Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Αποτελέσματα 1 να 4 του 4

Θέμα: Διαφορετικές γλώσσες προεπιλογή για διαφορετικούς Subforums

Default Διαφορετικές γλώσσες προεπιλογή για διαφορετικούς Subforums

Η επιλογή της ρύθμιση την προεπιλεγμένη γλώσσα για κάθε περίπτωση χωριστά φόρουμ. Παρόμοιο με αυτό που yak983 ρωτήθηκε για στην περιοχή πριν από την πώληση.

Quote Αρχικό μήνυμα από yak983 View Post
    Γεια σας έχω ένα φόρουμ γράφουν σε περισσότερες γλώσσες

φόρουμ lang 1
    sub φόρουμ lang 1
    sub φόρουμ lang 1
    sub φόρουμ lang 1

φόρουμ lang 2
    sub φόρουμ lang 2
    sub φόρουμ lang 2
    sub φόρουμ lang 2
    Όπως 4.3.0 θα χρησιμοποιήσει δευτεροβάθμιας ομάδες μελών για langauges (όπως το αντιλαμβάνομαι), και αν υπάρχει υποστήριξη για να είναι σε πολλές γλωσσικές ομάδες, θα μπορούσε να υποθέσει κανείς ότι αν κάποιος είναι στην ίδια ομάδα μελών, όπως η υπο φόρουμ τότε η γλώσσα θα είναι χρησιμοποιείται? αν όχι τότε θα πρέπει να θεωρηθεί ότι η γλώσσα που στο προφίλ χρήστη χρησιμοποιείται.

vBulletin Επιχειρήσεις Μεταφραστής (vBET) Προσωπικό

παρακαλώ να μου πείτε έκδοση whitch του vBET είναι να χρησιμοποιήσετε; και επικολλήστε εδώ μια διεύθυνση URL για το φόρουμ σας - εγώ θα ελέγξει μια διαμόρφωση.

Ευχαριστίες

Δεν έχω καμία έκδοση του vBET εγκατασταθεί (η ιστοσελίδα φόρουμ είναι ακόμα υπό ανάπτυξη / διαμόρφωση). Μόλις πρόσφατα έμαθε για αυτό το mod και συνειδητοποίησα ότι θα με βοηθήσει πιθανώς immensly. Αλλά, όπως θα μπορούσα να βρω μόνο μετά yak983 σχετικά με το θέμα, και τίποτε άλλο, το έβαλα ως αίτηση χαρακτηριστικό ακόμη και πριν από τη λήψη της.

Θα σας στείλει ένα PM για το πώς να φτάσετε μου vBulletin-εγκατάσταση.

vBulletin Επιχειρήσεις Μεταφραστής (vBET) Προσωπικό

ok θα δείξω, αυτό είναι ο Michael FR
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Marcin Kalak? 27-02-13 στο 11:06. Λόγος: διόρθωση bbcode

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί
  • Ο κώδικας HTML είναι Off