Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Αποτελέσματα 1 να 8 του 8

Θέμα: VBET V4.4.6 δημιουργεί usergroups;

Υβρίδιο άποψη

Προηγούμενο Post Previous Post   Next Post Επόμενο Post

Default VBET V4.4.6 δημιουργεί usergroups;

Εκτελώ vBulletin 3.8.6 χρησιμοποιώντας μια προσαρμοσμένη εμφάνιση. Το μόνο τα πρόσθετα που είναι ζωντανά είναι:

AME - Η αυτόματη Media Embeder
    Ειδοποίηση για νέα νήμα
    Post Hack ευχαριστώ
    vBulletin του Blog
    και δική μας Webkey ελέγχου ταυτότητας πρόσθετου

Προσεκτικά ακολουθήσατε τις οδηγίες εγκατάστασης, για V4.4.6 και κατέστησε έως το σημείο όπου χρειάζεται να ρυθμίσετε τις παραμέτρους. Το σύστημα που χρησιμοποιείται για να VBET σε αυτό με επιτυχία, αλλά έπρεπε να το καταργήσετε μετά αντιμετωπίζουν το πρόβλημα αυτό πολλές usergroup. Μετά την εγκατάσταση, οι χρήστες άρχισε να παραπονούνται ότι το σύστημα δεν ήταν κάτω... το μήνυμα λάθους (συγγνώμη, δεν έχω ήδη) επεσήμανε VBET, τόσο I απενεργοποιημένη VBET που παρατίθενται θα ολοκληρώσω τα βήματα ρύθμισης, να την ενεργοποιήσετε ξανά αυτό.

Σε αυτό το σημείο, παρατήρησα ότι πρόσθετα usergroups δημιουργήθηκαν στο σύστημά μου, μία για κάθε γλώσσα. Γουά;

Εγώ πρέπει να λείπει κάτι. Την τελευταία φορά που προσπάθησα ενημέρωση VBET, έτρεξε σε το ίδιο πολλά usergroup ζήτημα. Κατέστη αρκετούς μήνες, δεδομένου ότι η VBET θα εργαστεί στο σύστημά μου. Θα πρέπει να συνάπτει μαζί σας για να το εγκαταστήσετε ή μου κάτι λείπει;

Κατάργησα από το σύστημά μου; και πάλι εκτελεί όλα τα ωραία (albiet χωρίς VBET).

Συνταξιούχος?)

Σε αυτό το σημείο, παρατήρησα ότι πρόσθετες usergroups δημιουργήθηκαν στο σύστημά μου, μία για κάθε γλώσσα. Γουά;
    Αν δεν είναι διαχωρισμένο πινάκων σε σας sql και αν είναι μόνο ένα για κάθε γλώσσα είναι ok. vBET δημιουργεί προκειμένου να ομάδα χρηστών στο ίδιο προεπιλεγμένη γλώσσα. Επίσης εάν έχετε οποιαδήποτε ζητήματα κατά τη μετάφρασή σας θα ήμουν ευτυχής να σας βοηθήσει και να απαντήσω σε κάθε ερώτημα

Quote Αρχικό μήνυμα από r.dziadusz View Post
    Αν δεν είναι διαχωρισμένο πινάκων σε σας sql και αν είναι μόνο ένα για κάθε γλώσσα είναι ok. vBET δημιουργεί προκειμένου να ομάδα χρηστών στο ίδιο προεπιλεγμένη γλώσσα. Επίσης εάν έχετε οποιαδήποτε ζητήματα κατά τη μετάφρασή σας θα ήμουν ευτυχής να σας βοηθήσει και να απαντήσω σε κάθε ερώτημα
    Μία usergroup δημιουργείται για κάθε γλώσσα (είναι κάτι νέο; Προσθήκη 50 usergroups δεν είναι δροσερό); Δεν έχω ιδέα τι μια διαχωρισμένο array στην sql είναι; Συγνώμη! Όταν Εγκατέστησα για πρώτη φορά VBET πριν από ένα χρόνο, αυτό δεν συμβαίνει. VBET μόλις εγκατασταθεί και εργάστηκε απόλυτα. Τώρα έχω ένα διάβολο της μια φορά γρήγορα και πάλι σχετικά με το σύστημα:-).

Συνταξιούχος?)

σε σας admincp - > usegroup μοιάζει με αυτό:
    Προεπιλεγμένη γλώσσα: Αλβανικά
    ;
    Όπως είπα, τώρα vBET δημιουργεί ομάδες χρηστών διαχωρίζει. Εάν σας φόρουμ λειτουργεί πιο αργά αυτό θα μπορούσε να είναι coused από άλλα πράγματα, επίσης, διαβάστε αυτό το post:
    κλικ

σε σας admincp - > usegroup μοιάζει με αυτό:;
    Όπως είπα, τώρα vBET δημιουργεί ομάδες χρηστών διαχωρίζει. Εάν σας φόρουμ λειτουργεί πιο αργά αυτό θα μπορούσε να είναι coused από άλλα πράγματα, επίσης, διαβάστε αυτό το post:
    κλικ
    Έτσι, εάν μου φόρουμ υποστηρίζει 50 γλώσσες, μπορεί να περιμένω να δείτε * 50 * πρόσθετες usergroups δημιουργήθηκε;

Συνταξιούχος?)

Ναι μπορείτε να, αλλά δημιουργήθηκαν για να μας προϊόν που λειτουργούν ταχύτερα.

Ναι μπορείτε να, αλλά δημιουργήθηκαν για να μας προϊόν που λειτουργούν ταχύτερα.
    Έτσι έχετε δημιουργήσει 50 + usergroups μου φόρουμ για να VBET τα οποία εκτελούνται ταχύτερα?!? αλλά μπορεί να προκαλέσει τη διαγραφή τους, και δείτε VBET εκτελείται λίγο πιο αργά?!? ... και όλοι λίγο θα λάβετε ξανά κατά την επόμενη αναβάθμιση?!?

Συνταξιούχος?)

Ναι, θα recreateed σε κάθε ενημερωμένη έκδοση.
    Επίσης μπορείτε να δοκιμάσετε να καταργήσετε όλους τους, αλλά πρέπει να απενεργοποιήσετε αυτό το plugin: userdata_presave και εάν θέλετε να καταργήσετε την εγκατάσταση vBET θα σας nedd πρόσθετες αλλαγή:

includes/vbenterprisetranslator_functions_usergroups.php

βρείτε τη γραμμή:

συνάρτηση {vbet_removeDefaultLanguageGroups()
    και να καταργήσετε όλο το περιεχόμενο αυτής της συνάρτησης

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί