Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Σελίδα 1 του 2 12 ΤελευταίαLast
Αποτελέσματα 1 να 10 του 11

Θέμα: Άκυρα επιχείρημα που παρέχονται για foreach () στο [διαδρομή] / includes / class_postbit.php (294)

Μέλος

Default Άκυρα επιχείρημα που παρέχονται για foreach () στο [διαδρομή] / includes / class_postbit.php (294)

Text automatically translated from: Italian to: Greek
    Translated text
    Επειδή έχω αναβαθμιστεί vbet, κάθε φορά που θα μετονομάσετε μια συζήτηση για αυτό το σφάλμα:

Προειδοποίηση: Άκυρα επιχείρημα που παρέχονται για foreach () στο [διαδρομή] / includes / class_postbit.php (294): eval () 'd code on line 27

Προειδοποίηση: Άκυρα επιχείρημα που παρέχονται για foreach () στο [διαδρομή] / includes / class_postbit.php (294): eval () 'd code on line 27

Πώς μπορώ να το διορθώσω αυτό;
    Ευχαριστίες
    Original text

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Παρακαλούμε να μας δώσει ακριβή έκδοση που χρησιμοποιείται vBET, vBulletin, vBSEO (αν χρησιμοποιείται).

Επίσης, παρακαλώ πείτε μας τον τρόπο που οι συζητήσεις μετονομασία και να το κάνουμε σε κανονική ή σε μεταφρασμένη σελίδα;

Μέλος

Translated text
    Η vbet είναι η τελευταία έκδοση που έχω εγκαταστήσει είναι εσύ και vBSEO 3.3.2.
    Από αυτό το λάθος όταν μετονομάζετε μια συζήτηση στη γλώσσα του πρωτοτύπου, ακόμη και όταν προσπαθώ να μεταφέρετε τη συζήτηση από τη μια κατηγορία στην άλλη.
    Original text

Δεν μπορώ να το αναπαράγει σε φόρουμ μας γι 'αυτό θα χρειαστεί λίγη βοήθεια από την πλευρά σας

OK - έλεγξα πηγή και ότι προκαλείται από κάποια plugin χρησιμοποιώντας γάντζο "postbit_display_complete". vBET έχει 2 plugins που χρησιμοποιούν αυτό το αγκίστρι. Μπορείτε παρακαλώ να καθορίσετε ποια προβλήματά σου προκαλεί στο φόρουμ σας; Μπορείτε να το κάνετε αυτό απλά με την απενεργοποίηση ενός και ελέγχου έχει το ζήτημα εξακολουθεί να υφίσταται. Αν ναι μπορέσει στη συνέχεια και να απενεργοποιήσετε άλλη. Αν εξακολουθούν να υπάρχουν στη συνέχεια, δοκιμάστε με ειδικές ανάγκες περίπτερο. Αν εξακολουθεί να υπάρχει - τότε πιθανότατα δεν είναι vBET λάθος - προσπαθήστε απενεργοποίησης όλη vBET και ελέγχου.

Θα απενεργοποιήσετε το plugin από Admin CP-> Plugins & Προϊόντα -> Διαχείριση Plugin
    Θα απενεργοποιήσετε ολόκληρο το mod από Admin CP-> Plugins & Προϊόντα -> Διαχείριση Προϊόντων

Παρακαλώ να με ενημερώσετε σχετικά με τα αποτελέσματα. Αν μου PM πρόσβαση λεπτομέρειες θα ελέγξω τον εαυτό μου να

Μέλος

Translated text
    Προσπάθησα να απενεργοποιήσετε τη Μεταφραστής Enterprise ΒΒ και το ίδιο λάθος, αλλά αυτό το σφάλμα έχει αρχίσει να μου δώσει την επόμενη μέρα που έχετε εγκαταστήσει.
    Ποιον μπορώ να ρωτήσω, στη συνέχεια, να λύσει;
    Original text

Καταλαβαίνω ότι βλέπετε το σφάλμα που αρχίζει μετά vBET είναι εγκατεστημένο. Αλλά όπως βλέπετε vBET δεν έχει καμία σχέση με αυτό, επειδή λάθους εξακολουθεί να εμφανίζεται, όταν vBET είναι απενεργοποιημένη. Έτσι, επίσης, κάποιες άλλες αλλαγές που έπρεπε να γίνει στο φόρουμ σας. Ίσως κάποιο άλλο mod προστέθηκε επίσης, ή κάποια ρύθμιση άλλαξε.

Πρώτη παρακαλώ να καθορίζεται ποιος είναι ένοχος. Έτσι, απενεργοποιήστε ένα προς ένα όλα τα plugins που εργάζονται με «postbit_display_complete 'γάντζο - κάθε έλεγχος χρόνο έχετε ακόμα λάθος. Όταν καθοριστεί ποιος είναι ένοχος, τότε παρακαλούμε επικοινωνήστε συγγραφέας του mod το οποίο κάνει το χάος. Αν εξακολουθείτε να έχετε κάποιες ερωτήσεις - ρωτήστε

Μέλος

Translated text
    πώς μπορώ να καταλάβω ποια είναι τα plugins που δουλεύουν με postbit_display_complete;
    ευχαριστίες
    Original text

Μετάβαση yo σας Υποστηρικτικοί CP -> Plugins & Προϊόντα -> Διαχείριση Plugin και να βρει κάθε postbit_display_complete

Μέλος

Translated text
    Λοιπόν, έχω απενεργοποιήσει, ένα κάθε φορά και έχω ανακαλύψει είναι ότι προβλήματα όπως: είναι η «passiveVid - showthread αντικατάσταση".
    Αλλά ποια είναι η δικαιολογία;
    Μου κρατήσει μακριά;
    Ευχαριστίες
    Original text

Πηγαίνετε στον συντάκτη αυτού του mod και να τον ρωτήσει τι συμβαίνει

Δεν μπορώ να είμαι υπεύθυνη για άλλες mods ή ξέρουν πώς λειτουργούν όλα τα υπάρχοντα mods - Συγνώμη δεν μπορώ να σας βοηθήσει περισσότερο και να ελπίζουμε ότι η βοήθειά μου ήταν αρκετά καλή

Σελίδα 1 του 2 12 ΤελευταίαLast

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί