11
OK - teema oli koos uut liini tsiteerida. Juba parandatud. Me ootel uus vabastamist kuni mõned teised küsimused selgemaks muuta konfiguratsiooni küsimused või vead. Veel uus, millega release ilmuvad kiiresti:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Multilingual forum supported by vBET Translator 4.10.1