Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Αποτελέσματα 1 να 2 του 2

Θέμα: Πού είναι η τιμαριθμική αναπροσαρμογή;

Post Πού είναι η τιμαριθμική αναπροσαρμογή;

Ξέρω ότι έχω ένα νέο φόρουμ, αλλά ένας από τους ισχυρισμούς σας ήταν σαν
    αριθμό των θέσεων x 52 = πολλά links ...

Επειδή έχω πάρει την δωρεάν έκδοση για το έργο, που πραγματικά δεν έχουν πραγματικά
    δει οποιαδήποτε ενέργεια σχετικά με τη δημιουργία ευρετηρίου, μερικά από τα urls μετάφραση
    Οι σχέσης που έχει, αλλά αν πολλαπλασιαστεί των μηνυμάτων μου x 52 τότε θα
    έχουν πάνω από 187k urls .. κοιτάζοντας yahoo εκρήξεων, οι δεσμοί μου έχουν
    ακριβώς κάτω από τα 2000 για το διάστημα των τελευταίων 1 εβδομάδα ή έτσι, και θα περιλαμβάνει
    urls μετάφραση επίσης ... σήμερα τους συνδέσμους δείχνουν 1884 ή περίπου

http://www.ongsono.com/check_backlin...makersclub.com

έτσι πού είναι η δράση ευρετηρίαση;

είμαι λείπει κάτι εδώ;

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Γεια

Ψάχνω για URL που δώσατε. Όπως βλέπω το Google ευρετήριο 142 000 σελίδες και το Yahoo μόνο 1 700 - αυτό μοιάζει με κάτι δεν πάει καλά με την Yahoo ...

Παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι δεν εμποδίζουν Yahoo από robots.txt σας Εάν ναι - να σταματήσει. Αν όχι - δεν μπορούμε να σας πω γιατί το Yahoo είναι τεμπέλης σε αυτή την περίπτωση. Google δείχνει ότι όλα είναι εντάξει με το φόρουμ σας και μεταφρασμένες σελίδες υπάρχουν στο ευρετήριο καλά.

Επίσης, δεν εμπιστεύονται τα αποτελέσματα στη σελίδα που δώσατε. Υπάρχει γραπτή ότι η Google δείκτη 142 000 σελίδες στο φόρουμ σας, αλλά σας παρακαλώ να δείτε αποτέλεσμα αυτής της αναζήτησης στο Google:
    Code:
    site:vipmoneymakersclub.com
    Βλέπω εδώ μόνο 47 700 αποτελέσματα ... Έτσι, τα αποτελέσματα εμφανίζονται στην ongsono είναι αρκετά διαφορετικές από ό, τι αληθινό.

Επίσης έλεγξα μεταφρασμένες σελίδες σας, δηλαδή:
    Code:
    site:vipmoneymakersclub.com/fr/
    Περίπου 150 αποτελέσματα - δεν είναι πραγματικά εντυπωσιακό, αλλά δείχνει ότι η Google είναι ευρετηρίαση πραγματικά μεταφρασμένες σελίδες σας. Μπορείτε να το κάνετε γρηγορότερα δηλαδή με την προσθήκη μεταφρασμένων σελίδων που site.xml Επίσης σας παρακαλώ να έχετε κατά νου ότι το πόσο γρήγορα το Google είναι η ανίχνευση και ευρετηρίαση σελίδων εξαρτάται από την σελίδα PR και Chow γρήγορα αλλάζει. Σχετικά με άλλα ρομπότ - πιθανώς παρόμοια.

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί
  • Ο κώδικας HTML είναι Off