Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Σελίδα 3 του 3 FirstΠρώτα 123
Αποτελέσματα 21 να 29 του 29

Θέμα: Αναβαθμισμένο στην τελευταία έκδοση 4101BF σήμερα για lang link rel="εναλλακτικό" hreflang

χμμ νόμιζα ότι dragonbyte ήταν η μόνη επιλογή μετά vbseo. επιτρέψτε μου να διερευνήσει την αφαίρεση όλων μαζί

Γρήγορη Q.. κοιτάζοντας το ενσωματωμένο στην έκδοση vb 4.5 μπορώ να κρατήσει όλες τις διευθύνσεις url ως έχουν, αλλά δεν προσθέτει .html από προεπιλογή και θα δείτε τη διεύθυνση url σας γκιρ είναι η προσθήκη .html Οποιαδήποτε βοήθεια θα είναι μεγάλη, όπως φαίνεται ότι δεν αποτελεί επιλογή μέσα από το φιλικό URL τμήμα.

Q2 - είμαι ακόμα δεμένος στο VBSEO λειτουργίες με VBET, δεν θυμάμαι αν υπήρχε ένα mod/ρύθμιση για να ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΕΤΕ το VBSEO με VBET που δεν μπορείτε να εντοπίσετε για να απενεργοποιήσετε.

Ελπίζω να καθαρίσουν όλα και να λειτουργεί σωστά εδώ σύντομα! ευχαριστώ

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Σε αυτό το φόρουμ έχουμε ακόμα vBSEO. Είμαστε χρησιμοποιώντας τη μητρική του vBulletin SEO της δοκιμής μας φόρουμ και εκεί δεν έχουμε πρόσθεσε .html
    Στο διαδίκτυο μπορείτε να βρείτε άρθρα σχετικά με τη μετάβαση από vBSEO να γηγενείς vBulletin SEO. Ένα από αυτά: https://www.vbulletin.com/forum/foru...and-fixing-url
    Αυτό δεν είναι τέλειο - προτείνω 301 redirect στο παλιό URL, αλλά μετά από αυτό vBulletin θα πρέπει να χρησιμοποιούν το ίδιο άλλο 301 redirect σε νέο SEO URL. Αυτό δεν είναι ιδανικό για την απόδοση (1 επιπλέον ανακατεύθυνση), αλλά αυτό θα συμβεί μόνο για εκείνους που ήρθαν από την παλιά διεύθυνση URL από μερικές συνδέσεις ή από ευρετήριο σελίδες. Με τον καιρό η Google θα αναπροσαρμόσετε και αν 301 χρησιμοποιείται θα πρέπει να είναι χωρίς να βλάψει το SEO (Google θα ξέρω ότι η σελίδα έχει νέα διεύθυνση URL). Μπορείτε να ψάξετε για άλλα είδη, ίσως θα βρείτε για το πώς να ανακατευθύνει άμεσα σε νέα διεύθυνση URL. Τέλος πάντων, αυτή είναι μία από τις λύσεις.

Διαμόρφωση του vBulletin λειτουργικότητα και άλλα mods είναι έξω από το πεδίο εφαρμογής μας. Εμείς θα σας βοηθήσει με vBET διαμόρφωση. Μπορείτε να ζητήσετε vBulletin ομάδα για τη μητρική SEO διαμόρφωση, δεδομένου ότι αυτή είναι η λειτουργικότητά τους και το ξέρουν καλύτερα.

Έτσι σας, δεν φοβούνται το VBSE θέματα wioth ασφάλεια; Έχω μια πλήρη άδεια από VBSEO ακόμα δεν είναι σίγουρος αν μπορώ να το DL τον κώδικα πια όμως.

Θα ήταν πάγο για να re-direct όλες τις διευθύνσεις url σε νέα όπως friendly urls νομίζω, λίγο φοβισμένη μάζα κίνηση όμως

Δεν είχα οποιαδήποτε ζητήματα ασφάλειας με vBSEO και δεν έχουμε επίγνωση αυτών.

Αν αλλάξεις SEO συνδέσεις θα πρέπει να γίνει ανακατεύθυνση. Διαφορετικά, θα χάσετε την κυκλοφορία σας από τις εξωτερικές συνδέσεις (που δείχνει να μη υπάρχουσες διευθύνσεις Url) και θα χάσετε στις μηχανές αναζήτησης, το οποίο θα έχει ήδη ταξινομηθεί το περιεχόμενο εξαφανιστεί. Σελίδες κάτω από το νέο Url θα πρέπει να αναπροσαρμόζονται ως νέο περιεχόμενο, αντί απλά να reindexed υπό νέα διεύθυνση URL. Αυτός είναι ο λόγος που έχουμε 301 ανακατεύθυνση - όχι μόνο για να ανακατευθύνετε, αλλά επίσης να πω ότι το παλιό περιεχόμενο αλλάξει μόνιμα τη διεύθυνση. Αυτός είναι ένας λόγος που δεν θέλουμε να αλλάξουμε SEO κινητήρα, αλλά αν το έκανες ήδη, θα πρέπει να φροντίσει για ανακατεύθυνσης από το παλιό Url σε νέες.

Δεν θέλω να το αλλάξω lol, αλλά πρέπει να apperently. VBSEO έχει 2 μεγάλα κατορθώματα και για αυτό το λόγο έκλεισαν. Με χτύπησαν με ένα αρκετά σκληρό, όπου όλα τα google κίνηση ήταν να αλλάξουν κατεύθυνση.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Κατά τη γνώμη μου κύριος λόγος του κλεισίματος vBSEO είναι ότι η λειτουργικότητα είναι ήδη περιλαμβάνεται στην vBulletin από 4.0, έτσι ώστε οι άνθρωποι να σταματήσουν να αγοράζουν vBSEO. Δεν υπήρχε νόημα να δαπανήσει ένα άλλο $ για κάτι που ήδη έχεις. Διαφορετικά vBSEO ομάδα θα κάνει update και να απαλλαγούμε από κατορθώματα. Αλλά αυτή είναι απλά η γνώμη μου.

Αυτή τη στιγμή δεν θα σηματοδοτήσει αυτό το νήμα ως λυθεί, τότε θα διαπιστώσετε ότι δεν υπάρχει τίποτα λάθος με vBET σε αυτή την περιοχή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο δεν υποστηρίζεται SEO κινητήρα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μητρική vBulletin SEO κινητήρα με vBET, χωρίς καμία επιπλέον plugins. Σε περίπτωση που, αν επιλέξετε να το κάνετε και να εξακολουθείτε να έχετε προβλήματα, παρακαλώ γράψτε εδώ ή να ανοίξω νέο νήμα.

VBSEO έκλεισαν τις πόρτες τους όταν η εκμετάλλευση χτύπημα, δεν υπάρχει καμία ενημέρωση! Ψάχνω να αφαιρέσετε όλα μαζί και να πάει με το vb χτισμένο σε, αλλά πρέπει να το πάρει αργό

Σελίδα 3 του 3 FirstΠρώτα 123

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί