Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Αποτελέσματα 1 να 4 του 4

Θέμα: Μπορώ να απενεργοποιήσω vbet στο blog;

Νέο μέλος

Default Μπορώ να απενεργοποιήσω vbet στο blog;

Έχω μια συγκεκριμένη διαμόρφωση στο VB4 μου, όπου το φόρουμ είναι για το site.com / forum και το blog είναι για blog.site.com και κάθε προφίλ χρήστη είναι στο [όνομα χρήστη]. Site.com και το blog τους στην [όνομα χρήστη]. Τοποθεσία .com / blog (όλα αυτό γίνεται από vBSEO).

Έχω δοκιμάσει σε ένα διακομιστή δοκιμής δωρεάν v2 vBET σας, αλλά τα blogs και τα προφίλ δεν μπορεί να μεταφραστεί έτσι θα ήθελα να απενεργοποιήσετε σε αυτές τις σελίδες. Είναι δυνατόν;

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Ναι, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τα blogs σε πλήρη έκδοση χρησιμοποιώντας Admin CP - > vBET - > Επιλογές μετάφρασης - > Αγνοήστε URLs - Μπορείτε να ορίσετε απλά εκεί "/ Blog».
    Δεν θα λειτουργήσει για προφίλ χρήστη, επειδή δεν υπάρχει κοινή URL τμήμα (εκτός από. site.com, αλλά αυτό θα αγνοήσει τα πάντα). Μικρή vBET κωδικός τροποποίηση θα επιλύσει το ζήτημα (στον τόπο όπου Αγνοήστε URL ελέγχεται μπορούμε να ελέγξουμε επίσης είναι το προφίλ σελίδα χρησιμοποιώντας THIS_SCRIPT αξία).

Αγνοήστε URLs επιλογή δεν είναι διαθέσιμη στη δωρεάν έκδοση.

Νέο μέλος

Admin CP - > vBET - > Επιλογές μετάφρασης - > Παράβλεψη διευθύνσεις URL

Παρακαλώ πες μου... Πώς να αγνοήσετε συγκεκριμένο forum(s) un vBET 4.4.x... examle... αυτού του φόρουμ...

Έχω περίπου 140 δημόσιο φόρουμ... και θέλω να μεταφράσετε μόνο μου ημιδιατροφή... μόνο κάποια συζητήσεις forums... σχετικά με 70 forums...

Πρέπει να Έβαλα όλα αυτή 70 φόρουμ στο... Παράβλεψη URL... ή τι;

Θα είναι εντάξει για να προσθέσετε νέα δυνατότητα... Συμπερίληψης/εξαίρεσης των φόρουμ... αναγνωριστικά φόρουμ που διαχωρίζονται με κόμμα... ή επιλέξτε (CTRL + κλικ) witch φόρουμ για να συμπεριλάβετε ή να εξαιρέσετε...

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Αυτή τη στιγμή vBET υποστηρίζει Παράβλεψη από το μέρος της διεύθυνσης URL. Για τη δυνατότητα αιτήσεις, παρακαλώ να ανοίξετε νέο νήμα στην ενότητα αίτηση η δυνατότητα.

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί
  • Ο κώδικας HTML είναι Off