Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Σελίδα 1 του 2 12 ΤελευταίαLast
Αποτελέσματα 1 να 10 του 15

Θέμα: Προβλήματα με vBet (vBadvanced / Λευκά Σελίδες)

Νέο μέλος

Default Προβλήματα με vBet (vBadvanced / Λευκά Σελίδες)

Ok,

Im έχουν κάποια σοβαρά προβλήματα με την εγκατάσταση αυτής της mod.

Im όχι ένα newbie όταν πρόκειται για την εγκατάσταση mods και έχω γράψει έθιμο mods, αλλά αυτό έχει σπάσει κάτι.

Έχω παρακολουθήσει τον οδηγό πάνω και να διαβάσετε μέσω του FAQ, αλλά δεν μπορεί να φανεί να μάθετε γιατί περιοχή μου δεν είναι πλέον λειτουργεί σωστά.

Εγκατέστησα το mod σε cardshare.tv

Έχω setup vBadvanced στην ρίζα
    . Htaccess στο / root ανακατεύθυνση από μη-www για να www

Έχω εγκαταστήσει σε vBulletin / forum

Im τρέξιμο επίσης vBSEO & sitemap

I επεξεργαστεί τα αρχεία και. Htaccess, όπως ζητήθηκε, η περιοχή τότε semmed να λειτουργεί,

όμως πήγα για να δείτε μια κλωστή και παίρνω μόνο μια κενή σελίδα.

Επίσης, ελέγχεται μόνο θα www και πήρα μια κενή σελίδα.
    Στη συνέχεια τίθεται στο αρχείο. Htaccess επεξεργασία στο root /. Htaccess

αυτή καθόρισε την κενή σελίδα, εντούτοις όταν κάνετε κλικ μετάφραση, αυτό λειτούργησε αλλά πρόσθεσε φόρουμ στο url, αν και δεν είχε σπάσει τίποτα, φαίνεται λίγο παράξενο;

I ενεργοποιημένη τότε οι σημαίες στο φόρουμ, οι οποίες δείχνουν πρόστιμο / forum, αλλά έπρεπε να αντιγράψετε το φάκελο εικόνες για / root μου και να αλλάξετε τις ρυθμίσεις για τα έθιμα και το χέρι προσθέστε το varible γι 'αυτό να δείξει στη σελίδα vbadvanced.

έτσι ώστε να μπορείτε να δείτε im έχοντας μερικά ζητήματα.
    Επίσης, προσπάθησε να απενεργοποιήσετε το plugin για να πάρει το χώρο λειτουργεί σωστά, αλλά ακόμα το ίδιο τόσο τους θα πρέπει να πάμε πίσω και να αναιρέσετε των δικών μου.

Πραγματικά ελπίζω ότι κάποιος θα μπορούσε να ρίξει λίγο φως σε θέματα που μου όπως έχω ακούσει πολλά καλά πράγματα σχετικά με αυτό το mod και θα ήθελα πραγματικά να πάρει τη χρήση του.

Νέο μέλος

ΟΚ,

Μετά από περισσότερα μαστορέματα έχω καταφέρει να πάρει την πρώτη σελίδα (vbadvanced) μετάφραση, η μετάφραση των θεμάτων, ώστε τα περισσότερα από τα ζητήματα είναι σταθερή.

Ωστόσο, το μόνο πράγμα που αν και εξακολουθεί να αποτελεί μείζον ζήτημα.

Γλώσσα Προεπιλογή λειτουργεί όπως θα έπρεπε

Αλλά

Εάν κάνετε κλικ μεταφράσει στην αρχική σελίδα και στη συνέχεια κάντε κλικ φόρουμ, θα ανακατευθυνθείτε στην αρχική σελίδα.

Αν είστε στο δείκτη φόρουμ και κάνετε κλικ στο κουμπί μεταφράσει, θα μεταφερθείτε στην αρχική σελίδα.

Αν βρίσκεστε στο φόρουμ δείκτη και goto μια κλωστή και κάντε κλικ στο μεταφράσει, θα ανακατευθυνθείτε στην αρχική σελίδα.

Αν, όμως, κάνετε κλικ σε ένα νήμα από την αρχική σελίδα (vbadvanced) θα μεταφράσει.

Αυτό πρέπει να είναι ένα ζήτημα με τη ρίζα /. Htaccess ρυθμίσεις, όμως έχω προσπαθήσει επεξεργασία τους, αλλά παίρνω μόνο μια κενή ιστοσελίδα.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη contemptx? 20-04-10 στο 16:57.

Νέο μέλος

Αυτό είναι. Htaccess μου που βρίσκεται στο / forum

Code:
    # Comment the following line (add '#' at the beginning)
    # to disable mod_rewrite functions.
    # Please note: you still need to disable the hack in
    # the vBSEO control panel to stop url rewrites.
    RewriteEngine On

# Some servers require the Rewritebase directive to be
    # enabled (remove '#' at the beginning to activate)
    # Please note: when enabled, you must include the path
    # to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)

#RewriteBase /forum/

RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.cardshare\.tv
    RewriteRule (.*) http://www.cardshare.tv/forum/$1 [L,R=301]

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

#RULES for SEO translation links with vBSEO (have to be included before all rules to vbseo.php)
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]

Νέο μέλος

Ξέχασα να αναφέρω im χρησιμοποιώντας τις ακόλουθες εκδόσεις:

vBet: 3.3.2 (που αγοράζονται σήμερα)
    vBulletin: 3.8.0
    vBSEO: 3.3.0

Νέο μέλος

Woo Hoo! - Σταθερό.

Ήρθε κάτω στο vBet Ρυθμίσεις.

Αφαιρέθηκε: Κατάλογος Φόρουμ: / forum
    Ορισμός: Forum κύριο τομέα: Διανομή κάρτας Card Sharing Φόρουμ Servers CCcam Newcamd GBox Dreambox

Τώρα το μόνο που φαίνεται να δουλεύει μια χαρά, εγώ θα παρακολουθεί sitemaps μου και να δούμε πώς τα πράγματα πηγαίνουν.

Νέο μέλος

Ενημέρωση:

sitemap έχει επεκταθεί πάνω από urls 1.5million, θα σας αφήσει να ξέρετε πώς να παίρνει για μία φορά το sitemap υποβληθεί τον επόμενο.

Έχω παρατηρήσει μόνο ένας χρήστης αποστολής, το οποίο φαίνεται λίγο περίεργο;

Γεια γεια! - Διανομή κάρτας Card Sharing Φόρουμ Servers CCcam Newcamd GBox Dreambox

που είναι η απόσπαση στα αγγλικά ή έτσι φαίνεται, ωστόσο, δείχνοντας του τον απόσπαση μη αγγλικά και δείχνοντας την μετάφραση στα Αγγλικά;

Φίλε Ελπίζω να το πάρει καταλάβει .. Το προσωπικό δεν ανταποκρίνονται εδώ γύρω;

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Quote Αρχικό μήνυμα από hotslot View Post
    Φίλε Ελπίζω να το πάρει καταλάβει .. Το προσωπικό δεν ανταποκρίνονται εδώ γύρω;
    Παρακαλώ σημειώστε ότι το προϊόν μας χρησιμοποιείται από τους πελάτες από όλο τον κόσμο. Μπορούμε να έχουμε μεγάλες χρονικές διαφορές. Αν θέλετε απάντηση για την ερώτησή σας, ανοίξτε ένα οποιοδήποτε νήμα θέλετε σε αυτό το φόρουμ. Ευχαριστίες

Quote Αρχικό μήνυμα από contemptx View Post
    Woo Hoo! - Σταθερό.

Ήρθε κάτω στο vBet Ρυθμίσεις.

Αφαιρέθηκε: Κατάλογος Φόρουμ: / forum
    Ορισμός: Forum κύριο τομέα: Διανομή κάρτας Card Sharing Φόρουμ Servers CCcam Newcamd GBox Dreambox

Τώρα το μόνο που φαίνεται να δουλεύει μια χαρά, εγώ θα παρακολουθεί sitemaps μου και να δούμε πώς τα πράγματα πηγαίνουν.

Quote Αρχικό μήνυμα από contemptx View Post
    Έχω παρατηρήσει μόνο ένας χρήστης αποστολής, το οποίο φαίνεται λίγο περίεργο;

Γεια γεια! - Διανομή κάρτας Card Sharing Φόρουμ Servers CCcam Newcamd GBox Dreambox

που είναι η απόσπαση στα αγγλικά ή έτσι φαίνεται, ωστόσο, δείχνοντας του τον απόσπαση μη αγγλικά και δείχνοντας την μετάφραση στα Αγγλικά;
    Ναι - δεν υπάρχει lang BBCode χρησιμοποιούνται λανθασμένα - απλά διορθώσετε το μήνυμα και να αφαιρέσετε lang BBCode. Πιθανότατα αυτό happed επειδή χρήστης έχει λάθος προεπιλεγμένη γλώσσα που σε CP χρήστη του.

Παρακαλώ σημειώστε ότι vBET έχουν διάφορες δυνατότητες πώς να σηματοδοτήσει γλώσσα μήνυμα:
    - Χέρι με την προσθήκη lang BBCode
    - Αυτόματη ρύθμιση από το χρήστη προεπιλεγμένη γλώσσα στο χρήστη CP
    - Αυτόματη με αυτόματη ανίχνευση γλώσσας (πρέπει να το ενεργοποιήσετε στο σημείο Google επιλογές)

Με φόρα από χρησιμοποιούμε το τελευταίο, επειδή εμποδίζει την κατά λάθος ρυθμίσεις του χρήστη. Σε αυτή τη στρατηγική κάθε φορά, όταν έρχεται νέο μήνυμα Google καλείται γι αυτό γλώσσα και vBET σηματοδοτεί αυτόματα γλώσσα μήνυμα (αν το Google είναι αρκετά βέβαιος - και ρύθμισης).

Σελίδα 1 του 2 12 ΤελευταίαLast

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί