Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Σελίδα 2 του 4 FirstΠρώτα 1234 ΤελευταίαLast
Αποτελέσματα 11 να 20 του 40

Θέμα: Σημαντικά θέματα μετάφρασης

Συνταξιούχος?)

Εγω εννοουσα την τελευταία έκδοση του vbet 3.x για vb3.x Vbet 3,5 relase

Senior Member

Θα μπορούσα, αλλά thats ένα beta και δηλώνετε ότι έχετε dont δίνουν υποστήριξη για αυτό και ότι επίσης δεν είναι καλό για μένα

Senior Member

κάποιες περισσότερες πληροφορίες: http://www.vbenterprisetranslator.co...html # post10304

Συνταξιούχος?)

Παρακαλώ, κάντε αυτό το τεστ για όλα τα API που χρησιμοποιείτε-http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1728

Senior Member

Θα όταν έχω τελειώσει τη βελτιστοποίηση της βάσης δεδομένων μου, είμαι χρησιμοποιώντας μόνο API V1 όπως έχω μόνο vBET 3.4.1 εγκατασταθεί.

Senior Member

Quote Αρχικό μήνυμα από r.dziadusz View Post
    Παρακαλώ, κάντε αυτό το τεστ για όλα τα API που χρησιμοποιείτε-http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1728
    Ok i έτρεξε αυτή τη δοκιμασία και πήρε αυτό το
    Ξεκινώντας μετάφραση δοκιμή G API V1
    Αποτέλεσμα δοκιμής: {"responseData": {"translatedText": "powitanie"}, "responseDetails": null, "responseStatus": 200}
    Σφάλμα δοκιμής:

Senior Member

Έχω και άλλα ζητήματα, η vbenterprisetranslatot.php χρησιμοποιεί όλο το χρόνο μου cpu, ελέγξτε πιο κάτω:
    Pid ************ Ιδιοκτήτης CPU Προτεραιότητα% μνήμης Command%
    12493 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 104 - 0,5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12496 (Trace) (Kill) thecodec μηδέν έως 72,0 - 0,5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12495 (Trace) (Kill) thecodec μηδέν έως 67,0 - 0,5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12492 (Trace) (Kill) thecodec μηδέν έως 42,0 - 0,6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12490 (Trace) (Kill) thecodec μηδέν έως 23,5 - 0,6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12484 (Trace) (Kill) thecodec μηδέν έως 11,7 - 0,6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    20732 (Trace) (Kill) mysql μηδέν έως 1,8 - 6.2 / usr / sbin / mysqld - basedir = / - datadir = / var / lib / mysql - user = mysql - pid-file = / var / lib / mysql / server.thecodecage.com.pid - skip-εξωτερική-κλείδωμα -

Έχω 4 CPU και είναι σκοτώνοντας την περιοχή μου, τώρα που το πάρετε επίκλισης μεταφράσεις!!, Έχω άτομα με ειδικές ανάγκες το ήμισυ των μεταφράσεων και εξακολουθούν να έχουν το θέμα!

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Simon Lloyd? 01-10-11 στο 19:29.

Senior Member

Έχω αναβαθμιστεί με την beta για να προσπαθήσει να λύσει τα ζητήματα, αλλά μου φαίνεται ότι δεν παίρνω μεταφράσεις από τη Microsoft;

Εδώ είναι το micorsoft αποτέλεσμα της δοκιμής:
    Ξεκινώντας μετάφραση δοκιμή MS
    Αποτέλεσμα δοκιμής: ï »¿" InvalidOperationException:: ID = 3641.V2_Json.Translate.365033CA "
    Σφάλμα δοκιμής:
    Χρόνος σύνδεσης (ms): 237.756103516
    Έχω διπλή chaecked έχω την ταυτότητα MS σωστό!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Simon Lloyd? 01-10-11 στο 20:56.

Μέλος

Quote Αρχικό μήνυμα από Simon Lloyd View Post
    Γεια σου, είμαι σε ανάγκη από κάποια επείγουσα βοήθεια, να βρω σήμερα ότι ορισμένοι από τους τίτλους νήμα λείπουν, αλλά αν μπορώ να αλλάξω τις γλώσσες που εμφανίζονται (μερικές φορές), ελέγξτε εδώ http: / / www .thecodecage.com/forumz/microsoft- Excel-φύλλο-λειτουργίες /] Microsoft συναρτήσεις φύλλου εργασίας του Excel, θα δείτε lotsof ορεκτικά θέματα ονόματα, αλλά δεν το νήμα τίτλους (και ίσως ένα ή δύο), τώρα αλλαγή γλώσσες λένε Έλληνες θα δείτε τους τίτλους νήμα, αλλαγή σε μια άλλη γλώσσα και μερικοί τίτλοι έχουν φύγει και ορισμένοι παραμένουν;!

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει παρακαλώ;
    Έχουν ακριβώς το ίδιο πράγμα .. που ξεκίνησε πριν από μερικές ημέρες. (Δωρεάν έκδοση 2.4.4)

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Quote Αρχικό μήνυμα από Simon Lloyd View Post
    Γεια σου, είμαι σε ανάγκη από κάποια επείγουσα βοήθεια, να βρω σήμερα ότι ορισμένοι από τους τίτλους νήμα λείπουν, αλλά αν μπορώ να αλλάξω τις γλώσσες που εμφανίζονται (μερικές φορές), δείτε εδώ Microsoft συναρτήσεις φύλλου εργασίας Excel θα δείτε lotsof ορεκτικά θέματα ονόματα, αλλά δεν το νήμα τίτλους (και ίσως ένα ή δύο), τώρα γλώσσες αλλαγή πω Έλληνες θα δείτε τους τίτλους νήμα, αλλαγή σε μια άλλη γλώσσα και να έχουν φύγει μερικούς τίτλους και μερικά παραμένουν;!

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει παρακαλώ;

Μπορείτε να ελέγξετε τις λεπτομέρειες σχετικά με την πραγματική μετάφραση του Google σας, χρησιμοποιώντας googletest - δείτε εδώ για λεπτομέρειες: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1728

Σελίδα 2 του 4 FirstΠρώτα 1234 ΤελευταίαLast

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί