Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Αποτελέσματα 1 να 2 του 2

Θέμα: vBET σήμαινε ότι οι ετικέτες μου έχουν πέσει έξω από indesku Google!

Default vBET σήμαινε ότι οι ετικέτες μου έχουν πέσει έξω από indesku Google!

Text automatically translated from: Polish to: Greek
    Translated text
    Έχω εγκαταστήσει τη μόδα σας NLP-er - αυτόματη Tagger νήμα και vBET την δωρεάν έκδοση.

Από το εγκατέστησα vBET παρατήρησα ότι έπεσε έξω από το ευρετήριο του Google ετικέτες μου με τη βασική γλώσσα (πολωνικά).

Από ό, τι μπορώ να το δω στο φόρουμ σας είναι ευρετήριο μόνο 50 tags: Πληκτρολογήστε το site: διεύθυνση ένα φόρουμ στο Google, γιατί δεν μπορώ να επικολλήσετε μια σύνδεση.

Ίσως αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι υπάρχουν λάθη στα Sitemapie (έτσι ώστε να μου πει να webmaster εργαλεία); Συγκεκριμένα, δείχνουν ότι μερικές συνδέσεις οδηγούν στην ίδια θέση.

Ίσως του χρόνου να σκεφτούμε πάνω από αυτό το NLP-er; Αριθμός επισκέψεων ανά ημέρα μου έπεσε από 13 - 10.000 από το γεγονός ότι οι ετικέτες έχουν πέσει έξω από το δείκτη.
    Original text

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Text automatically translated from: Polish to: Greek
    Translated text
    Παρακαλούμε δώστε μια σύνδεση με το site, μπορούμε να δούμε τι θα συμβεί εάν υπάρχουν οποιαδήποτε ανακατευθύνσεις ή τις συνδέσεις τους λειτουργούν καλά.
    Όσο για την πύλη είναι μια απλή-NLP δίνουν ψευδείς πληροφορίες, οι οποίες είναι σήμερα η κύρια γλώσσα της Google ανιχνεύσει περίπου 275 αποτελέσματα εκεί, και νομίζω ότι αυτά είναι όλα τα tags που υπάρχουν σε αυτό το φόρουμ (υπάρχουν λιγότερα από 120, αλλά μερικοί έχουν μερικές σελίδες στα αποτελέσματα) . Εύκολη επαλήθευση - ρίξτε το σε ένα ερώτημα στο Google:
    Code:
    site:forum.simple-nlp.pl/tags/
    Σε σχέση με αυτό το λάθος από την πλευρά σας, υποψιάζομαι ότι θα μπορούσε επίσης να είναι κάποιο λάθος για το δείκτη ετικέτες στο δικό σας φόρουμ - ανεβάσετε σύνδεσμο που θα το ελέγξει πρώτα.

Γράφετε λάθος - να δώσει λεπτομέρειες. Δεν είμαστε σε θέση να ανταποκριθεί σε αδιευκρίνιστες λάθη ή να βοηθήσουν χωρίς συγκεκριμένες πληροφορίες.

Εντελώς στο περιθώριο - vBET δεν τροποποιεί τις σελίδες σε φυσική γλώσσα (πρέπει να προστεθεί σημαίες), έτσι ώστε αν πράγματι τις ετικέτες εξαφανίζονται από το ευρετήριο, τότε προτείνω να διαπιστώσει αν μερικές φορές δεν είχαν αποκλειστεί στο robots.txt αρχεία

Παρακαλώ στείλτε τις απαραίτητες πληροφορίες.
    Original text
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vBET? 18-05-11 στο 20:14.

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί
  • Ο κώδικας HTML είναι Off