Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Σελίδα 1 του 2 12 ΤελευταίαLast
Αποτελέσματα 1 να 10 του 19

Θέμα: Τίποτα δεν λειτουργεί.

Question Τίποτα δεν λειτουργεί.

Παιδιά μου πραγματικά χρειάζονται κάποια βοήθεια εδώ. Τώρα έχω μια vs2 Google που καταβάλλονται κλειδί API, αλλά και πάλι, μετά από όπως 1 λεπτό κανένα των υπηρεσιών Μεταφραστής δεν είναι διαθέσιμη. Εκτέλεση της δοκιμής του google μου δίνει αυτό:

Αρχική μετάφραση δοκιμής για το Google API
    Αποτέλεσμα της δοκιμής: {"σφάλμα": {"σφάλματα": [{"τομέας": "usageLimits", "Αιτία": "dailyLimitExceeded", "μήνυμα": "Υπέρβαση ημερήσιο όριο"}], "Κωδικός": 403, "μήνυμα": "Υπέρβαση ημερήσιο όριο"}}
    Σφάλμα δοκιμής:
    Χρόνος σύνδεσης (ms): 118.327148438

Με άλλα λόγια, ακόμη και με τις καταβληθείσες Google API vbet δεν κάνει τίποτα για μένα πια. Πώς μπορώ να να εργαστείτε ξανά;

Χάρη.

Senior Member

Ταύρος ποια όρια έχουν μπορείτε να ορίσετε στο https://code.google.com/apis/console/?pli=1#project:YOURPROJECTNUMBER:quotas;

Quote Αρχικό μήνυμα από Simon Lloyd View Post
    Ταύρος ποια όρια έχουν μπορείτε να ορίσετε στο https://code.google.com/apis/console/?pli=1#project:YOURPROJECTNUMBER:quotas;
    Δεν είμαι σίγουρος, θα πρέπει να το ελέγξετε, ό, τι προτείνετε θέτω εκεί; Ευχαριστώ για τη βοήθεια!

Καλά τη σε 2 000 000 χαρακτήρες την ημέρα, τώρα έθεσα το 4 000 000 ημερησίως. Αυτό είναι τώρα μου google δοκιμής:

Αρχική μετάφραση δοκιμής για το Google API
    Αποτέλεσμα της δοκιμής: {"δεδομένα": {"Μετάφραση": [{"translatedText": "Γεια σου", "detectedSourceLanguage": "pl"}]}}
    Σφάλμα δοκιμής:
    Χρόνος σύνδεσης (ms): 75.1730957031

Ακόμη σχετικά με τον έλεγχο της vbet του πίνακα google διαθεσιμότητα παραμένει μόνο σε καμία.

Senior Member

Έχουν προσπαθήσατε να εκτελούνται με μη αυτόματο τρόπο το cron (προγραμματισμένη εργασία) για την ενημέρωση που; από την εμπειρία μου μπορώ να χρησιμοποιήσω περίπου 1 M χαρακτήρες σε μια ώρα!

Quote Αρχικό μήνυμα από Simon Lloyd View Post
    Έχουν προσπαθήσατε να εκτελούνται με μη αυτόματο τρόπο το cron (προγραμματισμένη εργασία) για την ενημέρωση που; από την εμπειρία μου μπορώ να χρησιμοποιήσω περίπου 1 M χαρακτήρες σε μια ώρα!
    Mate Λυπούμαστε, χάσατε μου, που cron για ό, τι;

Senior Member

στο Admincp > προγραμματισμένες εργασίες υπάρχουν μια περιοδική εργασία (προγραμματισμένη εργασία) για να ελέγξετε τις υπηρεσίες παροχής, σας δοκιμής που δώσατε έδειξε ότι η google ήταν διαθέσιμες μετά upping το όριο, αλλά δεν αντικατοπτρίζουν ευθύς αμέσως στο admincp, επειδή δεν εκτελείται η Περιοδική εργασία για να το ενημερώσετε

Συνταξιούχος?)

Γεια
    Κατά τη γνώμη μου, δεν υπάρχει σφάλμα. vBET ελέγχει αυτόματα διαθεσιμότητά σας σε κάθε 10 λεπτά. Εάν θέλετε, μπορείτε να το εκτελέσετε με μη αυτόματο τρόπο από
    admincp - > προγραμματισμένες εργασίες - > vB Enterprise μεταφραστής (υπηρεσίες παροχής διαθεσιμότητα) - > εκτέλεση τώρα

Αλλά επίσης όταν ελέγχετε όρια ήδη μπορεί να επιτευχθεί. Google API v2 δοκιμή δεν εμφανίζει τυχόν σφάλματα.

Ναι, που λαμβάνω, αλλά γιατί αυτό δείχνει ότι η Google δεν είναι διαθέσιμη εάν στην πραγματικότητα είναι διαθέσιμη;

Αυτό πραγματικά είναι γρήγορα να απογοητευτούν. Ακόμα και όταν δεν έχει επιτευχθεί το όριο, διαθεσιμότητα της google διατηρεί θα ενεργοποίηση και απενεργοποίηση. Και σε χρονικές στιγμές δεν μετουσιώνει. Μπορώ παρακαλώ να κάποια υποστήριξη εδώ!

Σελίδα 1 του 2 12 ΤελευταίαLast

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί