PDA

Επιστροφή στο Forum: Solved λευκή σελίδα, όταν μετατρέπονται RSS Feeds

Snake
11-04-10, 01:09
να πάρω μια κενή σελίδα όταν βλέπω κάποιο από τα μεταφραστεί RSS feeds, οποιαδήποτε ιδέα γιατί;

ευχαριστίες.

vBET
11-04-10, 15:14
Ποιος τύπος RSS είστε δοκιμές - στείλτε την πλήρη διεύθυνση URL. Μήπως συμβαίνει στην αρχική RSS, επίσης, ή απλά να μεταφραστεί σε ένα;

Snake
11-04-10, 15:19
Ακριβώς μεταφραστεί RSS, κανονική RSS είναι μια χαρά, έχετε URL φόρουμ μου, μπορείτε να το δοκιμάσετε εκεί.

vBET
11-04-10, 22:54
Εντάξει - το βλέπω στο φόρουμ σας. Δυστυχώς δεν είμαστε σε θέση να το αναπαράγουν στα φόρουμ μας.

Θα ήταν καλύτερα αν έχετε πρόσβαση στο φόρουμ σας και ελέγξτε το - μπορεί να είναι επίσης παράδειγμα δοκιμή / αντιγραφή - το μόνο που πρέπει να συμπεριφέρονται ίδιο τρόπο. Χωρίς να αναπαράγει το πρόβλημα, δεν μπορούμε να εργάζονται σε αυτό. Μπορείτε παρακαλώ να μου PM πρόσβαση λεπτομέρειες προς Admin CP σας και FTP; Όπως έγραψα μπορεί να είναι μερικά παράδειγμα δοκιμή - απλά θέλω συμπεριφορά όχι το περιεχόμενο. Ή τουλάχιστον δεν έχετε αρχεία καταγραφής των σφαλμάτων για το RSS; ...

Όπως μπορείτε να δείτε εδώ και σε αυτό το forum (http://www.forum.simple-nlp.pl/) RSS δουλεύουν μια χαρά. Στο φόρουμ δοκιμής μας επίσης. Αυτή τη στιγμή είστε ο μόνος που έχει το θέμα και το φόρουμ σας είναι το μόνο μέρος όπου μπορούμε να το ελέγξουμε.

Snake
11-04-10, 22:58
Είμαι ο μόνος admin στις forum μου, παρακαλώ να μου δώσει οδηγίες για την αντιμετώπιση προβλημάτων.

vBET
12-04-10, 13:08
Φοβάμαι ότι είναι πολύ περίπλοκη και απαιτεί την αλληλεπίδραση - θα πρέπει να βρούμε αιτία του ζητήματος. Θα ήμουν σε θέση να σας δώσει οδηγίες διορθώσετε γρήγορα αν ήξερα τι συμβαίνει εκεί και να είναι σε θέση να αναπαράγει με το μέρος μου. Χωρίς να ξέρει πού είναι το σφάλμα που έχουμε απλά καμία ένδειξη για το πώς, τι και να κάνουμε το διορθώσει (μπορεί να προκαλείται από σύγκρουση με κάποιο άλλο mod, λάθος διαμόρφωση ...). Χωρίς δυνατότητα να το αναπαράγουν δεν ξέρουμε τις αλλαγές μας δεν διορθώνει το πρόβλημα. Και είσαι ο μόνος που έχει το θέμα. Γι 'αυτό θα ήταν καλύτερο αν έχουμε πρόσβαση - ακόμη και σε φόρουμ δοκιμής σας. Όπως έχω ήδη γράψει εγώ δεν χρειάζεται περιεχόμενο φόρουμ σας απλά θέλω τη συμπεριφορά του. Αντιλαμβάνομαι ότι δεν θέλετε να μοιραστείτε την πρόσβαση σε πραγματικό φόρουμ σας. Έχετε παράδειγμα δοκιμών, όπου ίδιο συμβαίνει;

Αυτή τη στιγμή για την απλούστερη οδηγίες ανοίξτε το αρχείο / includes / vbenterprisetranslator_functions_external.php και να προσδιοριστεί ο τόπος όπου κώδικα σταματά την αξιολόγηση με την τοποθέτηση «TEST 1 'ηχώ? (Και αριθμός που αλλάζει για κάθε ηχώ) μεταξύ των γραμμών κώδικα. Αν ξέρετε τι είναι η δυαδική αναζήτηση στη συνέχεια να χρησιμοποιήσουν αυτόν τον αλγόριθμο. Η αξιολόγηση ξεκινά τη λειτουργία vbet_translateExternal.

Αν νομίζετε ότι είστε σε θέση να καθορίζει, όπου το θέμα είναι τότε μπορούμε να το κάνουμε με αυτόν τον τρόπο, αλλά θα χρειαστεί πολύ περισσότερο χρόνο - ειδικά από την πλευρά σας, αυτό που δεν είναι αναγκαία, διότι έχετε την υποστήριξή μας. Φυσικά καταλαβαίνουμε ότι δεν θέλετε την πλήρη υποστήριξή μας, οπότε ας προσπαθήσουμε κάνετε ο τρόπος σας.

Snake
15-04-10, 20:57
Να πάρει ένα άλλο ζήτημα εδώ Juice Υπολογιστών - Spy ιστοσελίδας (http://www.computer-juice.com/forums/pt/vaispy.php)

Φαίνεται το σενάριο δεν είναι να πάρει το αρχείο css σωστά και ψάχνει σε λάθος μέρος για τις εικόνες ...

- Θα προσπαθήσω ό, τι είπατε για άλλο θέμα.

Snake
15-04-10, 21:02
Φοβάμαι ότι είναι πολύ περίπλοκη και απαιτεί την αλληλεπίδραση - θα πρέπει να βρούμε αιτία του ζητήματος. Θα ήμουν σε θέση να σας δώσει οδηγίες διορθώσετε γρήγορα αν ήξερα τι συμβαίνει εκεί και να είναι σε θέση να αναπαράγει με το μέρος μου. Χωρίς να ξέρει πού είναι το σφάλμα που έχουμε απλά καμία ένδειξη για το πώς, τι και να κάνουμε το διορθώσει (μπορεί να προκαλείται από σύγκρουση με κάποιο άλλο mod, λάθος διαμόρφωση ...). Χωρίς δυνατότητα να το αναπαράγουν δεν ξέρουμε τις αλλαγές μας δεν διορθώνει το πρόβλημα. Και είσαι ο μόνος που έχει το θέμα. Γι 'αυτό θα ήταν καλύτερο αν έχουμε πρόσβαση - ακόμη και σε φόρουμ δοκιμής σας. Όπως έχω ήδη γράψει εγώ δεν χρειάζεται περιεχόμενο φόρουμ σας απλά θέλω τη συμπεριφορά του. Αντιλαμβάνομαι ότι δεν θέλετε να μοιραστείτε την πρόσβαση σε πραγματικό φόρουμ σας. Έχετε παράδειγμα δοκιμών, όπου ίδιο συμβαίνει;

Αυτή τη στιγμή για την απλούστερη οδηγίες ανοίξτε το αρχείο / includes / vbenterprisetranslator_functions_external.php και να προσδιοριστεί ο τόπος όπου κώδικα σταματά την αξιολόγηση με την τοποθέτηση «TEST 1 'ηχώ? (Και αριθμός που αλλάζει για κάθε ηχώ) μεταξύ των γραμμών κώδικα. Αν ξέρετε τι είναι η δυαδική αναζήτηση στη συνέχεια να χρησιμοποιήσουν αυτόν τον αλγόριθμο. Η αξιολόγηση ξεκινά τη λειτουργία vbet_translateExternal.

Αν νομίζετε ότι είστε σε θέση να καθορίζει, όπου το θέμα είναι τότε μπορούμε να το κάνουμε με αυτόν τον τρόπο, αλλά θα χρειαστεί πολύ περισσότερο χρόνο - ειδικά από την πλευρά σας, αυτό που δεν είναι αναγκαία, διότι έχετε την υποστήριξή μας. Φυσικά καταλαβαίνουμε ότι δεν θέλετε την πλήρη υποστήριξή μας, οπότε ας προσπαθήσουμε κάνετε ο τρόπος σας.

Σου μου έλεγαν αν ήσασταν αξιολόγηση αυτού του προβλήματος θα περνούν ώρες προσθήκη της λέξης «TEST 1 'ηχώ? Κάτω από κάθε γραμμή κώδικα σε αυτό το αρχείο ... πραγματικά;

vBET
16-04-10, 02:27
Όχι - ποτέ δεν έγραψε κάτι τέτοιο. Δεν έχω ιδέα γιατί ακόμη και σκεφτείτε ότι ...

Αυτοί όπου υπαινιγμούς για σας, επειδή εκείνες όπου ευκολότερο να περιγραφούν. 1ο - χάσετε το σημείο σχετικά με δυαδική αναζήτηση. 2ος - έχουμε τρόπους να το κάνουμε αυτό, χωρίς οποιαδήποτε ένδειξη που αλλάζει και είμαστε σε θέση να το κάνει αυτό γρήγορα, γιατί εμείς ξέρουμε τον κωδικό μας και έχουν μεγάλη εμπειρία στην εξεύρεση σφάλματα ή διενέξεις με άλλες πρόσθετες λειτουργίες.

Τέλος πάντων - η ερώτησή σας δεν σας δίνει κανένα βήμα πιο κοντά στη λύση. Σας προσφέρουμε την πλήρη υποστήριξή μας. Μπορείτε να δεχτεί ό, τι πληρώσατε για, ή μπορείτε να το αρνηθεί. Εμείς θα τιμήσουμε την απόφαση σας και να προσπαθήσουμε να σας βοηθήσουμε ακόμα και αν αρνηθεί την υποστήριξή μας. Ακόμα παρακαλούμε να επικεντρωθεί κατά την έκδοση - που θέλετε προσπαθήστε να το κάνετε μόνοι σας αυτό, παρακαλώ, στη συνέχεια, σε αγρανάπαυση συμβουλές μας. Θέλετε να μας ασφαλή χρόνο σας, παρακαλούμε να μας in. Παρακαλώ σημειώστε ότι όλες οι προθέσεις μας είναι να σας βοηθήσει.

Snake
16-04-10, 02:31
Δεξιά, και το σημείο που κάνω είναι να μπορώ να ακολουθείτε τις οδηγίες, έτσι, παρακαλώ να μου δώσει οδηγίες.

Δεν θέλω να σας δώσει πρόσβαση και δεν έχετε καμία σύνδεση φήμη, οι μόνοι άνθρωποι που δίνω πρόσβαση στα φόρουμ μου είναι μου, vBulletin και vBSEO, γιατί μπορώ να τους εμπιστευόμαστε.

Είστε νέα για μένα, έτσι, θα προτιμούσα να έχουν οδηγίες και όχι την πλήρη υποστήριξη.

Χάρη.

vBET
16-04-10, 02:56
Είναι η απόφασή σας και εμείς θα το τιμήσουμε ακόμα και να κάνει τα πράγματα πιο περίπλοκα:) Να θυμάστε ότι μπορείτε πάντα να κάνετε μόνο αντίγραφο του φόρουμ και να μας δώσει πρόσβαση σε δοκιμή παράδειγμα, όχι πραγματικό φόρουμ.

Παρακαλούμε αγρανάπαυση οδηγίες που σας δώσαμε ήδη. Δεν χρειάζεται να ορίσετε ηχώ μετά από κάθε γραμμή - βρείτε πώς δυαδική αναζήτηση λειτουργεί. Βάλε λίγο στην αρχή, κάποια στο τέλος, κάποιοι στη μέση. Ελέγξτε τις οποίες αποδεικνύεται η οποία, μη συσκευασμένα λίγες μεταξύ τελευταίο και αυτό που δεν φαίνεται, και ούτω καθεξής. Με αυτό τον τρόπο θα προσδιοριστεί ο τόπος όπου διαλείμματα κώδικα. Μια άλλη υποδείξεις - χρήση URL για RSS2 και την ηχώ που σε λειτουργίες για RSS2 (παρτίδα του κώδικα δεν χρησιμοποιείται καθόλου). Όπως σας έγραψα ήδη - γνωρίζουμε τον κωδικό μας και γνωρίζουμε πώς και πού να κοιτάξουμε αποτελεσματικά. Για σας μπορεί να είναι πιο εύκολο αν βρείτε μόνο τις εμφανίσεις του RSS2 στον κώδικα. Παρακαλείσθε να ξεκινήσει από την αρχή (εμφάνιση σε υπαινιγμούς πριν) - μπορεί να είναι κάτι πριν από την αξιολόγηση πηγαίνει στο RSS2 συγκεκριμένο κωδικό.

Επίσης, πριν από όλα αυτά παρακαλούμε να ελέγξετε Έχετε κάποια άλλα plugins που εργάζονται για γάντζο external_complete και απενεργοποιήσετε προσωρινά για να ελέγξετε κάνει μερικά από αυτό προκαλεί συγκρούσεις.

Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε σχετικά με τα αποτελέσματα σας.

Snake
16-04-10, 11:53
Τώρα το έχουν εργασίας, φαίνεται ότι είχα ένα plugin με ειδικές ανάγκες κατά λάθος.

Αλλά η μετάφραση ζωοτροφές κάτι τέτοιο δεν επικυρώνουν, πολλά λάθη.

Αποτελέσματα Feed Validator: http://www.computer-juice.com/forums/zh-CN/external.php?type=RSS2

Και η δική σας εδώ είναι κακό?

Αποτελέσματα Feed Validator: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/zh-CN/external.php?type=RSS2

vBET
16-04-10, 16:28
Όπως βλέπω αυτές είναι έγκυρες και μερικές συμβουλές είναι να βελτιωθεί.

Παρακαλώ σημειώστε ότι RSS μας είναι εντάξει. 1ο τεύχος είναι σχετικά με το περιεχόμενο το οποίο για το τι είναι σε θέση όχι με το μέρος μας. 2ο είναι για το πώς vBulletin παράγει RSS κανάλια - μόλις σημειωθεί ότι στο περίπτερο που συμβαίνει δεν μεταφράζεται RSS κανάλι, όταν vBET δεν κάνει τίποτα.

Στην περίπτωσή σας πραγματικά δεν φαίνεται να είναι ένα ζήτημα. Μοιάζει με λάθος κεφαλίδας είναι να στείλετε. Πάω να κώδικα τώρα να ψάξουν για το θέμα - θα πρέπει να σας δώσει γρήγορη λύση σε μια στιγμή:)

Snake
16-04-10, 16:34
Ζωοτροφές που μου έχει πρόβλημα με την κωδικοποίηση, ειδικούς χαρακτήρες και 500 κωδικός σφάλματος διακομιστή.

Ζωοτροφές που σας δίνει ακόμα 500 Σφάλμα διακομιστή? Το οποίο είναι κακό.

Αυτή η ζωοτροφή δεν επικυρώνει.

Ο διακομιστής επέστρεψε HTTP Error 500: Εσωτερικό σφάλμα διακομιστή

vBET
16-04-10, 16:53
Ευχαριστώ για την εξεύρεση αυτό το σφάλμα:) Για λύση - δείτε γρήγορη λύση κάτω - αυτό θα περιληφθεί στην επόμενη έκδοση.

Γρήγορη λύση:
1. Βρείτε το plugin που ονομάζεται "Μετάφραση RSS" και να πάει να το επεξεργαστείτε.
2. Εύρεση εκεί:

vbet_external_complete(&$output);
3. Αντικαθίσταται από:

vbet_external_complete(&$output, &$headers);
4. Αποθηκεύστε τις αλλαγές
5. Επεξεργαστείτε το αρχείο / includes / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
6. Εύρεση εκεί:

function vbet_external_complete(&$output) {
7. Αντικαθίσταται από:

function vbet_external_complete(&$output, &$headers) {
8. Ανεβάστε αλλάξει fie στον server.

Παρακαλούμε ενημερώστε μας έκανε την επίλυσή του RSS θέματα σας. Αυτή η λύση έχει δοκιμαστεί στο φόρουμ δοκιμής μας και να λύνει το θέμα κωδικοποίησης.

Snake
16-04-10, 17:10
Ίδιο.

http://www.computer-juice.com/forums/zh-CN/external.php?type=RSS2

Αποτελέσματα Feed Validator: http://www.computer-juice.com/forums/zh-CN/external.php?type=RSS2

Επίσης, ζωοτροφές σας δώσει ακόμα 500 Σφάλμα?

Κανονική vBulletin RSS δεν?

vBET
16-04-10, 17:17
Έχετε μπροστά σας αυτή τη στιγμή σε cached περιεχομένου (RSS cache γίνεται από vBulletin).

Έλεγξα RSS σας για την / ar / και είναι μια χαρά. zh-CN θα είναι μια χαρά μετά cache λήγουν:) Παρακαλώ μόνο το ελέγξετε για κάτι που δεν είχε αποθηκευτεί προσωρινά πριν (όπως η Αραβική μετάφραση) και ενημερώστε μας για τα αποτελέσματα.

Snake
16-04-10, 17:17
Επίσης, ένα άλλο bug, στο RSS σας πάρα πολύ, αν εξετάσουμε την επικύρωση μετακινηθείτε προς τα κάτω, όλα τα links οδηγούν σε σελίδες της αγγλικής και όχι τις νέες σελίδες γλώσσα, έτσι RSS σελίδα δεν είναι ακόμη συνδέει προς τα δεξιά τα θέματα!

vBET
16-04-10, 17:20
Επίσης, ένα άλλο bug, στο RSS σας πάρα πολύ, αν εξετάσουμε την επικύρωση μετακινηθείτε προς τα κάτω, όλα τα links οδηγούν σε σελίδες της αγγλικής και όχι τις νέες σελίδες γλώσσα, έτσι RSS σελίδα δεν είναι ακόμη συνδέει προς τα δεξιά τα θέματα!

Όπως βλέπω στο RSS κανάλι σας για αραβικά ότι όλα είναι εντάξει. Ίσως να μου λείπει κάτι. Παρακαλώ στείλτε ακριβή διεύθυνση URL κανάλι RSS στο φόρουμ σας, όπου υπάρχει ζήτημα και να δώσει ακριβή διεύθυνση URL που είναι λάθος σε αυτό το κανάλι.

Snake
16-04-10, 17:20
Εντάξει, αλλά, ακόμα 500 Σφάλμα, google bot δεν θα ήθελα 500 header λάθος!

Επίσης, οι συνδέσεις είναι σε αυτή την μορφή.

***. Computer-juice.com/forums/bg/showthread.php; t = 28848 & goto = newpost

Σε περίπτωση που δεν μπορούν να seo'd urls;

vBET
16-04-10, 17:34
Εντάξει, αλλά, ακόμα 500 Σφάλμα, google bot δεν θα ήθελα 500 header λάθος!

Επίσης, οι συνδέσεις είναι σε αυτή την μορφή.

***. Computer-juice.com/forums/bg/showthread.php; t = 28848 & goto = newpost

Σε περίπτωση που δεν μπορούν να seo'd urls;

Περίπου 500 header - Προς το παρόν δεν έχω καμία ιδέα γιατί validator αξιώσεις περίπου 500 λάθους - ίδια διεύθυνση URL στο πρόγραμμα περιήγησης που δίνει κατάλληλο περιεχόμενο. Επίσης, εμφανίζεται μόνο σε κάποιες μεταφράσεις σε άλλες όχι. Ίσως είναι κάτι με το cache - θα επανέλθει επ 'αυτού μετά την λήξη της προσωρινής μνήμης και ελέγξτε μήπως είναι κάποιο υπάρχον θέμα ή απλά cached ιστορία.

Σχετικά links - ναι αυτά θα πρέπει να seo'd urls. Παρακαλώ πείτε ποια είναι η αξία σας για "κατάλογο Φόρουμ» ρύθμιση.

Snake
16-04-10, 19:26
Πρέπει να είναι θέμα cache, όλες οι νέες μεταφραστεί rss feeds είναι πλέον 100% εντάξει, σας ευχαριστώ.

Snake
20-04-10, 13:24
Εντάξει έτσι είναι πρόβλημα feeds μεταφραστεί πριν από αυτήν την ενημέρωση κώδικα εξακολουθούν να έχουν λάθη και λανθασμένες μη urls SEO.

Πώς μπορώ να διαγράψω παλιά cache feeds έτσι νέες ζωοτροφές με τις διορθώσεις μπορεί να λειτουργήσει.

Χάρη.

vBET
21-04-10, 02:27
Θα πρέπει να γίνεται αυτόματα - RSS χρόνος προσωρινής μνήμης μετριέται σε λεπτά, όχι σε μέρες ... Δεν ξέρω δεν / όπου vBulletin επιτρέπει να καθαρίσετε RSS cache χειροκίνητα. Yoou μπορεί να προσπαθήσει να το θέσετε σε χαμηλή τιμή (όπως 1 λεπτό), όταν κάνετε δοκιμές, και μετά από αυτό να επιστρέψετε στην προηγούμενη.

Όπως έγραψα δεν θα πρέπει να αποθηκεύονται προσωρινά για τόσο πολύ καιρό. Παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι ψάχνετε για την πραγματική παραγωγή το κανάλι δεν αποθηκεύονται προσωρινά με το μέρος σας (όπως και στην cache του browser). Παρακαλώ να μου δώσετε την διεύθυνση URL RSS οποία εξακολουθεί να μην είναι σωστή - εγώ θα το ελέγξουμε από την πλευρά μου. Εάν είναι απαραίτητο θα δούμε για bug, αλλά πρώτα ας ελέγξτε μήπως υπάρχει πραγματικά.

Επίσης, παρακαλούμε να μας στείλετε τα 2 πρώτα τους κανόνες σας για vBET και βεβαιωθείτε ότι έχετε ορίσει τον κατάλογο το φόρουμ σας να / φόρουμ στην vBET διαμόρφωσης.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vBET Translator 4.10.1