PDA

View Full Version: Tagasi lükata Lipud sorteerimine

Cybershaolin
21-11-09, 04:50
Kas on olemas lahendus, mis võimaldaks meil sorteerida lipud, kuidas me tahame, et nad ilmuvad adminCP, ma mõtlen nagu valik?

vBET
21-11-09, 19:11
Ma arvan, et see on võimalik. Kui see tuleks lisada - kõik kohad, kus lipud on näha (rippmenüü, lipud, registreerimise vorm)?

Cybershaolin
21-11-09, 20:37
Jah, igal pool oleks super. :)

vBET
21-11-09, 21:28
OK, siis on see:)

Cybershaolin
26-01-10, 17:23
Kus on see võimalus 3.3.1? See oli palunud aasta novembris, et ma arvanud ta kavatseb kanta sa ütlesid.

vBET
27-01-10, 23:52
Hi. Ei, see ei kuulu veel. Vabandust - tegime 3.3.0 release kiiremini, et see oli planeeritud ja 3.3.1 oli ainult veaparandused vabastamist.

Kuni me hulka lipud sorteerimist ametlikku vabastamist saate seda lahendust:
1. Ava / includes / vbenterprisetranslator_functions_lang.php
2. Otsi:

$vbet_SupportedTranslations = array ('af'=>'Afrikaans','sq'=>'Albanian','ar'=>'Arabic', 'be'=>'Belarusian','bg'=>'Bulgarian','ca'=>'Catalan','zh-CN'=>'Chinese','hr'=>'Croatian','cs'=>'Czech','da'=>'Danish','nl'=>'Dutch','en'=>'English','et'=>'Estonian','tl'=>'Filipino','fi'=>'Finnish','fr'=>'French','gl'=>'Galician','de'=>'German','el'=>'Greek','iw'=>'Hebrew','hi'=>'Hindi','hu'=>'Hungarian','is'=>'Icelandic','id'=>'Indonesian','ga'=>'Irish','it'=>'Italian','ja'=>'Japanese','ko'=>'Korean','lv'=>'Latvian','lt'=>'Lithuanian','mk'=>'Macedonian','ms'=>'Malay','mt'=>'Maltese','no'=>'Norwegian', 'fa' => 'Persian', 'pl'=>'Polish','pt'=>'Portuguese','ro'=>'Romanian','ru'=>'Russian','sr'=>'Serbian','sk'=>'Slovak','sl'=>'Slovenian','es'=>'Spanish','sw'=>'Swahili','sv'=>'Swedish','zh-TW'=>'Taiwanese','th'=>'Thai','tr'=>'Turkish','uk'=>'Ukrainian','vi'=>'Vietnamese','cy'=>'Welsh','yi'=>'Yiddish');

3. Muuda järjekorras paari.

Veelkord kahju, et see ei kuulunud veel:)

Cybershaolin
28-01-10, 01:56
OH, ma näen. OK siis. Igatahes, aitäh ajutine lahendus.

vBET
05-12-10, 17:54
Ma ei tea jõudlus - sorteerimine iga kord ei ole tõhus. Kui meil on muutus lihtsalt muuta seda koodi. Ma mõistan, et see ei ole tore, et muuta koodi, kuid see on palju parem jõudluse ja tundub, et ei ole palju kasutajaid on tõesti vaja sorteerida nende lipu Admin AP.

Ma saan muuta oma staatust jälle "Arvestades". Kui kellelgi teisel on vaja ka see seadistatav palun anna oma hääl siin. Kui see on tõesti vaja me seda toetada. Kui seda ei ole vaja rohkem kasutajaid, siis me jääda kiirparandus lahendus. Kas see on OK teile Cybershaolin?

vBET
14-12-10, 23:28
Vastust ega teisi hääli - nii et sel hetkel Seda palvet võib lugeda tagasi ja toetas vaid lihtsa koodi muutmist.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET 4.10.1