Παρακαλούμε να μας δώσει ακριβή έκδοση που χρησιμοποιείται vBET, vBulletin, vBSEO (αν χρησιμοποιείται).
Επίσης, παρακαλώ πείτε μας τον τρόπο που οι συζητήσεις μετονομασία και να το κάνουμε σε κανονική ή σε μεταφρασμένη σελίδα;
Δεν μπορώ να το αναπαράγει σε φόρουμ μας γι 'αυτό θα χρειαστεί λίγη βοήθεια από την πλευρά σας
OK - έλεγξα πηγή και ότι προκαλείται από κάποια plugin χρησιμοποιώντας γάντζο "postbit_display_complete". vBET έχει 2 plugins που χρησιμοποιούν αυτό το αγκίστρι. Μπορείτε παρακαλώ να καθορίσετε ποια προβλήματά σου προκαλεί στο φόρουμ σας; Μπορείτε να το κάνετε αυτό απλά με την απενεργοποίηση ενός και ελέγχου έχει το ζήτημα εξακολουθεί να υφίσταται. Αν ναι μπορέσει στη συνέχεια και να απενεργοποιήσετε άλλη. Αν εξακολουθούν να υπάρχουν στη συνέχεια, δοκιμάστε με ειδικές ανάγκες περίπτερο. Αν εξακολουθεί να υπάρχει - τότε πιθανότατα δεν είναι vBET λάθος - προσπαθήστε απενεργοποίησης όλη vBET και ελέγχου.
Θα απενεργοποιήσετε το plugin από Admin CP-> Plugins & Προϊόντα -> Διαχείριση Plugin
Θα απενεργοποιήσετε ολόκληρο το mod από Admin CP-> Plugins & Προϊόντα -> Διαχείριση Προϊόντων
Παρακαλώ να με ενημερώσετε σχετικά με τα αποτελέσματα. Αν μου PM πρόσβαση λεπτομέρειες θα ελέγξω τον εαυτό μου να
Καταλαβαίνω ότι βλέπετε το σφάλμα που αρχίζει μετά vBET είναι εγκατεστημένο. Αλλά όπως βλέπετε vBET δεν έχει καμία σχέση με αυτό, επειδή λάθους εξακολουθεί να εμφανίζεται, όταν vBET είναι απενεργοποιημένη. Έτσι, επίσης, κάποιες άλλες αλλαγές που έπρεπε να γίνει στο φόρουμ σας. Ίσως κάποιο άλλο mod προστέθηκε επίσης, ή κάποια ρύθμιση άλλαξε.
Πρώτη παρακαλώ να καθορίζεται ποιος είναι ένοχος. Έτσι, απενεργοποιήστε ένα προς ένα όλα τα plugins που εργάζονται με «postbit_display_complete 'γάντζο - κάθε έλεγχος χρόνο έχετε ακόμα λάθος. Όταν καθοριστεί ποιος είναι ένοχος, τότε παρακαλούμε επικοινωνήστε συγγραφέας του mod το οποίο κάνει το χάος. Αν εξακολουθείτε να έχετε κάποιες ερωτήσεις - ρωτήστε
Μετάβαση yo σας Υποστηρικτικοί CP -> Plugins & Προϊόντα -> Διαχείριση Plugin και να βρει κάθε postbit_display_complete
Πηγαίνετε στον συντάκτη αυτού του mod και να τον ρωτήσει τι συμβαίνει
Δεν μπορώ να είμαι υπεύθυνη για άλλες mods ή ξέρουν πώς λειτουργούν όλα τα υπάρχοντα mods - Συγνώμη δεν μπορώ να σας βοηθήσει περισσότερο και να ελπίζουμε ότι η βοήθειά μου ήταν αρκετά καλή