Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Σελίδα 1 του 3 123 ΤελευταίαLast
Αποτελέσματα 1 να 10 του 25

Θέμα: Κενό μετάφραση, νεκρά σελίδες και απολύτως σκοτώθηκαν ανίχνευσης χρόνο μου gopogle

Default Κενό μετάφραση, νεκρά σελίδες και απολύτως σκοτώθηκαν ανίχνευσης χρόνο μου gopogle

Μετά από ό, τι στα webmaster εργαλεία μου ευρετηρίου google είναι εντελώς βολή, φορές είναι παράλογη και σύνολο σελίδων είναι sub 20 K από 600 K. Θα πάω να φόρουμ σελίδες και είναι κενή όπου κείμενο πρέπει να είναι, μου μη φόρουμ αναπροσανατολισμός των σελίδων που ήταν ΟΚ τώρα να δεν βρέθηκε.

IM θα ένα bit καρύδια πάνω από αυτό, πεντε αναβαθμιστεί σε την τελευταία έκδοση του vbet για 3,8 και έχεις ένα κλειδί apI2 google αλλά im εξακολουθεί να μην λειτουργεί σωστά.

τοποθεσία είναι Online Καζίνο Οδηγός | Δεν Κατάθεση Καζίνο | Online Καζίνο και το φόρουμ

Επίσης, όταν μεταβαίνω σε μια lang, μπορεί να μην εναλλαγή πίσω στο English;

Στο τέλος του url με /# και αυτό δεν μεταβάλλει το lang ρύθμιση.

OK, μόλις θα είναι τρελό τώρα. Ακόμα δεν μπορώ να αλλάξω πίσω στο αγγλικό, όταν κάνω κλικ στην επιλογή [σελίδα πηγαίνει πίσω δεξιά /fi??

Επίσης, είμαι ακόμα seing κείμενο τώρα σχετικά με τις σελίδες, αλλά την όλα αγγλικά;

Λήψη στενή, προσθέσατε το κλειδί MSN Api και φαίνεται να λειτουργεί το τέλος. Ακόμα δεν καταλαβαίνω το θέμα του Google APIv2 όμως.

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Γεια σου. Βλέπω ότι το ζήτημα έχει λυθεί τώρα μυρμήγκι ήταν απλώς ζήτημα διαμόρφωσης παραμέτρων.

Σχετικά με το κλειδί Google APIv2 - σας παρακαλώ να βεβαιωθείτε ότι έχετε το σωστό κλειδί. Δεν αρκεί μόνο αντίγραφο το κλειδί από το Google v1. Θα βρείτε σύνδεση με την κατάλληλη θέση στην παράμετρο περιγραφή. Επίσης Σημειώστε ότι Google καταβάλλεται v2 και εσείς ορίζετε ιδίων όριο εκεί λοιπόν σας παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι έχετε λογαριασμό Google σας ρυθμιστεί καταλλήλως για μετάφραση API v2.

Ναι ορίζω ένα λογαριασμό για το κλειδί πληρωθείσα, αλλά αυτό δεν φαίνεται να το χρησιμοποιήσετε, και φυσικά μπορώ να αποκτήσω το tranactrion υπέρβαση του ορίου με τη δέσμη ενεργειών v2.
    Αρχική μετάφραση δοκιμής για το Google API
    Αποτέλεσμα της δοκιμής: {"σφάλμα": {"σφάλματα": [{"τομέας": "usageLimits", "Αιτία": "dailyLimitExceeded", "μήνυμα": "Υπέρβαση ημερήσιο όριο"}], "Κωδικός": 403, "μήνυμα": "Υπέρβαση ημερήσιο όριο"}}
    Σφάλμα δοκιμής:
    Χρόνος σύνδεσης (ms): 1380.14208984
    Και μου stats v2 στο google δείχνει 0.

Weired το τελευταίο θέμα στο IE μου, εγώ δεν μπορεί να πάει πίσω στην αγγλική μόνο από προεπιλογή /fi;

Επίσης φαίνεται μόνο τα τμήματα των σελίδων που μεταφράζονται; Πολύ παράξενο πράγματα εδώ...

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Quote Αρχικό μήνυμα από ctrenks View Post
    Επίσης φαίνεται μόνο τα τμήματα των σελίδων που μεταφράζονται; Πολύ παράξενο πράγματα εδώ...
    Φτάσετε σας μετάφραση όρια στις υπηρεσίες παροχής μετάφραση. Καμία νέα μεταφράσεις έρχονται μέχρις ότου όρια είναι διαθέσιμα και πάλι, ώστε να μπορείτε να δείτε μεταφράζονται μόνο ό, τι ήδη αποθηκεύονται προσωρινά. Παρακαλούμε δείτε εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες: http://www.vbenterprisetranslator.Co...html#post10970

Χμμ, εξακολουθώ να έχω 0 χαρακτήρες που χρησιμοποιούνται στο μου googvle v2 συναλλαγή κλειδί καθώς και. Δεν είμαι σίγουρος τι συμβαίνει με όλα αυτά. Στατιστικά μου όμως για την ανίχνευση κλάση πίσω στο κανονικό, αυτό ήταν μια απίστευτη επισκέψεων στην τοποθεσία μου.

Εδώ είναι μια νέα έννοια. Μου δημοσιεύσεις από πριν αναβάθμισα ότι ήταν στο diff lang, είναι κενό τίτλους εμφάνιση και κενές θέσεις, ωστόσο μπορείτε να προβάλλετε το κείμενο orig στο το διαφορετικό ακόμη lang.

Αυτό είναι όλα στην τοποθεσία μου δοκιμής.

Σελίδα 1 του 3 123 ΤελευταίαLast

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί