λεπτομέρειες ιστοσελίδα μου: -
vBulletin 4.0.3 τελευταίες
vBSEO 3.5.0 απελευθέρωση προ
apache 2.2.x
τελευταία μεσολάβησης Nginx για την εξυπηρέτηση στατικό περιεχόμενο
ευχαριστώ εκ των προτέρων
λεπτομέρειες ιστοσελίδα μου: -
vBulletin 4.0.3 τελευταίες
vBSEO 3.5.0 απελευθέρωση προ
apache 2.2.x
τελευταία μεσολάβησης Nginx για την εξυπηρέτηση στατικό περιεχόμενο
ευχαριστώ εκ των προτέρων
δεν πειράζει εγώ πήρα στη δουλειά, κάποιες αλλαγές που έγιναν στο διακομιστή από διαχειριστές server μου
Χαιρόμαστε που χειρίζεται αυτό το - έτσι κι αλλιώς για τους άλλους: Ναι vBET συνεργάζεται με nginx (επιβεβαιώθηκε στις forum πελάτη). Στην επόμενη έκδοση θα κανόνες πρέπει να εφαρμόζονται σε πακέτο. Προς το παρόν χρήση αυτών (πρέπει να υιοθετήσουν στον κατάλογο φόρουμ σας):
Code:location /forums/ { rewrite ^/forums/((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ /forums/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 last; rewrite ^/forums/(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ /forums/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forums/ last; rewrite ^/forums/(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ /forums/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forums/$2 last; if (!-e $request_filename) { rewrite ^/forums/(.*)$ /forums/vbenterprisetranslator_seo.php last; } } if ($request_filename ~ "\.php$" ) { rewrite ^/forums/(.*)$ /forums/vbenterprisetranslator_seo.php last; }
Είναι αυτός ο κανόνας για nginx ως proxy;
Αυτοί είναι οι κανόνες για nginx. Δεν ξέρω είναι μια διαφορά, αν το χρησιμοποιείτε μόνο ως proxy εκεί. Όπως έγραψα πήραμε φόρμα επιβεβαίωσης έναν από τους πελάτες μας που βρίσκεται σε λειτουργία OK στο nginx. Έχετε προβλήματα με αυτούς τους κανόνες;
Νομίζω ότι οι κανόνες αυτοί είναι για nginx ως κύρια web server, έχουμε nginx ως πληρεξούσιο για να apache για την εξυπηρέτηση στατικό περιεχόμενο, στο παρελθόν, όταν χτύπησα μεταφράσει Θα χρησιμοποιηθεί για να πάρει πύλη σφάλματος χρονικού ορίου, τεχνικοί μου έχουν σταθερό
Εντάξει έτσι - συγνώμη για την σύγχυση και μεγάλη που το χειρίζεται. Θα μπορούσατε να μοιραστείτε τη λύση σας με άλλους;
ήταν nginx περιμένει θέμα χρόνου, συγγνώμη θ αποκαλύψει λοξοτομεί πολύ από τότε που γίνεται από εταιρεία διαχείρισης που μόλις απάντησε "δεν έχει καθοριστεί" lol
Παρακαλώ ανοίξτε νέο νήμα για το θέμα σας και να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες - κανόνες που χρησιμοποίησες;
Χρησιμοποιείτε το θάλαμο - Nginx και Apache; Αν έχεις Apache έκανε την προσπάθειά σας να χρησιμοποιήσετε .htaccess;
Παρακαλώ το περιγράψτε σε ξεχωριστό νήμα - αυτό είναι για άλλο θέμα του πελάτη και είναι ήδη λυθεί.
(αυτή τη στιγμή βλέπω τις μεταφράσεις λειτουργούν καλά στο φόρουμ σας - παρακαλώ παρέχει επίσης τη διεύθυνση URL για να σπάσει σελίδα)