PDA

Επιστροφή στο Forum: Αυτό το μήνυμα είναι γραμμένο στα ισπανικά-καστιλιάνικα

xony
16-10-09, 06:21
Γεια σε όλους, η αλήθεια είναι ότι προσελκύει μου αυτό το mod για να δούμε αν η πληρωμένη έκδοση έρχεται με την υποστήριξη, και δεδομένου ότι είμαι εδώ, διότι στην τρέχουσα έκδοση του Google Sitemap πάντα μου δίνει σφάλματα και προειδοποιήσεις; δημιουργεί ένα αρχείο με περισσότερα από 1.000.000 urls αντί για τις διαιρούμενο κατά 20.000 URL, όπως οι άλλοι, ευχετήριες φίλους.

vBET
16-10-09, 23:53
Θα πρέπει να τιμήσει τη διαίρεση παράμετρο. Το κάνει από την πλευρά μας. Παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι έχετε ρυθμίσει τον πρόσθετο κωδικό στην σωστή θέση. Google μπορεί να αποτύχει και επειδή τα βάρη sitemap πάρα πολύ - τόσο που χαμηλότερη τιμή για τις διευθύνσεις URL max στο sitemap.

xony
17-10-09, 07:04
Οι παράμετροι που έχω αναθεωρηθεί και είναι σωστό, πρέπει να google πρόβλημα, αλλά βλέπω ότι η Google έχει κανονική προβλήματα, επειδή το αρχείο που δημιουργεί είναι πολύ μεγάλο, αν όχι να γίνω σαφής, έβαλα ένα δείγμα εικόνας:

vBET
17-10-09, 11:49
Όπως βλέπετε στην εικόνα την επόμενη μέρα ήταν ΟΚ. Έτσι είστε σίγουροι ότι το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει; Αυτό μπορεί να είναι ιστορικό μήνυμα.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations made by vBET 4.10.1