Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Wyniki 1 do 4 z 4

Wątek: Czy można wyłączyć vBET w blogu?

Junior Member

Default Czy można wyłączyć vBET w blogu?

Mam określonej konfiguracji w moim VB4 gdzie forum jest na site.com / forum i blog jest na blog.site.com i każdy profile użytkowników są na [nazwa użytkownika]. Site.com i ich bloga na [nazwa użytkownika]. Miejscu .com / blog (wszystko to odbywa się poprzez vBSEO).

Próbowałem na serwerze testowym darmowe v2 vBET ale blogi i profile nie mogą być tłumaczone, więc chciałbym, aby wyłączyć w tych stronach. Czy to możliwe?

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Tak można wyłączyć blogi w pełnej wersji za pomocą Admin CP -> vBET tłumacz Opcje -> -> Ignoruj URL - Możesz po prostu ustawić tam "/ Blog".
    Nie będzie działać dla profilów użytkowników, ponieważ nie ma żadnych wspólnych części URL (z wyjątkiem. site.com, ale ten ignorował wszystko). VBET małych modyfikacji kodu rozwiąże problem (w miejscu gdzie Ignoruj URL sprawdzana jest również możemy sprawdzić to profil strony za pomocą wartości THIS_SCRIPT).

Ignoruj URL opcja nie jest dostępna w wersji bezpłatnej.

Junior Member

Admin PK - > vBET - > Opcje tłumaczenia - > Ignoruj adresy URL

Proszę mi powiedzieć... jak Ignorowanie określonych forum ONZ vBET 4.4.x... examle... to forum...

Mam około 140 publicznych forach ... i chcę tłumaczyć tylko w połowie moim pokładzie ... tylko niektórych forach dyskusyjnych ... około 70 forach ...

Musi umieścić wszystkie fora w tym 70 ... Ignoruj adresy ... czy co?

Będzie dobrze, aby dodać nową funkcję ... Włączenia / wyłączenia forum ... identyfikatory forum oddzielone przecinkiem ... lub wybierz (ctrl + click) forum czarownica aby włączyć lub wyłączyć ...

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

W tej chwili vBET obsługuje ignorowanie przez część adresu URL. Dla funkcji żądania Proszę otworzyć nowego wątku w sekcji żądanie funkcji.

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •