Επιστροφή στο Forum: Θα περιεχόμενο αναδρομικά να μεταφραστεί;
Η αντίληψή μου από vBET είναι ότι θα δημιουργήσει αυτόματα 51 μεταφράσεις για κάθε κομμάτι του περιεχομένου που δημιουργείται. Αυτό εγείρει κάποια ερωτήματα. Μήπως vBET δεν χρειάζεται πλέον caching από το μεταφρασμένο περιεχόμενο που ήδη υπάρχει για όλο το περιεχόμενο; Ένα άλλο ερώτημα που έχω είναι σε σχέση με όταν vBET 4.x έχει εγκατασταθεί. Είναι το υπάρχον περιεχόμενο (περιεχόμενο εγγραφεί πριν vBET είχε εγκατασταθεί) μεταφράστηκε σε 51 άλλες γλώσσες ή μετάφραση δεν ξεκινά με νέο περιεχόμενο μόνο; Εάν το υπάρχον περιεχόμενο δεν μεταφράζεται αυτόματα σε 51 άλλες γλώσσες, θα το πράξει εάν ανοίξετε μόνο το έγγραφο και να αναγκάσει μια ανανέωση ή άλλα μέτρα που απαιτούνται; Υπάρχει ένα αρχείο δέσμης που μπορεί να τρέξει αντί να αναγκάσει τη μετάφραση της ολόκληρης της βάσης δεδομένων εκεί; Και, πώς μπορεί να προσδιοριστεί αν ένα έγγραφο έχει μεταφραστεί από vBET σε 51 άλλες γλώσσες; Ευχαριστώ για την ανάγνωση μέσα από όλες αυτές τις ερωτήσεις:!)
Όχι - vBET δεν δημιουργεί αυτόματα 52 μεταφράσεις για κάθε μήνυμα. Αυτό απαγορεύεται από το Google TOS. vBET μεταφράζεται σε πρώτη ζήτηση και, φυσικά, χρησιμοποιεί μνήμη cache, εάν τα αποτελέσματα είναι ήδη cached.
vBET θα μεταφράσει όλο το περιεχόμενό σας - παλιά διαφήμιση νέων, καθώς η μετάφραση είναι σε πρώτη ζήτηση. Μπορείτε να αισθανθείτε κάνει κάποια σελίδα αυτή έχει ήδη μεταφραστεί, επειδή η πρώτη μετάφραση παίρνει περισσότερο χρόνο (γιατί θα πρέπει να περιμένουμε για το Google αποτελέσματα) μετά ότι είναι πολύ πιο γρήγορα. Δεν χρειάζεται να ισχύει δροσιστικό οποιοδήποτε περιεχόμενο - μεταφρασμένη σελίδα έχουν διαφορετική διεύθυνση URL.
Εντάξει, τώρα καταλαβαίνω. Νομίζω ότι ήμουν ταραγμένος από την περιγραφή που εμφανίζεται στην αρχική σελίδα vBET, όταν λέει, «vBET κάνει αμέσως το δικό σας φόρουμ έχει 52 φορές περισσότερο περιεχόμενο, σε 52 γλώσσες! Αυτό σημαίνει 52 φορές περισσότερα URLs για τα θέματα τα οποία θα πρέπει τώρα να επισκέπτονται οι χρήστες που αναζητούν περιεχόμενο στη μητρική τους γλώσσα. "
Πρέπει να γνωρίζετε ότι είμαι πολύ χαρούμενος με τα αποτελέσματα που έχω ήδη δει από vBET. Ωστόσο, η περιγραφή του πώς λειτουργεί vBET σημαίνει ότι αν κάποιος, για παράδειγμα, η Ισπανία, μπαίνει ένα ερώτημα αναζήτησης του Google στα ισπανικά για κάτι που είχε εγγραφεί στα Αγγλικά στην ιστοσελίδα μου δεν θα είναι σε θέση να το βρείτε; Και πάλι, νομίζω ότι vBET είναι επαναστατική και ένα μεγάλο παράδειγμα των καλών πρακτικών προγραμματισμού. Απλά πρέπει να είναι βέβαιοι ότι καταλαβαίνω πώς λειτουργεί πλήρως. Ακριβώς το σημείο μου σε μια υπάρχουσα πόρων, αν έχετε εξηγήσει ήδη αυτό. Σας ευχαριστούμε!
Η περιγραφή λέει πώς λειτουργεί το φόρουμ σας - και μετά την εγκατάσταση vBET πράξεις φόρουμ σας όπως έχουν άμεσα 52 φορές περισσότερο περιεχόμενο:)
Google και άλλα ρομπότ που σέρνεται αυτή τη στιγμή είναι μεταφρασμένες σελίδες και ευρετήρια σας στις κατάλληλες γλώσσες. Έτσι, αν κάποιος από την Ισπανία θα θέσει σε ερώτημα της Google στην ισπανική τότε μπορεί να βρει μεταφραστεί περιεχόμενο σας:)
Υπάρχει κάποιος από την Ισπανία θα θέσει το ερώτημα στα Αγγλικά τότε φυσικά το Google θα ψάξει για Αγγλικά περιεχόμενο. Ακόμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε vBET επιλογές για να ανακατευθύνει αυτόματα όπως επισκέπτη με τη γλώσσα του (vBET αναγνωρίζει από κεφαλίδες Αποστολή με πρόγραμμα περιήγησης στο Web):)
Αν έχετε οποιεσδήποτε άλλες ερωτήσεις - παρακαλώ απλώς να ρωτήσω:)
Δεν googles δωρεάν μεταφραστής κάνει το ίδιο πράγμα;
Δεν googles δωρεάν μεταφραστής κάνει το ίδιο πράγμα;
Όχι Google δωρεάν μεταφραστής δεν θα σας δώσει 52 φορές περισσότερες διευθύνσεις URL που υπάρχουν στο ευρετήριο και σας προσφέρει επιπλέον κίνηση. Η Google δεν θα μεταφράζει τις διευθύνσεις URL σας. Η Google δεν θα επιτρέψει στους χρήστες σας να γράφετε μηνύματα σε διαφορετικές γλώσσες. Google μεταφράζει μόνο. vBET υποστηρίζει την πολύγλωσση κοινωνία και σας δίνει την καλύτερη SEO.
Συμφωνώ, θα πρέπει να αγοράζουν πολύ σύντομα.
Ωστόσο, είχα ένα φίλο μόλις πρόσφατα αγοράσει αυτό το "4 μέρες πριν" και έχει ακόμη να δει οποιαδήποτε ευρετήριο των σελίδων για διαφορετικές γλώσσες, ακόμη και σε διαφορετικές μηχανές αναζήτησης χώρα της Google.
Ωστόσο, είχα ένα φίλο μόλις πρόσφατα αγοράσει αυτό το "4 μέρες πριν" και έχει ακόμη να δει οποιαδήποτε ευρετήριο των σελίδων για διαφορετικές γλώσσες, ακόμη και σε διαφορετικές μηχανές αναζήτησης χώρα της Google.
Φίλε, που συνήθως διαρκεί εβδομάδες, αν όχι μήνες. Κοινή γνώση της για τους ανθρώπους που είναι σε βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης.
Επίσης, εγώ προσωπικά δεν θα καν συστήσει τη λήψη αυτού, εκτός αν έχετε vBSEO επίσης. vBSEO κάνει μηχανή αναζήτησης στη διεύθυνση URL του φιλικό .... και vBet κάνει το δικό σας φόρουμ αναγνώσιμο σε όλες τις γλώσσες και, επίσης, τους δείκτες τους σε πολλές άλλες μηχανές αναζήτησης από όλη τη χώρα.
Μόλις η μηχανή αναζήτησης αναγνωρίζει το περιεχόμενο των σελίδων σας είναι αποδεκτά για τις μηχανές αναζήτησης τους (γλώσσα), θα τις λάβει in
Επίσης, εγώ προσωπικά δεν θα καν συστήσει τη λήψη αυτού, εκτός αν έχετε vBSEO επίσης. vBSEO κάνει μηχανή αναζήτησης στη διεύθυνση URL του φιλικό ....
vBulletin 4.x έχει δελτίο φιλική λειτουργικότητα URLs - δεν χρειάζεται vBSEO γι 'αυτό πια. Φυσικά υπάρχουν διαφορές μεταξύ των ρυθμίσεων δυνατότητες στη μητρική vBulletin φιλικό URLs και vBSEO διευθύνσεις URL.
Φίλε, που συνήθως διαρκεί εβδομάδες, αν όχι μήνες. Κοινή γνώση της για τους ανθρώπους που είναι σε βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης.
Επίσης, εγώ προσωπικά δεν θα καν συστήσει τη λήψη αυτού, εκτός αν έχετε vBSEO επίσης. vBSEO κάνει μηχανή αναζήτησης στη διεύθυνση URL του φιλικό .... και vBet κάνει το δικό σας φόρουμ αναγνώσιμο σε όλες τις γλώσσες και, επίσης, τους δείκτες τους σε πολλές άλλες μηχανές αναζήτησης από όλη τη χώρα.
Μόλις η μηχανή αναζήτησης αναγνωρίζει το περιεχόμενο των σελίδων σας είναι αποδεκτά για τις μηχανές αναζήτησης τους (γλώσσα), θα τις λάβει in
Δεν νομίζω ότι είναι αλήθεια. Οι ιστοσελίδες αυτές έχουν υψηλή βαθμολογία pr και έχει απευθείας σύνδεση για 10 χρόνια.
Im αρκετά βέβαιος άρεσε εκεί από την Google.
θερμούς χαιρετισμούς
Παρακαλώ σημειώστε ότι vBET δεν έχει τίποτα κοινό με την ταχύτητα των σελίδων ευρετηρίαση από το Google. Αυτό εξαρτάται μόνο από το Google - μπορείτε να γίνονται μόνο οι προτάσεις από sitemap.xml.
Παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι δεν εμποδίζουν μεταφρασμένες σελίδες με πολύτιμο περιεχόμενο από το robots.txt (ακόμα - καλό είναι να μπλοκάρει άσχετο μεταφραστεί σελίδες όπως σελίδες μελών κ.λπ.).
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):