Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Αποτελέσματα 1 να 5 του 5

Θέμα: E-mail ενεργοποίησης μόνο στα Αγγλικά

Default E-mail ενεργοποίησης μόνο στα Αγγλικά

Ας ελπίσουμε ότι Michal δεν θα αισθάνονται συγκλονισμένοι όταν επιστρέψει. Νομίζω, είπε υπήρχαν σοβαρές πλημμύρες στην Πολωνία. Ευτυχώς που έχει περισσότερη βοήθεια την επόμενη εβδομάδα

Τέλος πάντων .... Προσπάθησα την εγγραφή ενός νέου χρήστη, μέσω διαφορετικών μεταφρασμένες εκδόσεις γλώσσας του forum μου ... και κάθε φορά που το email ενεργοποίησης έρχεται πάντα μέσω της στα αγγλικά.

Κάνω φροντίστε να επιλέξετε τα κατάλληλα (διαφορετική) γλώσσα καθώς και στην εγγραφή.

Έχω τις ακόλουθες ρυθμίσεις.

Διάφορα> Εμφάνιση αρχικού κειμένου για το χρήστη> Κανονική
    Διάφορα> Εμφάνιση αρχικό κείμενο για τους επισκέπτες> Κανονική
    Διάφορα> Μετάφραση vBSEO μηνύματα JavaScript> Ναι
    Google Γλώσσα Ανίχνευση> Πάντα χρήστη εμπιστοσύνη

οποιεσδήποτε ιδέες;

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Επιστροφή στο θέμα. vBET δεν υποστηρίζει μετάφραση Emails αυτή τη στιγμή.

Έχουμε ήδη στην λίστα εργασιών μας για την ενσωμάτωση vBET με σύστημα vB φράσεις. Όταν θα είναι έτοιμη τότε μπορούμε να ελέγξουμε τις δυνατότητες για να συνδέσετε σε αυτόματη ειδοποίηση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (το οποίο βασίζει σε φράσεις) και να επιλέξετε vB φράση σύμφωνα με την πραγματική μετάφραση.

Και είμαι επίσης χαρούμενος που την επόμενη εβδομάδα βρίθουν μας θα είναι μεγαλύτερο και εσείς, καθώς οι πελάτες μας θα πάρει πιο γρήγορα την υποστήριξη και πιο γρήγορα νέες δυνατότητες στο vBET
    Awesome, καλό για να ακούσετε! Αυτό είναι ένα μεγάλο προϊόν.

Έχουμε ήδη στην λίστα εργασιών μας για την ενσωμάτωση vBET με σύστημα vB φράσεις. Όταν θα είναι έτοιμη τότε μπορούμε να ελέγξουμε τις δυνατότητες για να συνδέσετε σε αυτόματη ειδοποίηση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (το οποίο βασίζει σε φράσεις) και να επιλέξετε vB φράση σύμφωνα με την πραγματική μετάφραση.
    Εντάξει, ευχαριστώ.

Μέλος

Είναι αυτό λυθεί; Είμαι με τη χρήση 3.3.6 και τα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία δεν παίρνουν μεταφραστεί. αναδυόμενα παράθυρα πολύ

Απαγορευμένες

Γεια σας!
    Εδώ είναι η απάντηση:
    Επιστροφή στο θέμα. vBET δεν υποστηρίζει μετάφραση Emails αυτή τη στιγμή.

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί
  • Ο κώδικας HTML είναι Off