Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Wyniki 1 do 8 z 8

Wątek: vBET 4.0 może nie tak szybko

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Default vBET 4.0 może nie tak szybko

Hi.

Szczerze mówiąc byliśmy gotowi dziś na zwolnienie vBET4.0.0 Jest jeden, ale - to było testowane na vBulletin4.0.1 Przed produkcji zrobiliśmy szybki test pod 4.0.2 i wydaje się, że jest totalny bałagan z adresami URL (przekierowań i kodowania).

Więc teraz jesteśmy strojenie vBET4.0.0 dla vBulletin4.0.2 i istnieje możliwość, że będziemy musieli poczekać ze zwolnieniem do vB4.0.3 - odkrywamy poważny błąd w vB4.0.2, który nie pozwala nam na wydanie teraz (Wymuszanie Canonical URL "Całkowity" - nie działa dla IE i Opera - vBulletin Community Forum - Projekty).

Być może będziemy pracować na nasze własne rozwiązanie próbuje się cały ten problem, jeśli mamy rozwiązać inne problemy URL, który pojawia się w vB4.0.2

Członek

Są stałe 250 błędy w najnowszej wersji! Mogę sobie wyobrazić, jego dość trudne deveolping kompleksowy mod, jeżeli dokonają zmian w kodzie może 700-800 w ciągu pierwszych 4-5 miesięcy cyklu życia vBulletin 4. Moja strategia jest, aby nie dotknąć vBulletin 4 przez kilka miesięcy w każdym razie.

Junior Member

Quote Napisał krisp View Post
    Są stałe 250 błędy w najnowszej wersji! Mogę sobie wyobrazić, jego dość trudne deveolping kompleksowy mod, jeżeli dokonają zmian w kodzie może 700-800 w ciągu pierwszych 4-5 miesięcy cyklu życia vBulletin 4. Moja strategia jest, aby nie dotknąć vBulletin 4 przez kilka miesięcy w każdym razie.
    Całkowicie się zgadzam.

Zamierzam trzymać się z 3,8 na długo jeszcze.

BB 4 w istocie nigdy nie będzie GOLD jeśli wziąć pod uwagę produkt, którego miał przed uaktualnieniem (3.8) i jak te nowe błędy są wstecznie wpływu na inne funkcje domyślne BB, gdy nie było nawet dotknąć, mam tu na myśli żadnych zmian w kodu.

Brak sytuacji wygrać, więc jest o 3,8.

Tak, to jest ból zapewnić oprogramowanie w zależności od czegoś w kodzie nie bardzo stabilny ...

W każdym razie-po kilku dniach testów i znalezieniu i skorygowaniu kilku kwestii, a także znaleźć kilka kwestii, które muszą zostać skorygowane przez zespół vB jako vB błędów uważamy, że jesteśmy gotowi do wydania BETA. Nie da się wyjść z etapu BETA tak długo, jak vB4 nie będzie GOLD, ale większość rzeczy idzie dobrze i wiele osób czeka na vBET4.0 Więc myślę, że jesteśmy gotowi na to tyle, ile możemy być w tej sytuacji

Członek

Text automatically translated from: Hebrew to: Polish
    Translated text
    Chociaż wszyscy chcą obfite systemu VB4, czekać cierpliwie, aż nie byłoby naprawić to będzie działać prawidłowo .... Moment dłużej niż do VB4 nie sugeruje, aby przesunąć jeszcze.
    Myliłem ja zaktualizować system do 4
    Original text

Quote Napisał dacho View Post
    Text automatically translated from: Hebrew to: Polish
    Translated text
    Chociaż wszyscy chcą obfite systemu VB4, czekać cierpliwie, aż nie byłoby naprawić to będzie działać prawidłowo .... Moment dłużej niż do VB4 nie sugeruje, aby przesunąć jeszcze.
    Myliłem ja zaktualizować system do 4
    Original text
    Tak - Zakładam, że nie wszystkie kocha vBulletin 4 Ale nadal mamy klientów, którzy chcą vBET dla vBulletin 4, więc dajemy to

Junior Member

Default Szybko rośnie, paliwo

Text automatically translated from: Chinese to: Polish
    Translated text
    Szybko rośnie, paliwo, chcąc zrobić szczegóły SEO
    Original text

Quote Napisał shikeren View Post
    Text automatically translated from: Chinese to: Polish
    Translated text
    Szybko rośnie, paliwo, chcąc zrobić szczegóły SEO
    Original text
    Wcale nie Proszę pamiętać, że nie wykonujemy go od podstaw-już pracowaliśmy, dobrze przetestowany kod, który właśnie musieliśmy zintegrować z nową wersją vB

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •