Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Σελίδα 1 του 2 12 ΤελευταίαLast
Αποτελέσματα 1 να 10 του 13

Θέμα: πώς να κάνει όλες τις μεταφραστεί θέση και το νήμα στο sitemap

Default πώς να κάνει όλες τις μεταφραστεί θέση και το νήμα στο sitemap

βοηθήσει να να κάνουν μια καλύτερη κωδικό
    αυτό είναι ο κωδικός μου προστεθεί

/ / Πρόσθετος κωδικός
    $ Alanguages = array ('en »,« MS »,« ar »,« zh-CN »)?
    if (! $ αρχειοθετημένα) {
    $ Strlenhost = strlen ($ vbseo_vars ['bburl']."/");
    $ Currentthreadurl = vbseo_url_thread ($ threadrow, 1, $ αρχειοθετημένα)?
    foreach ($ alanguages ως $ γλώσσα) {
    $ Vbseo_stat ['t']++;
    $ Enchancedthreadurl = substr ($ currentthreadurl, 0, $ strlenhost). $ Γλώσσα ."/". substr ($ currentthreadurl, $ strlenhost)?
    vbseo_add_url ($ enchancedthreadurl, πριν από $, $ threadrow ['lastpost'], $ freq)?
    }
    }
    / / Τέλος πρόσθετος κωδικός

στατιστική μου κάτω
    Θέματα
    89,236
    Μέλη
    1,877
    sitemap προεπιλογή δημιουργήσει περίπου 2xx.xxx urls
    αλλά με 5 γλώσσες δημιουργία της μόνο 457.160 urls

για τη θέση μόνο, αν όλα μεταφραστεί και να δημιουργήσετε τις διευθύνσεις URL στο Χάρτη ιστοτόπου
    περίπου 560.000 urls του

Whats λανθασμένο με τον κωδικό μου
    Παρακαλώ βοηθήστε με να
    ευχαριστίες

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Κωδικός ένταξη μας προσθέτει απλά μόνο διευθύνσεις URL για μεταφραστεί θέματα. Και από προεπιλογή, μόνο στην πρώτη σελίδα του το νήμα. Περιγράφουμε πώς μπορείτε να αλλάξετε τον κωδικό για να έχουν και άλλες σελίδες νήμα αν το θέλετε.

Σελίδες μέλη δεν είναι σημαντικές και θα συμβουλεύει ακόμη και να μπλοκάρουν αυτές τις σελίδες από το robots.txt

Αν θέλετε να έχετε στο sitemap σας επίσης συνδέσμους για μετάφραση των μηνυμάτων, παρακαλούμε, έπειτα το διάλυμα χρήσης παρακάτω:
    1. Ανοίξτε το αρχείο / vbseo_sitemap / vbseo_sitemap_functions.php
    2. Εύρεση του κωδικού:
    PHP Code:
    $vbseo_stat['p'] += vbseo_add_2urls
    3. Έχει υποβληθεί στην κρίση:
    PHP Code:
    //additional code

$currenturl vbseo_url_post($threadrow$postrow$pcount);
      foreach(
    $alanguages as $language) {
        ++
    $vbseo_stat['p'];

$enchancedurl substr($currenturl,0,$strlenhost). $language."/".substr($currenturl,$strlenhost);

vbseo_add_url($enchancedurl$prior2$postrow['dateline'], $vboptions['vbseo_sm_freq_p']);
      }
    //end additional code 
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vBET? 04-04-10 στο 13:14. Λόγος: επιβεβαίωσε εργασίας

εργασίας
    χάρη χάρη χάρη
    thankssssssss ******************************

"1. Ανοίξτε το αρχείο / vbseo_sitemap / vbseo_sitemap_functions.php"

Δεν μπορώ να βρω αυτό ..

Είναι ότι στη Διαχείριση στυλ;

Quote Αρχικό μήνυμα από hotslot View Post
    "1. Ανοίξτε το αρχείο / vbseo_sitemap / vbseo_sitemap_functions.php"

Δεν μπορώ να βρω αυτό ..

Είναι ότι στη Διαχείριση στυλ;
    Έχετε Sitemap Generator εγκαταστήσει στο φόρουμ σας;

Δεν έχω καμία ιδέα;

Μπορείτε παρακαλώ να συνδεθείτε ξανά στο admin τμήμα μου και να ελέγξει; Κάνω ειδοποίηση έχουμε ένα είδος "θέμα" για sitemap όταν συνδεθείτε όμως εμείς χρησιμοποιώντας vBSEO sitemap σωστή;

Δεν έχω καμία ιδέα;

Μπορείτε παρακαλώ να συνδεθείτε ξανά στο admin τμήμα μου και να ελέγξει; Κάνω ειδοποίηση έχουμε ένα είδος "θέμα" για sitemap όταν συνδεθείτε όμως εμείς χρησιμοποιώντας vBSEO sitemap σωστή;
    Έτσι, το check in admin τμήμα σας. Επίσης, αν το έχετε εγκαταστήσει τότε θα πρέπει να αναζητήσουν / Vbseo_sitemap / vbseo_sitemap_functions.php στον κατάλογο φόρουμ σας.

Μερικές φορές πιο εύκολο να κάνουμε / show, στη συνέχεια, να πω τι πρέπει να γίνει. Δεν έχω ιδέα, όπως είμαι πολύ συγκεχυμένη, όταν πρόκειται για αυτά τα πράγματα. Ξέρω όμως αγόρασα 2 άδειες εδώ και ούτε φαίνεται να αξίζει κάθε τιμή εκτός από κεφαλαλγία και η Google λάθη. Αυτό είναι ένα λογισμικό που δεν πρέπει να αγοράζονται παρά μόνον Ξέρετε πώς να επεξεργαστείτε τις άδειες και τους κώδικες και εξέδρα τους επάνω στην εργασία. Νομίζω ότι vbet είναι 2 χρόνια μακριά από το να είναι μια πραγματικά legit έτοιμο να τρέξει το πρόγραμμα, τότε ίσως θα πρέπει να τοποθετηθεί για sale.I ακόμη καταβληθεί για την ενστάλαξη, τι γνωρίζω τίποτα γι 'αυτά τα πράγματα. Χρειάζομαι πραγματικά κάποιο από vbet να περάσουν τα 2 λεπτά για να δούμε το διαχειριστή μου και να πάρει τα πράγματα λειτουργεί το πώς πρέπει να είναι. Έχω πίστη σε πράγματα vbet ακριβώς πρέπει να ρυθμιστεί, όπου λειτουργεί πραγματικά δικαίωμα.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη hotslot? 25-04-10 στο 21:15.

Μερικές φορές πιο εύκολο να κάνουμε / show, στη συνέχεια, να πω τι πρέπει να γίνει. Δεν έχω ιδέα, όπως είμαι πολύ συγκεχυμένη, όταν πρόκειται για αυτά τα πράγματα. Ξέρω όμως αγόρασα 2 άδειες εδώ και ούτε φαίνεται να αξίζει κάθε τιμή εκτός από κεφαλαλγία και η Google λάθη. Αυτό είναι ένα λογισμικό που δεν πρέπει να αγοράζονται παρά μόνον Ξέρετε πώς να επεξεργαστείτε τις άδειες και τους κώδικες και εξέδρα τους επάνω στην εργασία. Νομίζω ότι vbet είναι 2 χρόνια μακριά από το να είναι μια πραγματικά legit έτοιμο να τρέξει το πρόγραμμα, τότε ίσως θα πρέπει να τοποθετηθεί για sale.I ακόμη καταβληθεί για την ενστάλαξη, τι γνωρίζω τίποτα γι 'αυτά τα πράγματα. Χρειάζομαι πραγματικά κάποιο από vbet να περάσουν τα 2 λεπτά για να δούμε το διαχειριστή μου και να πάρει τα πράγματα λειτουργεί το πώς πρέπει να είναι. Έχω πίστη σε πράγματα vbet ακριβώς πρέπει να ρυθμιστεί, όπου λειτουργεί πραγματικά δικαίωμα.
    Παρακαλώ σημειώστε ότι vBET είναι πολύ ελαφρύ και η εγκατάσταση είναι ασήμαντο. Δεν υπάρχει καμία έκδοση αρχείου καθόλου για την εγκατάσταση vBET.

Ενοποίηση με διαφορετικά plugins εξαρτάται από τις δυνατότητες αυτές plugins. Εάν οποιαδήποτε έκδοση για την ένταξη είναι απαραίτητο αυτό σημαίνει μόνο ότι plugin το οποίο είναι ενσωματωμένο είναι αδύναμη στο σημείο να υποστηρίξει πρόσθετες λειτουργίες. Μπορείτε να γράψετε στην ομάδα vBSEO αν νομίζετε ότι θα γίνει προϊόν με ελάχιστες δυνατότητες ένταξης (δεν αγκίστρια και καθόλου) και θέλετε να ρωτήσετε για τη βελτίωσή της. Είμαστε υπεύθυνοι μόνο για τον κωδικό μας και να δώσει λύσεις για την ενσωμάτωση με εκείνους που δεν το σκέφτομαι. Δεν μπορούμε να πούμε vBSEO ομάδα για να κάνει αλλαγές και να κάνουν το προϊόν τους ανοικτά για πρόσθετες λειτουργίες (στην πραγματικότητα το κάναμε - δεν θέλουν να έχουν το προϊόν τους ανοικτή για νέες λειτουργίες).

Πηγαίνοντας πίσω στο θέμα - αυτό είναι το θέμα; Είστε υποστηρίζοντας ότι το προσωπικό μας θα σας βοηθήσει να πάρετε τα πράγματα λειτουργεί το πώς θα πρέπει να είναι αλλά ποτέ δεν είπε τι δεν λειτουργεί σωστά. Όπως καταλαβαίνω ήθελε σας για να βρείτε το αρχείο εξαιτίας κάποιου είδους πρόβλημα με γεννήτρια. Ποιο είναι λοιπόν το ζήτημα;
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vBET? 25-04-10 στο 21:30.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Θέλω απλώς να μεταφράζονται όλα τα ταχυδρομεία και τα θέματα στα sitemap και αν είναι δυνατόν αυτό πρέπει να γίνει κατά την εγκατάσταση ή το πάτημα ενός κουμπιού επιλογή στο admin τμήμα οπότε δεν χρειάζεται να επεξεργαστείτε τίποτα. Μου προτείνετε Γεωγραφικού στόχο στο webmaster εργαλεία για την κάθε γλώσσα; Επίσης μου προτείνετε την προσθήκη μιας τροφοδοσίας RSS / sitemap για κάθε γλώσσα σε εργαλεία webmaster;

Γι 'αυτό ήταν που θέλουν βοήθεια για όλα τα μεταφραστεί θέση που πρέπει να προστεθεί στο sitemap έτσι αυτό δεν μπορεί να είναι ένα ζήτημα.

θερμούς χαιρετισμούς
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη hotslot? 25-04-10 στο 21:55.

Σελίδα 1 του 2 12 ΤελευταίαLast

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί