Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Σελίδα 1 του 2 12 ΤελευταίαLast
Αποτελέσματα 1 να 10 του 16

Θέμα: vbet λάθος με Marco1 Απόκρυψη όλων των

Απαγορευμένες

Default vbet λάθος με Marco1 Απόκρυψη όλων των

Γεια σας:
    Έχω δοκιμαστεί σε ένα φόρουμ vBet 2.4.3 και MARCO1 Απόκρυψη όλων Hack v4.0

MARCO1 Απόκρυψη όλων Hack αυτό που κάνει είναι να κρύψετε τις συνδέσεις με τους επισκέπτες, αλλάζοντας σύνδεσμο με ένα μήνυμα, το πρόβλημα είναι ότι το μήνυμα είναι γραμμένο 2 φορές αν vbet 2.4.3 είναι εγκατεστημένο.

MARCO1 Hidel όλοι μπορείτε να το κατεβάσετε από vbulletin.org ιστοσελίδα.

Μπορεί κάθε μέλος του προσωπικού να ρίξετε μια ματιά; Νομίζω ότι vbet είναι πολύ ενδιαφέρουσα, αλλά με αυτό το σφάλμα ...

vBulletin Επιχειρήσεις Μεταφραστής (vBET) Προσωπικό

Γεια σας,

Μπορείτε να επικολλήσετε εδώ url φόρουμ σας. Θα ήθελα να δω αυτό το θέμα. Παρακαλώ γράψτε μου, όπου μπορώ να βρω αυτό το θέμα (στο φόρουμ σας). Εκεί που πρέπει να εξετάσουμε;

Είναι αυτό το ζήτημα μόνο σε μεταφρασμένες σελίδες ή μη μεταφρασμένες σελίδες πάρα πολύ;
    Παρακαλώ, απενεργοποιήστε vBET από admincp σας και βεβαιωθείτε ότι το θέμα αυτό εξακολουθεί να είναι.

Ανυπομονώ να ακούσω από εσάς.

Απαγορευμένες

Ναι, έχω δοκιμαστεί και είναι στο διαδίκτυο vbet έχει ενεργοποιηθεί, αλλά σε μη μεταφραστεί happends σελίδες.
    Happends πάντα vbet είναι ενεργοποιημένη, μπορείτε να το ελέγξετε για παράδειγμα την είσοδο εδώ: laradiobbs .***/ normas-de-los-foros/5-normas-y-politicas-del-foro-la-radio-bbs.html

Θα πρέπει να αντικαταστήσετε *** με καθαρές, γιατί μετά την επίκλιση ιστοσελίδες χωρίς 15 θέσεις.

Τώρα vbet είναι να απενεργοποιήσετε και σύνδεσμος αντικαθίσταται για ένα χρόνο με το μήνυμα: [Μεμονωμένο Χρήστες Registrados pueden ver los συνδέσεις. HAZ κλικ para registrarte]

Αλλά είναι vbet ενεργοποιείται το μήνυμα είναι: [Μεμονωμένο Χρήστες Registrados pueden ver συνδέσεις los. HAZ κλικ παρ. registrarte [Μεμονωμένο Χρήστες Registrados pueden ver συνδέσεις los. HAZ κλικ παρ. registrarte]]

Αν χρειαστεί μπορώ να ενεργοποιήσετε ξανά vbet αλλά όπως MARCO1 Απόκρυψη όλων είναι ένα δωρεάν πρόσθετο, μπορείτε να το κατεβάσετε από vbulletin.org και δοκιμή στον τοπικό υπολογιστή σας καλύτερα.

Χάρη.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Miguel86? 23-06-10 στο 19:15. Λόγος: Εξηγήστε λόγο ***

Έχω ένα ερώτημα τώρα. plese προσπαθήστε να απενεργοποιήσετε αυτό το Μάρκο και να προσπαθήσουμε να βρούμε αυτό το θέμα. plese γράψει εδώ είναι το θέμα αυτό ακόμα;

Απαγορευμένες

Αλλά αν μπορώ να απενεργοποιήσω marco, το μήνυμα ότι πρέπει να είστε εγγεγραμμένος για να δείτε συνδέσεις δεν θα εμφανιστεί, επειδή το μήνυμα αυτό εμφανίζεται με τον Marco απόκρυψη όλων.

Αλλά αν vBET είναι turded από αυτό επιλογές λειτουργεί κανονικά;
    Αυτό είναι ένα θέμα κλπ. Μάρκο. Απλώς γράφω για να υποστηρίξει την ομάδα του προϊόντος αυτού.

Απαγορευμένες

Αν vbet είναι απενεργοποιημένη dont happends, οπότε πιστεύω ότι είναι ένα vbet πρόβλημα: S

Γεια σας Miguel,

Ξέρω ότι, αλλά vBET εργάζεται goot πάρα πολύ.

Αυτό είναι πιθανώς μια σύγκρουση μεταξύ δύο plugins (vBET και Marco) και δεν είναι μια vBET θέμα. Η εύρεση της σύγκρουσης θα αντέξει για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω vBET έχουν πολλά αρχεία και τις λειτουργίες και δεν γνωρίζουμε αυτό το plugin (marco κλπ). Marco είναι λιγότερο plugin. Βοήθεια του θα είναι πιο εύκολο να βρείτε αυτή τη σύγκρουση, γι 'αυτό παρακαλώ γράψτε γι' αυτούς.

Εάν αποτύχουν, τότε θα προσπαθήσουμε να το διορθώσουμε.

Σας ευχαριστούμε.

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Quote Αρχικό μήνυμα από Miguel86 View Post
    Αν vbet είναι απενεργοποιημένη dont happends, οπότε πιστεύω ότι είναι ένα vbet πρόβλημα: S
    Πάω στοίχημα ότι όταν MARCO1 είναι dissabled τότε επίσης dont συμβαίνει, έτσι νομίζω ότι είναι κάποια σύγκρουση - pelase αγρανάπαυση Kamil του προτάσεις. Η εύρεση των συγκρούσεων είναι πολύ πιο εύκολο για συντάκτης των μικρότερων mod και επίσης είναι πολύ πιο εύκολο να γίνουν αλλαγές εκεί.

Όπως Kamil έγραψε - θα προσπαθήσουμε να επιλύσουμε τη σύγκρουση, εάν συγγραφέας του MARCO1 θα αποτύχει, αλλά πρώτα παρακαλώ ακριβώς τον ρωτήσω γι 'αυτό

Απαγορευμένες

Το πρόβλημα είναι ότι ο Μάρκος dont απάντηση οτιδήποτε σχετίζεται με αυτό το mod από τις 17 Απριλίου.

Έχω δει mod πολλές φορές και Λοξοτομώ βλέπω πρόβλημα.
    Μήπως vbet οποιαδήποτε tipe των ξαναγράψει κάθε url της σελίδας; maeby thats το λόγο.

Σελίδα 1 του 2 12 ΤελευταίαLast

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί