Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 6 на 6

Тема: Екстра добавя потребителски групи

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

Default Екстра добавя потребителски групи

Здравейте, ние наистина трябва да имат 60 (Иш) нови потребителски групи?, Тя ще бъде абсолютно болка, която преминава през всеки един, промяна на разрешения за моите модове и хакове.

Можем ли да се отървете от тях?

Еврофутбол Enterprise Преводач (vBET) Персонал
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Здравейте,

Можеш ли да го обясни по-добре? потребителски групи? искаш да кажеш - vBET език на потребителски групи?.
    Какво прави месо, че потребителите могат да променят vBET настройките?

Благодаря

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

Hi Камил, благодаря за отговора, по време на ъпгрейд до 3.4.0 за vb3.8.6 открих, че всеки един език, сега има собствена потребителска група, в Admincp> Потребителски> Потребителска мениджър и повечето от тях са със средно потребители, бедата е, аз имам някои изменения и хакове добавят, които изискват от администраторите да зададете разрешенията на потребителска група, така че сега аз трябва да отидете на всеки един, за да изключите всички разрешения.

Той просто изглежда прекалено да постави всеки от потребителите в средно потребителска група, какъв е смисълът от него?

Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Здравейте,

vBET прави автоматично се потребителски групи и потребителите се добавят към потребителски групи, след като след определяне на основния език (език на потребителя в usercp).

Code:
    "have some modifications and hacks added which require admins to set the permissions per usergroup"
    Аз не го разбирам, може ли да обясните по-добре?

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

Имам модове или хакове от vb.org някои потребителски, например аз имам един, наречен "пост Vb шаблони и потребителска група, в рамките на настройките за всяка потребителска група, дали те могат да използват на МО и това, което определени части на мода са достъпни за тях Всички нови потребителски групи, че vbet добавен имат разрешения, за да даде възможност за използване на този мод, но те не трябва да бъде позволено, аз имам почти завършен, чрез тях всички изключване на всички тези разрешения, това е истинска болка. Защо те трябва да бъдат поставени в потребителски групи на първо място?

Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Тук имате това е описано опция:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...each-user.html

второ - vBET потребителски групи не са свързани с всички разрешения, така че може би това е мод бъг, но не мога да кажа със сигурност.

Моля, дайте ми име за една от вашите модове и URL за този мод (трябва да е безплатно) и Аз ще го проверите на моя тест форум (и разбира се - напишете как да възпроизвежда го стъпка по стъпка)

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •