Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Страницата 1 на 2 12 ПоследенLast
Резултати 1 за 10 на 11

Тема: Смяна на език в usercp, но запазва връзката в URL след

Член
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Question Смяна на език в usercp, но запазва връзката в URL след

При промяна на езика на форум в usercp на друг език, нека кажа, че това например:

Сега е: английски
    Промяна за френски
    Смяна на обратно на английски език

Когато е спасен, URL адреса на браузъра поддържа добавянето на старата LANG = FR в края или всяко URL (или в този случай, тук на вашия форум, тя запазва това: http://www.vbenterprisetranslator.co.../fr/usercp.php

Дали този бъг?

BTW, защо тук е различно? Тук ние получаваме форум / FR и на моя форум получаваме Lang = FR в края на URL'S?

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от Cybershaolin View Post
    При промяна на езика на форум в usercp на друг език, нека кажа, че това например:

Сега е: английски
    Промяна за френски
    Смяна на обратно на английски език

Когато е спасен, URL адреса на браузъра поддържа добавянето на старата LANG = FR в края или всяко URL (или в този случай, тук на вашия форум, тя запазва това: http://www.vbenterprisetranslator.co.../fr/usercp.php

Дали този бъг?

BTW, защо тук е различно? Тук ние получаваме форум / FR и на моя форум получаваме Lang = FR в края на URL'S?
    Ще проверите ли е някои, но с "бисквитки" - благодаря за предизвестие.

За формата на URL - отидете на Admin CP -> vBET -> главна и вижте какво сте задали за Превод връзки тип

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Поправи - ще бъдат включени в 3.1.3

Член
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Ами аз все още се сблъскват с този проблем, използвайки 3.2.2. Така че prbably запази това отворено вместо от затворен ...

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от Cybershaolin View Post
    Ами аз все още се сблъскват с този проблем, използвайки 3.2.2. Така че prbably запази това отворено вместо от затворен ...
    Съжалявам, че коригирани и тествани в 3.1.3, може би ние коригира нещо подобно.

Моля, кажете ми виждате тази грешка на нашия сървър. Ако не, моля PM ми URL форум.
    Последната промяна е направена от vBET; 28-11-09 В 21:39.

Член
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Не изглежда да е наред тук, но да използвате vbSEO връзки директории тук, така не мога да се сравни, защото на моя страна, аз използвам "език =" модел.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

И това е много полезна информация за нас. Ние ще го тествам не тази конфигурация на нашите тестове сървър.

Също така - ние препоръчваме да промените вашия модел подходящ за SEO консенсус. Моля, обърнете внимание, че не трябва да използвате vBSEO - vBET поддържа дори за сурова vBulletin връзки (и в 3.3.0 ще поддръжка то също с връзки превод за FREE SEO mod - познания SEO).
    Последната промяна е направена от vBET; 29-11-09 В 16:08.

Член
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Не използвам vBSEO и настройките ми се отрази тази. Благодаря, че отделихте време да гледаме на това.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Разбира се. За пореден път можете да имате хубави SEO преводачески връзки (т.е. /bg/) без vBSEO, направихме го конфигурируемо да ви позволим да вземе решението

Член
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Не ми трябва. Ето защо не го използвам и конфигурацията на VBet отразява това. Ето защо съм докладвал действителния проблем с "language=en" в тази конкретна нишка.

Страницата 1 на 2 12 ПоследенLast

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •