Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 10 od 10

Thread: Bilo jednom dobio VBET rad s nginx kao proxy

Član
    Registracija
    Studenog 2009

Cool Bilo jednom dobio VBET rad s nginx kao proxy

prema preporukama vb.com sam dobio nginx instaliran na poslužitelju pozitivan to je opterećenje je dolje s 25+ na 5 loše stvar je site prijevodi prestao raditi u potpunosti, ja sam prisiljen ukloniti mod koji sam kupio za poboljšanje mog prometa

moj site detalje: -

vBulletin 4.0.3 najnovije
    vbseo 3.5.0 pred puštanje
    apache 2.2.x
    zadnji nginx proxy služiti statički sadržaj

hvala unaprijed

Član
    Registracija
    Studenog 2009

nije važno ja je dobio Internet to funkcionirati, neke promjene u server moj server administratori

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Drago mi vas rješava ovo - ionako za druge: Da vBET radi s nginx (potvrđeno na klijenta forumu). U sljedećem izdanju pravila primjenjivat će se u paketu. Za sada koristiti one (potrebno usvojiti na forumu imenik):
    Code:
    location /forums/ {

rewrite ^/forums/((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ /forums/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 last;

rewrite ^/forums/(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ /forums/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forums/ last;
    rewrite ^/forums/(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ /forums/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forums/$2 last;

if (!-e $request_filename) {
    rewrite ^/forums/(.*)$ /forums/vbenterprisetranslator_seo.php last;
    }

}

if ($request_filename ~ "\.php$" ) {
    rewrite ^/forums/(.*)$ /forums/vbenterprisetranslator_seo.php last;
    }

Član
    Registracija
    Studenog 2009

je ovo pravilo za nginx kao proxy?

Registracija
    Listopada 2009

To su pravila za nginx. Ne znam postoji razlika ako ste ga koristite kao proxy. Kao što sam napisao da je dobio potvrdu čine jedan od naših klijenata koji je pokrenut u redu na nginx. Imate li kakvih problema s tim pravilima?

Član
    Registracija
    Studenog 2009

Mislim da ta pravila su za nginx kao glavni web server, mi smo nginx kao proxy Apache služiti Statični Sadržaj, prije kad sam udario prevesti i koristiti da biste dobili pogreške gateway timeout, mi techs su ga fiksni

Registracija
    Listopada 2009

U redu, tako - žao konfuzije i velik da ga obrađuju. Možete li podijeliti svoje rješenje s drugima?

Član
    Registracija
    Studenog 2009

je nginx vrijeme čekanja pitanje, ispričavam se ja ne mogu otkriti puno, budući da je rješava društvo za upravljanje koji samo odgovorio "to je fiksna" lol

Član
    Registracija
    Kolovoz 2010

Text automatically translated from: Russian to: Croatian
    Translated text
    Dobar dan!

Imam Nginx kao proxy Apache, navedenih pravila ne rade, uzimajući greška 500.
    Original text

Registracija
    Listopada 2009

Otvorite novu temu za svoj problem i dati više detalja - koja su pravila koristite?
    Koristite štand - Nginx i Apache? Ako imate Apache Jesi li probao koristiti .htaccess?

Opišite u zaseban thread - ovo je za drugi problem kupac i to je već riješeno.
    (u ovom trenutku vidim prevođenje jesu rad na vaš forum - Molimo upišite URL-adresu slomljena stranicu)

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •