Εκτελώ vBulletin 3.8.6 χρησιμοποιώντας μια προσαρμοσμένη εμφάνιση. Το μόνο τα πρόσθετα που είναι ζωντανά είναι:
AME - Η αυτόματη Media Embeder
Ειδοποίηση για νέα νήμα
Post Hack ευχαριστώ
vBulletin του Blog
και δική μας Webkey ελέγχου ταυτότητας πρόσθετου
Προσεκτικά ακολουθήσατε τις οδηγίες εγκατάστασης, για V4.4.6 και κατέστησε έως το σημείο όπου χρειάζεται να ρυθμίσετε τις παραμέτρους. Το σύστημα που χρησιμοποιείται για να VBET σε αυτό με επιτυχία, αλλά έπρεπε να το καταργήσετε μετά αντιμετωπίζουν το πρόβλημα αυτό πολλές usergroup. Μετά την εγκατάσταση, οι χρήστες άρχισε να παραπονούνται ότι το σύστημα δεν ήταν κάτω... το μήνυμα λάθους (συγγνώμη, δεν έχω ήδη) επεσήμανε VBET, τόσο I απενεργοποιημένη VBET που παρατίθενται θα ολοκληρώσω τα βήματα ρύθμισης, να την ενεργοποιήσετε ξανά αυτό.
Σε αυτό το σημείο, παρατήρησα ότι πρόσθετα usergroups δημιουργήθηκαν στο σύστημά μου, μία για κάθε γλώσσα. Γουά;
Εγώ πρέπει να λείπει κάτι. Την τελευταία φορά που προσπάθησα ενημέρωση VBET, έτρεξε σε το ίδιο πολλά usergroup ζήτημα. Κατέστη αρκετούς μήνες, δεδομένου ότι η VBET θα εργαστεί στο σύστημά μου. Θα πρέπει να συνάπτει μαζί σας για να το εγκαταστήσετε ή μου κάτι λείπει;
Κατάργησα από το σύστημά μου; και πάλι εκτελεί όλα τα ωραία (albiet χωρίς VBET).