PDA

Επιστροφή στο Forum: Solved Σφάλματος Αναβάθμιση

Ramses
22-06-10, 16:45
/ Home / www / doc /*****/ mysite / www / forum / global.php (238): eval () 'd code on line 3
Πάρτε αυτό μετά την αναβάθμιση 333 έως 334, ανεβάσει όλα τα αρχεία και εισαγόμενων προϊόντων (ελέγχονται αντικαταστήσει την ήδη υπάρχουσα προϊόν).
Τυχόν υποδείξεις;

vBET
22-06-10, 16:49
Παρακαλώ δώστε την ακριβή έκδοση vB και το περιεχόμενο του αρχείου global.php γύρω από τη γραμμή 238 (και το σημείο που το ένα είναι 238).

Ramses
22-06-10, 16:54
VB έκδοση είναι 3.84 global.php είναι:

// if user can control panel, allow selection of any style (for testing purposes)
// otherwise only allow styles that are user-selectable
$styleid = intval($styleid);
$style = NULL;

($hook = vBulletinHook::fetch_hook('style_fetch')) ? eval($hook) : false;

if (!is_array($style))
{
$style = $db->query_first_slave("
SELECT *
FROM " . TABLE_PREFIX . "style
WHERE (styleid = $styleid" . iif(!($vbulletin->userinfo['permissions']['adminpermissions'] & $vbulletin->bf_ugp_adminpermissions['cancontrolpanel']) AND !$userselect, ' AND userselect = 1') . ")
OR styleid = " . $vbulletin->options['styleid'] . "
ORDER BY styleid " . iif($styleid > $vbulletin->options['styleid'], 'DESC', 'ASC') . "
LIMIT 1
");
}
define('STYLEID', $style['styleid']);

Δεν είμαι σίγουρος αν το Dreamweaver εμφανίζει τη σωστή γραμμή γι 'αυτό προστεθεί η πλήρης arround κωδικό αυτό, 238 είναι
($ Γάντζο = vBulletinHook:: fetch_hook («style_fetch ')); eval ($ γάντζο): ψευδείς?

vBET
22-06-10, 17:04
Παρακαλούμε να απενεργοποιήσετε plugin vBET για γάντζο style_fetch και ελέγξτε μήπως δουλεύει τώρα. Αν όχι, τότε παρακαλώ απενεργοποιήστε άλλα plugins για style_fetch άγκιστρα ένα προς ένα (μπορεί να γυρίσει σε προηγούμενες) και ελέγξτε πότε θα αρχίσει να εργάζεται. Όταν βρείτε αυτή που είναι ένοχος - πείτε μας ποια είναι.

Ramses
22-06-10, 19:21
Χάρη, η απενεργοποίηση vbet style_fetch λύνει αυτό το λάθος, αλλά τώρα δεν υπάρχουν οι σημαίες που δείχνουν μόνο τα σύμβολα κράτησης θέσης.
Λυπούμαστε, αλλά είδα όπου έκανα το λάθος, επανέρχομαι σε ένα δευτερόλεπτο.
Εντάξει, είμαι πολύ θλιβερό να σας έκανε περιττή την εργασία μου φορτώθηκε απλώς τους φακέλους σε ένα λάθος κατάλογο. Όλα τώρα είναι μια χαρά.

kamilkurczak
22-06-10, 22:14
Τώρα δουλεύει καλά, αλλά μια λειτουργία vBET είναι απενεργοποιημένη. Αυτό μπορεί να μην είναι έτσι.
Αυτή η λειτουργία έχει απενεργοποιηθεί, προκειμένου να αναλύσουν τι είναι λάθος.

Παρακαλώ γράψτε τώρα αν δουλεύει όταν το πρόσθετο είναι ενεργοποιημένο;

Αν δεν λειτουργεί είναι ένα θέμα και πρέπει να καθορίσει, προκειμένου να χρησιμοποιήσετε όλη τη λειτουργικότητα.

Ramses
22-06-10, 23:15
Όπως είπα και στην προηγούμενη θέση μου ήταν δικό μου λάθος, εγώ φορτώθηκε το vbet φακέλους για να ρίζα, αντί καταλόγου φόρουμ. Είναι όλα μια χαρά.

vBET
22-06-10, 23:30
Εντάξει έτσι - ακριβώς για να είναι σίγουρος. Τώρα τρέχετε με όλα τα plugins μας ενεργοποιημένη - αλήθεια; :) Γιατί αν δεν υπάρχει πρόβλημα με κάποια άτομα με ειδικές ανάγκες, τότε δεν είναι όλα τα vBET τμήματα θα λειτουργήσουν σωστά (ζήτησα να απενεργοποιήσετε μόνο για να προσδιορίσει την αιτία). Καταλαβαίνουμε ότι έχετε κάνει λάθος φάκελο, αλλά μπορείτε επίσης έγραψε ότι έχετε απενεργοποιήσει τη γάντζο που περιέγραψα και τώρα δεν είμαστε σίγουροι για το έκανες ενεργοποιηθεί ξανά.

Έτσι για τον πελάτη σας καλό (καλό σας) θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα χάσετε τίποτα και τρέχετε vBET με όλες τις πρόσθετες λειτουργίες ενεργοποιημένη. Επιβεβαιώστε έτσι θα είμαστε σε θέση να κοιμηθεί καλά?)

Ramses
22-06-10, 23:41
Ναι Michal, είναι ενεργοποιημένα όλα τα plugins. Ακόμα και η μνήμη cache επισκέπτη είναι τώρα, ελπίζω ότι αυτό θα δείξει αποτελέσματα στη μείωση του φόρτου του server σύντομα. Ευχαριστώ για τη μεγάλη υποστήριξή σας.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vBET Translator 4.10.1