Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Αποτελέσματα 1 να 7 του 7

Θέμα: Κατάσταση Γλώσσα ενσωματωθεί στο σύστημα ανακοίνωσης των vB

Exclamation Κατάσταση Γλώσσα ενσωματωθεί στο σύστημα ανακοίνωσης των vB

Γεια

Έχω ένα τεράστιο πρόβλημα.

Είμαι χρησιμοποιώντας ένα μήνυμα καλωσορίσματος για να χαιρετήσει τους επισκέπτες μου και να τους δώσει την ιδέα του φόρουμ μου.

Ωστόσο, το μήνυμα αυτό είναι πάντα στα γερμανικά, επειδή γίνεται μέσω του vB ανακοινώσεις συστήματος (και είναι μια εικόνα για SEO σκοπούς)

Θα ήταν να κρυώσει για να έχετε πρόσθετες επιλογές κατάσταση στο σύστημα ειδοποίησης.

EG:
    - Ο χρήστης είναι να μην την περιήγηση στο φόρουμ στην [γλώσσα]
    - Ο χρήστης είναι περιήγηση στο φόρουμ στην [γλώσσα]

Αυτό θα καταστήσει επίσης ενημερωτικά σημειώματα για την αυτόματη μετάφραση δυνατό.
    Αυτό θα ήταν πολύ σημαντικό για μένα και ίσως και άλλους.

Εάν κάποιος έχει ένα έργο γύρω για να πάρετε μια κατάσταση γλώσσα στο τρέχον σύστημα ειδοποίηση παρακαλώ επιτρέψτε μου τώρα.

StarBuG

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Εάν χρησιμοποιείτε σαφές σύστημα ειδοποίηση vB θα πρέπει να μεταφραστεί (ή να γράφουμε για 2 διαφορετικά πράγματα). Εάν χρησιμοποιείτε vB notive σύστημα ενισχύεται από vBSEO - τότε οι προκηρύξεις δεν σε καθαρή HTML, αλλά λαμβάνονται JavaScript από vBSEO - Γι 'αυτό όσοι δεν έχουν μεταφραστεί. Σε αυτή την περίπτωση απλά πηγαίνετε στο vBET επιλογές Διάφορα και τη σειρά με θέμα «Μετάφραση μηνύματα vBSEO σε JavaScript". Στη συνέχεια θα μεταφραστεί.

Δώστε μας τα σχόλιά το κάνει είναι η λύση σας. Αν όχι παρακαλώ γράψτε περισσότερα για το σύστημα ειδοποίηση vB που γράφετε την επιστολή - ιδιαίτερα όταν στον Διαχειριστή CP μπορούμε να το βρούμε.

Αυτό έλυσε το πρόβλημά μου, όμως η ιδέα εξακολουθεί να είναι καλή.

Να θυμάστε, σας ρώτησα εδώ για το πώς μπορώ να εμφανίσει ένα μήνυμα για τους επισκέπτες που επισκέπτονται το φόρουμ μου σε μια μεταφρασμένη γλώσσα;

Αυτές οι επιλογές προειδοποίηση θα επέτρεπε να εμφανιστεί ένα μήνυμα σε αυτούς και όχι για τους επισκέπτες που χρησιμοποιούν την μητρική του γλώσσα.

Δεν είναι urgend αλλά θα ήταν ακόμα ένα καλό χαρακτηριστικό γνώρισμα.

Αυτή τη στιγμή έχω εμφανιστεί το παραπάνω μήνυμα μέσω υπό όρους hardcoded σε πρότυπο μου.

StarBuG

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Η λύση είναι σαν να έχεις αυτή τη στιγμή. Απλά προσθέστε στο πρότυπο αν τμήμα με τον έλεγχο της κατάστασης δεν γλώσσα param έχει οριστεί.

Θα ερευνήσουμε vB σύστημα μηνυμάτων και να ελέγξετε τις δυνατότητες για να περιγράψει τέτοιου είδους μήνυμα το οποίο θα εμφανίζονται μόνο στην μεταφρασμένη σελίδα από Admin CP - όπως καταλαβαίνω, είναι αυτό που θέλετε. Είναι;

drop down προϋποθέσεις όπως και οι άλλοι στο π.χ. για το σύστημα ανακοίνωσης είναι μέλος της [Groups]

2 Συνθήκες:
    - Ο χρήστης δεν είναι περιήγηση στο φόρουμ στην [γλώσσα] (drop down για όλους ενεργοποιούνται langauges)

vBulletin Επιχειρήσεις Μεταφραστής (vBET) Προσωπικό

έχουμε ήδη κάνει νέες ομάδες μελών στο χρήστη ανήκει στην ομάδα του από τις επιλογές στο σύστημα ειδοποίησης. (Γλώσσες GRUP)
    2 νέες επιλογές για:
    1.Χρήστη ανήκει στην ομάδα μελών: [γλώσσα του προεπιλογή]
    2.Χρήστης δεν ανήκει σε ομάδα μελών: [γλώσσα του προεπιλογή]

1. μήνυμα εμφανίζεται μόνο σε άτομα με τη γλώσσα από την επιλογή
    2. Δεν εμφανίζεται το μήνυμα μόνο σε άτομα με τη γλώσσα από την επιλογή.
    Θα συμπεριληφθεί στο επόμενο relase.

Τώρα, είμαι εργασίας σχετικά με την ιδέα σας ..
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kamilkurczak? 05-01-11 στο 09:16.

vBulletin Επιχειρήσεις Μεταφραστής (vBET) Προσωπικό

Quote Αρχικό μήνυμα από StarBuG View Post
    drop down προϋποθέσεις όπως και οι άλλοι στο π.χ. για το σύστημα ανακοίνωσης είναι μέλος της [Groups]

2 Συνθήκες:
    - Ο χρήστης δεν είναι περιήγηση στο φόρουμ στην [γλώσσα] (drop down για όλους ενεργοποιούνται langauges)
    Που έχει ήδη γίνει .. θα συμπεριληφθεί στο επόμενο relase

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί