Ευχαριστώ για την απάντηση κύριε.
Σας έστειλα όλα μου VB Διαχειριστή CP και FTP στοιχεία πρόσβασης σε PM και παρακαλούμε να ελέγξετε.
ευχαριστίες
Ευχαριστώ για την απάντηση κύριε.
Σας έστειλα όλα μου VB Διαχειριστή CP και FTP στοιχεία πρόσβασης σε PM και παρακαλούμε να ελέγξετε.
ευχαριστίες
Ναι - μόλις είδε και ελέγχονται. Acces είναι εντάξει, αλλά δεν μπορώ να βρω σε FTP σας directnory φόρουμ σας ούτε. Αρχείο htaccess (βλ. PM). Παρακαλώ μου PM ακριβείς τοποθεσίες.
ευχαριστώ για την απάντηση κύριε.
ελέγξτε ξανά μμ μου (που σας έχει σταλεί).
ευχαριστίες
Είχατε σε κανόνες:
Πρέπει να είναι:ανακατεύθυνση = forum / και να επαναπροσανατολιστεί = forum / $ 2
Αιτία βρεθεί και να διορθωθεί, έτσι μεταφράζεται σελίδες παράγουν τώρα.ανακατεύθυνση = / forum / και να επαναπροσανατολιστεί = / forum / $ 2
Τώρα έχετε ένα ακόμα ζήτημα - τύποι δεν λειτουργούν.
Ευχαριστώ για την μεγάλη βοήθεια.
Βρήκα την καλύτερη λύση είναι ότι απομακρύνεται ο vbet από το φόρουμ μου και τώρα το φόρτο εργασίας του server και το λάθος βάση δεδομένων, τόσο λύνονται coz όταν κάθε οργανισμός στη συνέχεια ανοίξτε μεταφραστεί σύνδεσμο του φόρουμ μου, ώστε να λάβει πάρα πολύ ο χρόνος δεν είναι ανοικτή και όταν η σύνδεση είναι γι 'αυτό δεν δείχνουν στυλ σε μεταφρασμένες σελίδες.
έτσι και τώρα μόλις μου μέχρι το πώς να σταματήσει το Google ανακατεύθυνση μεταφραστεί συνδέσεις σημαίνει όταν αφαιρεθεί το vbet Google εξακολουθεί αναζήτηση μεταφραστεί σύνδεσμο του φόρουμ μου.
και είμαι πολύ ευγνώμων που με βοηθούν σε αυτό το θέμα.
ευχαριστίες
Το άρθρο που θα ανακατευθύνει όλες τις μεταφρασμένες σελίδες να μην μεταφραστεί ένα:
Παρακαλούμε να εγκρίνει την ειδική περίπτωση σας και δοκιμάστε το.Code:RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2 [L,QSA]