Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Αποτελέσματα 11 να 15 του 15

Θέμα: Πνευστά δεν εμφανίζονται σωστά ...

Περασμένη κλωστή άποψη

Προηγούμενο Post Previous Post   Next Post Επόμενο Post
    Νέο μέλος

Default Πνευστά δεν εμφανίζονται σωστά ...

Γεια σου.

Είμαι χρησιμοποιώντας vBulletin 4,08.

Χρησιμοποιώ vbet για κυρίως δύο γλώσσες ... Αγγλικά και Γαλλικά. Έχω την προεπιλεγμένη γλώσσα φόρουμ που στα αγγλικά. Ωστόσο, κάθε φορά που ένας Γάλλος δημοσιεύσεων, η μετάφραση που εμφανίζει σωστά στα αγγλικά. Ωστόσο, στα γαλλικά η εμφάσεις δεν εμφανίζονται. Αντ 'αυτού, παρουσιάζει ως εξής:

Code:
    Dans quelle langue vous allez & #233;crire vos messages. Forum traduira automatiquement vos messages & #224; d'autres utilisateurs langues. En outre, il se traduira par des postes dans d'autres langues & #224; votre langue par d& #233;faut.
    Θα πρέπει να εμφανιστεί ως εξής:

Code:
    Dans quelle langue vous allez écrire vos messages. Forum traduira automatiquement vos messages à d'autres utilisateurs langues.
    Φόρουμ μου έχει ρυθμιστεί για την εμφάνιση και τις δύο γλώσσες ως ISO-8859-1. Ως εκ τούτου, δεν είμαι χρησιμοποιώντας UTF-8

Επίσης, εγώ ακολούθησα τις οδηγίες εγκατάστασης πολύ στενά.

Η μόνη τροποποίηση που έκανα για να vBet είναι ότι έχω αλλάξει τις σημαίες προεπιλογή χρησιμοποιώντας CSS-Sprite. Ωστόσο, κοίταξα τον κώδικα, και τίποτα δεν το έκανα θα πρέπει να ισχύει με τον τρόπο που τα πράγματα είναι που εμφανίζεται.

Χρειάζεται να μετατρέψετε db μου σε UTF-8 για να λύσει αυτό το πρόβλημα;

Κάθε συμβουλή θα εκτιμηθεί. Χάρη.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη freddie3218? 07-03-11 στο 16:12. Λόγος: I επεξεργαστεί το αρχικό απόσπασμα, επειδή αυτό το φόρουμ αυτό εμφανίζονται σωστά. Προσέθεσα ένα διάστημα στην "& # 233" πεδία.

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί
  • Ο κώδικας HTML είναι Off