Έχω «Επαλήθευση διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε εγγραφή« ενεργοποιημένο στο vBulletin και από τότε εγκαθίσταται Vbet 4.4.0 που έχω παρατηρήσει ότι όταν ένα νέο μέλος κάνει κλικ στο σύνδεσμο ενεργοποίησης που δεν είναι αυτομάτως εισέλθει ώς επισκέπτης Αυτό μου δημιουργεί μια πρόβλημα, διότι αυτά τα άνθρωποι παραμένουν σε «χρήστες περιμένουν ενεργοποίηση» της ομάδας, εκτός εάν κάντε κλικ γύρω από ένα κομμάτι και να πάρει ένα μήνυμα vb λέγοντάς τους να συνδεθείτε για να δείτε το περιεχόμενο.
Είστε παιδιά γνωρίζουν τίποτα με vbet που μπορεί να ευθύνεται για αυτό; Ρώτησα για το πρόβλημα πάνω στο vBulletin και η απάντηση ήταν ότι ούτε είχα ένα πρόβλημα μπισκότο ή ενδέχεται να υπάρξει σύγκρουση mod. Θα χρησιμοποιηθεί για tools.php να δω αν χρειάζεται να επαναφέρετε τον τομέα μπισκότων και πίσω στην προεπιλογή, αλλά είχε ήδη τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις.
Θα ήμουν ευγνώμων εάν μπορούσατε να πάρετε μάγουλα ματιά και να δούμε κατά πόσο αυτό μπορεί να έχει κάτι να κάνει με Vbet. Το πρόβλημα κοστίζει μου τα μέλη, ώστε θα ήθελα να φτάσει στο κατώτατο σημείο της.