Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Σελίδα 3 του 5 FirstΠρώτα 12345 ΤελευταίαLast
Αποτελέσματα 21 να 30 του 50

Θέμα: Μήνυμα από webmaster tools σχετικά με εσφαλμένη rel-εναλλακτικές ετικέτες

Απαγορευμένες

Μετάφραση URL θα πρέπει πρώτα να βρεθεί στη βάση δεδομένων cache. Σημαίες έχουν μεταφραστεί όταν η διεύθυνση έχει ήδη μεταφραστεί σε βάση δεδομένων cache.

Senior Member

Okay - τι θα εμποδίσει μια μετάφραση URL από την βάση δεδομένων της cache; Στο παράδειγμα που είχα δημοσιεύσει πάνω από τη διεύθυνση URL του έχουν μεταφράζονται, αλλά η σημαία δεσμοί δεν είναι, έτσι αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν στη βάση δεδομένων cache;

Απαγορευμένες

Δεν έχουμε τη δυνατότητα να προσθέσετε στη βάση δεδομένων της cache μόνο μετάφραση url - cache είναι ενεργοποιημένη ή όχι. Δεν υποστηρίζουμε αυτή τη διάκριση. Εάν η διεύθυνση URL είναι μεταφρασμένο και η σημαία δεν θα μεταφραστούν στη συνέχεια URL δεν είναι στο cache της βάσης δεδομένων.
    Έτσι, αν υποτεθεί: λειτουργεί για τους επισκέπτες μόνο, με καθυστέρησε αιτήσεις για μετάφραση - για λόγους επιδόσεων. Περισσότερες πληροφορίες: http://www.vbenterprisetranslator.co...html#post13517

Senior Member

Εντάξει - έχω κάνει τα πάντα που περιγράφονται στο faq, όπως ειπώθηκε προηγουμένως, αλλά δεν μεταφράζονται σημαία URL.

Senior Member

Quote Αρχικό μήνυμα από tavenger5 View Post
    Εντάξει, νομίζω ότι κάτι είναι κυριολεκτικά να χαθεί στη μετάφραση εδώ.

Καταλαβαίνω πώς όλα λειτουργούν. Έχω επανεξετάζονται πώς υποτίθεται ότι σημαία διευθύνσεις URL προς μετάφραση μόνο όταν οι επισκέπτες βλέπουν τη σελίδα. Το πρόβλημα είναι, δεν μεταφράζονται. Αυτό είναι επειδή είμαι εκτός ποσόστωσης, είναι επειδή κάτι δεν λειτουργεί σωστά.

Παράδειγμα:
    Αγγλική σελίδα: ** φάσμα 2 αλλαγή ρυθμίσεις apn
    Το URL της σημαίας σε αυτή τη σελίδα για τα γαλλικά: http://cellphoneforums.net/ **/fr/t36...-settings.html
    Το URL της σημαίας για γαλλική πρέπει να είναι: (Français) ** φάσμα 2 τροποποίηση des paramètres de l'apn

Σημειώστε ότι η σημαία URL δεν είναι η μετάφραση URL παρά τις σελίδες που μεταφράζονται. Τα σχόλια cache έχει εκκαθαριστεί, δεδομένου ότι οι μεταφράσεις που έχουν γίνει.
    και πάλι, δείτε τα παραπάνω. Είμαι είτε δεν ρύθμιση κάτι σωστά, ή υπάρχει ένα σφάλμα στο λογισμικό εμποδίζουν την εμφάνιση το μεταφρασμένο URL σημαίες.

Απαγορευμένες

Εντάξει, θα δοκιμαστεί αυτό το ζήτημα.

Senior Member

Quote Αρχικό μήνυμα από Marcin Kalak View Post
    Εντάξει, θα δοκιμαστεί αυτό το ζήτημα.
    Ευχαριστώ - αν αυτό βοηθάει, μου charset φόρουμ είναι ISO-8859-1

Απαγορευμένες

Το θέμα είναι ότι σας γάντζο parse_templates ενεργοποιηθεί πάρα πολύ γρήγορα. Παρακαλώ, μπορείτε να ενημερώσετε σας vB.

Senior Member

Quote Αρχικό μήνυμα από Marcin Kalak View Post
    Το θέμα είναι ότι σας γάντζο parse_templates ενεργοποιηθεί πάρα πολύ γρήγορα. Παρακαλώ, μπορείτε να ενημερώσετε σας vB.
    Δεν είμαι σίγουρος τι σημαίνει. Κάνω you μέση ενημέρωση για να vbulletin 4.2.2; Ποια είναι η διαφορά μεταξύ 4.1.12 και 4.2.2 για το πώς αντιμετωπίζεται το parse_templates;

Senior Member

.. δ.υ εννοείς ενημερώσετε τη σειρά εκτέλεσης των "Δημιουργία σημαίες" που χρησιμοποιεί το γάντζο parse_templates;

Σελίδα 3 του 5 FirstΠρώτα 12345 ΤελευταίαLast

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί