Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Αποτελέσματα 1 να 8 του 8

Θέμα: vBET 4.0 ίσως όχι τόσο σύντομα

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Default vBET 4.0 ίσως όχι τόσο σύντομα

Γεια σου.

Ειλικρινά ήμασταν έτοιμοι σήμερα για την απελευθέρωση των vBET4.0.0 Υπάρχει ένα αλλά - αυτό έχει δοκιμαστεί σε vBulletin4.0.1 Πριν από την παραγωγή που κάναμε γρήγορη δοκιμή υπό 4.0.2 και φαίνεται ότι υπάρχει συνολική χάος με τις διευθύνσεις URL (επαναπροωθήσεις και κωδικοποίηση).

Έτσι, αυτή τη στιγμή είμαστε ρύθμιση vBET4.0.0 για vBulletin4.0.2 και υπάρχει πιθανότητα ότι θα πρέπει να περιμένουμε με την απελευθέρωση μέχρι vB4.0.3 - ανακαλύπτουμε σοβαρές bug στο vB4.0.2 η οποία δεν μας επιτρέπει να απελευθερώσει τώρα (Ενίσχυση της Canonical URL "Αυστηρή» - δεν εργάζεται για IE και Opera - vBulletin Φόρουμ - Έργα).

Ίσως θα εργαστούμε για τη δική μας λύση που προσπαθούν να έρθουν γύρω από το θέμα αυτό, αν λύσουμε άλλα ζητήματα διεύθυνση URL που εμφανίζεται στο vB4.0.2

Μέλος

Καθόρισαν 250 σφάλματα στην τελευταία έκδοση! Μπορώ να φανταστώ αρκετά δύσκολο της deveolping μια ολοκληρωμένη mod αν κάνουν ίσως 700-800 αλλαγές κώδικα κατά τους πρώτους 4-5 μήνες του κύκλου ζωής του vBulletin 4. Η στρατηγική μου είναι να μην αγγίξετε vBulletin 4 για αρκετούς μήνες έτσι κι αλλιώς.

Quote Αρχικό μήνυμα από krisp View Post
    Καθόρισαν 250 σφάλματα στην τελευταία έκδοση! Μπορώ να φανταστώ αρκετά δύσκολο της deveolping μια ολοκληρωμένη mod αν κάνουν ίσως 700-800 αλλαγές κώδικα κατά τους πρώτους 4-5 μήνες του κύκλου ζωής του vBulletin 4. Η στρατηγική μου είναι να μην αγγίξετε vBulletin 4 για αρκετούς μήνες έτσι κι αλλιώς.
    Συμφωνώ απολύτως.

Έχω την πρόθεση να κολλήσει με 3,8 για πολύ καιρό ακόμα.

vB 4 στην ουσία δεν θα είναι ποτέ GOLD αν σκεφτεί κανείς το προϊόν που είχε πριν από την αναβάθμιση (3.8) και πώς όλα αυτά τα νέα σφάλματα επηρεάζουν αναδρομικά άλλα χαρακτηριστικά προεπιλογή της Vb, όταν δεν έχουν καν αγγίξει, με αυτό εννοώ καμία αλλαγή στην κώδικα.

Δεν κατάστασης νίκη γι 'αυτό είναι όλοι περίπου 3,8.

Ναι, είναι ένας πόνος για την παροχή λογισμικού, ανάλογα με κάτι που δεν είναι πολύ σταθερό σε κώδικα ...

Μέλος

Text automatically translated from: Hebrew to: Greek
    Translated text
    Αν και θα θέλαμε όλοι ένα πλούσιο σύστημα VB4, περιμένουν υπομονετικά μέχρι εκεί θα το διορθώσουμε θα λειτουργήσει σωστά .... Στιγμή περισσότερο από το να VB4 εγώ δεν θα προτείνω να προχωρήσουμε ακόμα.
    Έκανα λάθος που έκανα την αναβάθμιση του συστήματος μου με 4
    Original text

Quote Αρχικό μήνυμα από dacho View Post
    Text automatically translated from: Hebrew to: Greek
    Translated text
    Αν και θα θέλαμε όλοι ένα πλούσιο σύστημα VB4, περιμένουν υπομονετικά μέχρι εκεί θα το διορθώσουμε θα λειτουργήσει σωστά .... Στιγμή περισσότερο από το να VB4 εγώ δεν θα προτείνω να προχωρήσουμε ακόμα.
    Έκανα λάθος που έκανα την αναβάθμιση του συστήματος μου με 4
    Original text
    Ναι - Υποθέτω ότι δεν είναι όλα αγαπά vBulletin 4

Default Αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς, τα καύσιμα

Text automatically translated from: Chinese to: Greek
    Translated text
    Αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς, τα καύσιμα, ελπίζοντας να κάνουμε τις λεπτομέρειες του SEO
    Original text

Quote Αρχικό μήνυμα από shikeren View Post
    Text automatically translated from: Chinese to: Greek
    Translated text
    Αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς, τα καύσιμα, ελπίζοντας να κάνουμε τις λεπτομέρειες του SEO
    Original text
    Καθόλου

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί