Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Αποτελέσματα 1 να 7 του 7

Θέμα: Convertendo idioma padrão

Default Convertendo idioma padrão

Text automatically translated from: Portuguese to: Greek
    Translated text
    Γεια σας Marcin

Έχω ένα σοβαρό πρόβλημα στο forum μου και συνέβη ξαφνικά, η προεπιλεγμένη γλώσσα από το φόρουμ μου είναι Πορτογαλικά και βρίσκεται σε vBET, αλλά ξαφνικά όλους τους χρήστες που έχουν επιλέξει η πορτογαλική γλώσσα όταν τεθεί το σπίτι του φόρουμ σελίδα αυτόματα αλλάζει σε Αγγλικά)www.xxx.com.br/EN/forum.php)

Αν πάω προτιμήσεις μου είναι ως προεπιλεγμένη γλώσσα "Πορτογαλικά", δεν ξέρω τι άλλο να κάνω, και όπως είπα, αυτό το σφάλμα συνέβη ξαφνικά, παρακαλώ να με βοηθήσει, σας στέλνω μου δεδομένων του φόρουμ με προσωπικό μήνυμα.
    Original text

Απαγορευμένες

Στον κοινόχρηστο λογαριασμό που δεν μπορεί να δει το ζήτημα. Οι χρήστες στο προφίλ έχουν ορίσετε την προεπιλεγμένη γλώσσα πορτογαλικά; Προσπαθήστε να ορίσετε να Άτομα με ειδικές ανάγκες.

Translated text
    Συγγνώμη δεν κατάλαβα ως «από κοινού λογαριασμού»; Έχω δημιουργήσει ένα χρήστη μόνο για σας στο οποίο μπορείτε να αλλάξετε την προεπιλεγμένη γλώσσα

Μοιάζει να είναι όλες τις ρυθμίσεις μου, δείτε:

Original text

Απαγορευμένες

Στο λογαριασμό που δημιουργήσατε για μένα, δεν βλέπω κάποιο θέμα. Περιγράψτε το θέμα με περισσότερη λεπτομέρεια.
    Προσπαθήστε να ορίσετε να Άτομα με ειδικές ανάγκες. Οι ρυθμίσεις σας είναι σωστές, αλλά το αποτέλεσμα που περιγράφεις μπορεί να προκαλέσει επιλογή .

Translated text
    Καλά θα καταφέρει να λύσει το πρόβλημα ως εξής:

vBET -> γλώσσα -> ανίχνευση API ανίχνευσης - > ήταν όπως τη Microsoft και άλλαξε σε DetectLanguage, μετά τη διαδικασία, απαλοιφή της μνήμης cache ξανά και ξανά.
    Original text

Translated text
    Επίσης, παρατήρησα ότι το vBET έχει προβλήματα με το plugin:

VSA-είσοδος στο χρήστη λογαριασμού vBulletin.org φόρουμ

Κατά την είσοδό μου στο προφίλ ενός χρήστη και την επιστροφή, που ανήκουν η γλώσσα μου.
    Original text

Απαγορευμένες

Χαίρομαι για το γεγονός ότι θα λυθεί το θέμα.

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί
  • Ο κώδικας HTML είναι Off