Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Σελίδα 3 του 3 FirstΠρώτα 123
Αποτελέσματα 21 να 24 του 24

Θέμα: VB 4.1.4 και 4.2.3 vbet - χάος

Senior Member

Έτσι, ποτέ δεν είδα καμία θέματα στυλ εκτός από ένα μικρό λάθος (....κείμενο που έχει μεταφραστεί σε Ajax editor (όπως περιέγραψα πριν να είναι ήδη λυθεί στην 4.4.0 αλλά διάταξης είναι εντάξει - δεν υπάρχει θέμα css.); Θεωρώ ότι είναι δύσκολο να πιστέψει. Τους είδα στο Chrome, Opera, Safari, IE και FF. Κοίταξα αυτό για ώρες πριν την έναρξη της νήμα.

Δεν έχετε πει αν ήταν σε θέση να αναπαράγουν τα συμπτώματα που περιέγραψα. Μήπως να ακολουθήσετε τα βήματά μου στη θέση 19;
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη norku? 16-06-11 στο 23:56.

Senior Member

Thumbs up

Πήρε να φύγω τώρα, αλλά όλα φαίνεται να λειτουργεί εκ νέου. Θα παρακολουθεί την κατάσταση με τη μνήμη cache τη διάρκεια της ημέρας αύριο (σήμερα).

Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο που θα τεθεί σε απόψε αυτό Μ. Άριστη υποστήριξη, ως συνήθως, και πολύ εκτίμησα!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη norku? 17-06-11 στο 00:02.

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Quote Αρχικό μήνυμα από norku View Post
    Έτσι, ποτέ δεν είδα καμία θέματα στυλ εκτός από ένα μικρό λάθος (....κείμενο που έχει μεταφραστεί σε Ajax editor (όπως περιέγραψα πριν να είναι ήδη λυθεί στην 4.4.0 αλλά διάταξης είναι εντάξει - δεν υπάρχει θέμα css.); Θεωρώ ότι είναι δύσκολο να πιστέψει. Τους είδα στο Chrome, Opera, Safari, IE και FF. Κοίταξα αυτό για ώρες πριν την έναρξη της νήμα.

Δεν έχετε πει αν ήταν σε θέση να αναπαράγουν τα συμπτώματα που περιέγραψα. Μήπως να ακολουθήσετε τα βήματά μου στη θέση 19;
    .
    Δεν είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς σε όλες - ήταν αρκετό ότι πήγα στο νήμα το οποίο είχε ήδη αποθηκευμένο (και πιστεύω ότι το θέμα με είχε με σπασμένα cache). Γι 'αυτό τον τρόπο είδα όλα όπως υποθέτει να είναι.

Ειλικρινά -; τι θα έχω σκοπό να κάνω τον εαυτό μου 10 φορές περισσότερο δουλειά ... Η υποστήριξη είναι δωρεάν - η δουλειά μου είναι εδώ για να λύσουμε το θέμα όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Κανείς δεν μου δοθεί για να κάνει ti 10 φορές περισσότερο Είναι απλό - εγώ δεν είδα κανένα θέμα. Παρακαλώ πάρτε το γεγονός.

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Quote Αρχικό μήνυμα από norku View Post
    Πήρε να φύγω τώρα, αλλά όλα φαίνεται να λειτουργεί εκ νέου. Θα παρακολουθεί την κατάσταση με τη μνήμη cache τη διάρκεια της ημέρας αύριο (σήμερα).

Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο που θα τεθεί σε απόψε αυτό Μ. Άριστη υποστήριξη, ως συνήθως, και πολύ εκτίμησα!
    Μεγάλη - υποθέτω ότι ο καθαρισμός cache λυθεί το θέμα. Δεν ξέρω γιατί cache ήταν σπασμένα. Αν αυτό συμβεί και πάλι, τότε θα ελέγξει τους οποίους θα μπορούσε να συμβεί - τώρα σας επιτρέπει να υποθέσουμε ότι είχε σπάσει, πριν να ενημερωθεί για να 4.3.0.

Αυτή τη στιγμή το θέμα θεωρείται λυθεί. Αν αυτό συμβεί και πάλι παρακαλώ απλά γράψτε εδώ και θα ξανανοίξουν.

Επίσης, παρακαλούμε να ενημερώσετε με vBET 4.4.0, αν θέλετε να αποφύγετε 3 θέματα με το vBulletin 4.1.4 νέα ckeditor (όλα περιγράφονται στο vBET 4.4.0 σημειώσεις έκδοσης )

Σελίδα 3 του 3 FirstΠρώτα 123

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί