Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Αποτελέσματα 1 να 6 του 6

Θέμα: Επιπλέον πρόσθεσε ομάδες μελών

Senior Member

Default Επιπλέον πρόσθεσε ομάδες μελών

Γεια σου, εμείς πρέπει πραγματικά να έχουν το 60 (ish) νέες ομάδες μελών;, πρόκειται να είναι ένα απόλυτο πόνο που διέρχεται από τον καθένα την αλλαγή των δικαιωμάτων για mods & hacks μου.

Μπορούμε να απαλλαγούμε από αυτά;

vBulletin Επιχειρήσεις Μεταφραστής (vBET) Προσωπικό

Γεια σας,

Μπορείτε να το εξηγήσετε καλύτερα; ομάδες μελών; εννοείτε - vBET ομάδες μελών γλώσσα;.
    Τι σημαίνει αυτό με βάση το κρέας, ώστε οι χρήστες να μπορούν να αλλάξουν vBET ρυθμίσεις;

Ευχαριστίες

Senior Member

Γεια Kamil, ευχαριστώ για την απάντηση, κατά την αναβάθμιση σε 3.4.0 για vb3.8.6 διαπίστωσα ότι κάθε γλώσσα έχει πλέον το δικό ομάδα μελών είναι σε Admincp> Ομάδες> Διαχείριση ομάδας χρηστών και οι περισσότεροι από αυτούς έχουν δευτερεύουσα χρήστες, το πρόβλημα είναι ότι έχω κάποιες τροποποιήσεις και αμυχές προστεθεί οι οποίες απαιτούν admins να ορίσετε τα δικαιώματα για κάθε ομάδα μελών, οπότε τώρα πρέπει να πάω σε κάθε έναν για να απενεργοποιήσετε όλα τα δικαιώματα.

Φαίνεται λίγο υπερβολή να θέσει κάθε ένα από τους χρήστες σε μια δευτερεύουσα ομάδα μελών, ποιο είναι το σημείο από αυτό;

Γεια σας,

vBET κάνει ομάδες μελών Automaticly και οι χρήστες προστίθενται σε ομάδες μελών αφού μετά τη ρύθμιση η κύρια γλώσσα (γλώσσα των χρηστών σε usercp).

Code:
    "have some modifications and hacks added which require admins to set the permissions per usergroup"
    Δεν το καταλαβαίνω, μπορεί να σας εξηγήσει καλύτερα;

Senior Member

Έχω mods ή αμυχές από vb.org & κάποια έθιμο αυτά, για παράδειγμα, έχω μια θέση που ονομάζεται πρότυπα Vb και εντός του ομάδα μελών ρυθμίσεις για κάθε ομάδα μελών που έχετε ορίσει αν μπορούν να χρησιμοποιήσουν το mod και συγκεκριμένα μέρη ό, τι του mod έχουν στη διάθεσή τους , όλες οι νέες ομάδες μελών που vbet προστέθηκε έχουν τα δικαιώματα που να επιτρέπουν τη χρήση αυτού του mod αλλά δεν πρέπει να επιτρέπεται, έχω σχεδόν τελειώσει να περάσει από όλα αυτά να απενεργοποιήσετε όλα αυτά τα δικαιώματα είναι ήδη ένας πραγματικός πόνος. Γιατί θα πρέπει να τεθούν σε ομάδες μελών στην πρώτη θέση;

Εδώ έχετε αυτό που περιγράφεται επιλογή:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...each-user.html

δεύτερον - δεν είναι vBET ομάδες μελών που συνδέονται με τυχόν δικαιώματα έτσι ίσως αυτό είναι σφάλμα mod σας, αλλά δεν μπορώ να πω με σιγουριά.

Παρακαλώ να μου δώσετε ένα όνομα σε ένα από mods και url σε αυτό το mod (θα πρέπει να είναι δωρεάν) και θα το ελέγξουμε του φόρουμ για το τεστ μου (και φυσικά - γράφουν πώς να αναπαραγάγει το βήμα προς βήμα)

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί
  • Ο κώδικας HTML είναι Off