Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Αποτελέσματα 1 να 7 του 7

Θέμα: Κόψτε το κείμενο

Default Κόψτε το κείμενο

Text automatically translated from: Portuguese to: Greek
    Translated text
    Έχω αλλάξει μου γλώσσα-Πορτογαλικά εδώ στο φόρουμ, κακή όποτε το τοποθετώ το κείμενο και την αποστολή, το κείμενο θα διακόπτεται από vBET, δεν είστε σε ένα κομμάτι. Έχω να επεξεργαστείτε 3 φορές το κείμενο να είναι σε θέση να δημοσιεύσετε εδώ. Αν θέλετε εγώ να δημοσιεύσει ένα βίντεο να εξηγήσει καλύτερα.
    Original text
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Marcin Kalak? 25-05-15 στο 08:58. Λόγος: επισκευή bbcode

Απαγορευμένες

Προσπαθήστε να καθαρίσετε τα cookies στον browser σας. Ελέγξτε ότι το θέμα εμφανίζεται σε ένα άλλο πρόγραμμα περιήγησης.

Translated text
    Marcin,

Ήδη καθαρισμένα τα cookies και προσπάθησα με ένα άλλο πρόγραμμα περιήγησης, αναρωτιέμαι αν είμαι μοναδικός με αυτό το πρόβλημα;
    Original text

Απαγορευμένες

Κανείς άλλος δεν ανέφερε ένα παρόμοιο θέμα και δεν μπορούν να αναπαραχθούν αυτό.

Απαγορευμένες

Αυτό το ζήτημα θα διορθωθεί στην επόμενη έκδοση.

Translated text
    Já que o πρόβλημα θα resolvido na próxima έκδοση, vocês conseguiram reproduzi-lo. Qual é o problema que ocasiona esse corte nas μηνύματα αυτά;
    Original text

Απαγορευμένες

Το θέμα ήταν κακή κωδικοποίηση UTF βάσης δεδομένων σχετικά με τις μεταφρασμένες σελίδες. Εργαζόμαστε για μια λύση. Στο φόρουμ μας ζήτημα δεν πρέπει να συμβεί.

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί
  • Ο κώδικας HTML είναι Off