Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Σελίδα 1 του 2 12 ΤελευταίαLast
Αποτελέσματα 1 να 10 του 11

Θέμα: Αλλαγή γλώσσας σε usercp αλλά κρατά τον σύνδεσμο σε url μετά

Question Αλλαγή γλώσσας σε usercp αλλά κρατά τον σύνδεσμο σε url μετά

Όταν αλλάζετε γλώσσα φόρουμ στο usercp σε άλλη γλώσσα, ας πούμε αυτό το παράδειγμα:

Τώρα: Αγγλικά
    Η αλλαγή για τη γαλλική
    Η αλλαγή πίσω στην αγγλική γλώσσα

Όταν αποθηκευτεί, η διεύθυνση URL του προγράμματος περιήγησης κρατά προσθέτοντας την παλιά lang = fr στο τέλος ή μια διεύθυνση URL (ή στην περίπτωση αυτή, εδώ στο φόρουμ σας, κρατά το εξής: http://www.vbenterprisetranslator.co.../fr/usercp.php

Είναι αυτό ένα σφάλμα;

BTW γιατί είναι διαφορετικά εδώ; Εδώ έχουμε το φόρουμ / fr και στο φόρουμ μου παίρνουμε lang = fr στο τέλος του URL'S;

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Quote Αρχικό μήνυμα από Cybershaolin View Post
    Όταν αλλάζετε γλώσσα φόρουμ στο usercp σε άλλη γλώσσα, ας πούμε αυτό το παράδειγμα:

Τώρα: Αγγλικά
    Η αλλαγή για τη γαλλική
    Η αλλαγή πίσω στην αγγλική γλώσσα

Όταν αποθηκευτεί, η διεύθυνση URL του προγράμματος περιήγησης κρατά προσθέτοντας την παλιά lang = fr στο τέλος ή μια διεύθυνση URL (ή στην περίπτωση αυτή, εδώ στο φόρουμ σας, κρατά το εξής: http://www.vbenterprisetranslator.co.../fr/usercp.php

Είναι αυτό ένα σφάλμα;

BTW γιατί είναι διαφορετικά εδώ; Εδώ έχουμε το φόρουμ / fr και στο φόρουμ μου παίρνουμε lang = fr στο τέλος του URL'S;
    Θα ελέγξω μήπως έχει κάποια, αλλά με τα cookies - ευχαριστώ για την προειδοποίηση.

Σχετικά με μορφή URL - πηγαίνετε στο Admin CP -> vBET -> Κύρια και να δούμε τι έχετε ορίσει για Μετάφραση τύπου συνδέσεις

Διορθωμένη - θα συμπεριληφθεί στην παράγραφο 3.1.3

Λοιπόν, εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα χρησιμοποιώντας 3.2.2. Έτσι, μπορείτε prbably κρατήσει αυτό το ανοικτό αντί Κλειστό ...

Quote Αρχικό μήνυμα από Cybershaolin View Post
    Λοιπόν, εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα χρησιμοποιώντας 3.2.2. Έτσι, μπορείτε prbably κρατήσει αυτό το ανοικτό αντί Κλειστό ...
    Δυστυχώς αυτό διορθώθηκε και δοκιμάστηκε στην παράγραφο 3.1.3, ίσως θα διορθωθεί κάτι παρόμοιο.

Παρακαλώ πείτε μου δεν βλέπετε αυτό το σφάλμα στο διακομιστή μας. Αν όχι παρακαλώ PM μου URL φόρουμ σας.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vBET? 28-11-09 στο 21:39.

Δεν φαίνεται να είναι ΟΚ, αλλά εδώ που χρησιμοποιείτε vBSEO καταλόγους συνδέσμους εδώ οπότε δεν μπορώ πραγματικά να συγκρίνουμε γιατί από την πλευρά μου, μπορώ να χρησιμοποιήσω το "language = en" μοτίβο.

Και αυτό είναι πολύ χρήσιμες πληροφορίες για εμάς. Εμείς θα δοκιμάσει αυτό δεν αυτήν τη ρύθμιση στο διακομιστή δοκιμής μας.

Επίσης, σας συνιστούμε να αλλάξετε το μοτίβο κατάλληλη για SEO συναίνεση. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι ΔΕΝ πρέπει να χρησιμοποιήσετε vBSEO - vBET υποστηρίζει ακόμα και για τις πρώτες vBulletin συνδέσεις (και σε 3.3.0 θα υποστηρίξει, επίσης, με συνδέσεις μετάφραση ΔΩΡΕΑΝ SEO mod - Zoints SEO).
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vBET? 29-11-09 στο 16:08.

Δεν χρησιμοποιώ vBSEO και τις ρυθμίσεις μου αντικατοπτρίζουν αυτή. Ευχαριστούμε για το χρόνο να εξετάσει την υπόθεση αυτή.

Σελίδα 1 του 2 12 ΤελευταίαLast

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί