Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Σελίδα 1 του 3 123 ΤελευταίαLast
Αποτελέσματα 1 να 10 του 26

Θέμα: Άτομα που επισκέπτονται την τοποθεσία μου είναι πρώτα μια ερώτηση στη Ρωσική;

Senior Member

Default Άτομα που επισκέπτονται την τοποθεσία μου είναι πρώτα μια ερώτηση στη Ρωσική;

Γεια σου, όταν οι άνθρωποι από άλλα μέρη του κόσμου, επισκέπτονται την τοποθεσία μου φαίνεται ότι για να λάβετε μια ΠΟΠ μέχρι μια ερώτηση στα ρωσικά και η διεύθυνση url είναι mysite.com/ru/ εάν κάνουν κλικ οποιοδήποτε από τα κουμπιά στη συνέχεια λαμβάνουν την τοποθεσία στη γλώσσα τους, κάποιος μπορεί να βοηθήσει;

Εδώ είναι μια σύνδεση με το ΣΜΕ που δείχνει το messagebox http://www.thecodecage.com/Russian%20question.png
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Simon Lloyd? 02-01-12 στο 20:15.

Συνταξιούχος?)

Γεια
    Οι περισσότερες πιθανότατα αυτό δεν είναι coused από την vBET - vBET δεν εγκαταστήσετε οποιαδήποτε αναδυόμενα παράθυρα, βεβαιωθείτε ότι αυτό δεν είναι ένα μέρος της κάθε άλλο plugin ή mod

Senior Member

Ποτέ δεν το βλέπω, δεν vBET ρωτήσετε το χρήστη εάν θέλει να πάει να τους usercp για να ορίσετε τη γλώσσα τους;

Senior Member

Αυτή είναι η διατύπωση!
    ПЕРЕЙТИ НА РУССКИЙ ПЕРЕВОД;
    αυτή είναι η μετάφραση
    Μεταβείτε στην ρωσική μετάφραση;

Είναι λοιπόν ανότατο vBET κάνει!!

EDIT: και έχω και την τελευταία έκδοση της vBET, όπως ξέρεις, όλα τα στοιχεία πρόσβασης που δεν pm θα σου πριν από λίγο, θα πρέπει ακόμα να λειτουργήσει εάν θα πρέπει να ελέγξει τα πράγματα.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Simon Lloyd? 02-01-12 στο 22:56.

Συνταξιούχος?)

Εντάξει
    Ένα πράγμα που ήρθε να μου. Θα μπορούσε να σας παρακαλώ ελέγξτε τιμές από τις δύο επιλογές:
    AdminCP - > vBET - > Misc - > ανακατευθύνετε user language
    και
    AdminCP - > vBET - > Misc - > ανακατευθύνετε user language
    Δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε τότε chack και πάλι για το αναδυόμενο παράθυρο

Senior Member

Θα πάω να το πρόβλημα αλλά thats δεν πραγματικά το ζήτημα, είναι το γεγονός ότι είναι πάντα στη ρωσική πρώτα και κύρια!, ένα guy από την Ινδία επισκέφθηκε την τοποθεσία σήμερα και δεν έχεις ότι στα ρωσικά, το πρόγραμμα περιήγησης έχει ρυθμιστεί για τα αγγλικά, η θέση του είναι νέα Dehli, ήταν μέλος έτσι δεν έχει επιλεγεί ένα φόρουμ καταχώρησης γλώσσα έτσι μόνο θα πρέπει να διαθέτει το φόρουμ που παρουσιάζονται με την προεπιλεγμένη γλώσσα "Αγγλικά"

Πιστεύω ότι υπάρχει ένα διαφορετικό θέμα εκτός από την ανακατεύθυνση του χρήστη, αν ήταν ότι δεν θα είναι πάντοτε στα ρωσικά.

Senior Member

Pop up έχει οριστεί για:
    Ανακατεύθυνση για να επεξεργαστείτε το προφίλ
    Μόνο μετά από τη σύνδεση
    Ανακατεύθυνση στη γλώσσα των χρηστών
    Ζητήσει - χρήστης θα ερωτηθεί θέλει να γίνει ανακατεύθυνση

Senior Member

Μόλις μπήκα από μου φόρουμ (όπως im πάντα συνδεδεμένος) και το πλαίσιο εμφανίστηκαν, οι ρυθμίσεις είναι "μετά το αρχείο καταγραφής του" γιατί λοιπόν μετά το αρχείο καταγραφής από τότε; αναρωτιόμουν γιατί συμμετοχή μου επιβραδύνθηκε και σημείωσαν κατακόρυφη πτώση μου έσοδα διαφημίσεων, μου ψάχνετε λόγους κανένα από που μπορώ να βρω αλλά μία φορά το pop up υπάρχει δεν φορτώνει την τοποθεσία, εκτός και αν το πλαίσιο έχει ακυρωθεί ή ok'd κανένα της οποία μπορεί μια μηχανή αναζήτησης το κάνουμε!

Συνταξιούχος?)

OK
    Χρήση του access που έχετε στείλει μου μου wil τώρα μεταβίβαση ελέγχου

EDIT:
    Θα μπορούσε να σας παρακαλώ Περιγράψτε μου βήμα προς βήμα τι πρέπει να κάνετε για να δείτε το αναδυόμενο παράθυρο,
    Εάν είναι απαραίτητο θα μπορούσε να σας δημιουργία ιστολόγιου επίσης μη admin δοκιμή λογαριασμού.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη r.dziadusz? 03-01-12 στο 21:03.

Senior Member

PM αποστέλλονται με νέα εγγεγραμμένος χρήστης λεπτομέρειες.

Σελίδα 1 του 3 123 ΤελευταίαLast

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί