Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Αποτελέσματα 1 να 3 του 3

Θέμα: Οι χρήστες γλώσσα που δεν τίμησε

Senior Member

Default Οι χρήστες γλώσσα που δεν τίμησε

Έχω κάνει εγγραφή ως νέος χρήστης και επιλεγμένα Ισπανικά ως αποστολή τη γλώσσα μου, όταν ήμουν τότε είστε συνδεδεμένοι στο forum ήταν στα αγγλικά και όχι Ισπανικά (i διαμένουν στην Αγγλία, ώστε browser μου είναι τα αγγλικά, αλλά σε vbet ρυθμίσεις που έχω επιλέξει "χρήστης εμπιστοσύνη" ), έλεγξα το usercp λεπτομέρειες επεξεργασία και την επιλεγμένη γλώσσα δείχνει ισπανικά;

Μπορώ να σας συμβουλεύσει παρακαλώ;

Regards,
    Simon

EDIT: η σημαία γλώσσα (ισπανικά) δεν μπορεί να επιλεγεί έτσι ώστε μέρος τιμάται μόνο ότι του δεν είχε μεταφράσει τη σελίδα στα ισπανικά!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Simon Lloyd? 05-10-10 στο 21:06.

vBulletin Επιχειρήσεις Μεταφραστής (vBET) Προσωπικό

Γεια σας,
    Εμπιστοσύνη των χρηστών δυνατότητα να Ανίχνευση γλώσσας Google. Η Google δεν ζητείται για τη γλώσσα σε όλα, χρησιμοποιούνται ρυθμίσεις του χρήστη. Έχουμε εμπιστοσύνη του χρήστη ότι το μήνυμα που έγραψε, είναι στη γλώσσα του, την οποία έθεσε. Είναι μόνο σε θέσεις που γράφτηκε από αυτόν τον χρήστη.
    Φόρουμ γλώσσα θα είναι πάντα τέτοια που επιλέξατε. (Για παράδειγμα "Αγγλικά")

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

vBET θα σας ανακατευθύνει σε άλλες ειδικές γλώσσα όταν ορίζετε ειδική επιλογή σε Διάφορα ονομάζεται τμήμα Ανακατεύθυνση στη γλώσσα των χρηστών Μπορείτε να δοκιμάσετε απλά αλλάζοντας τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης σας γλώσσα, την επανεκκίνηση του προγράμματος περιήγησης (ανακατεύθυνση είναι μόνο για την πρώτη αίτηση σε συνεδρία, έτσι ώστε να επιτρέπει στο χρήστη να το αλλάξετε αργότερα) και μερικές φορές να σβήσω τα cookies (αν ο browser θα πραγματοποιήσουν σύνοδο μετά από επανεκκίνηση).

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί
  • Ο κώδικας HTML είναι Off