PDA

Επιστροφή στο Forum: Solved Χρήστης επιλογή CP στο προφίλ doesn't ενημέρωση lang ρυθμίσεις

tsak76
24-11-10, 19:06
Η επιλογή Cp χρήστη να επιλέξει lang doesnt δουλειά δεν είναι καν εδώ. i επιλεγμένα ελληνικά για παράδειγμα, και αυτό doesnt αλλαγή, μόνο με σημαία κάνοντας κλικ αλλάζει, παρατήρησα ότι στο φόρουμ μου πρώτα έτσι δοκίμασα εδώ και του το ίδιο

mateuszr
25-11-10, 10:16
Γεια σας,

ματιά στην περιγραφή αυτής της επιλογής:

Σε ποια γλώσσα θα σας γραπτώς τις θέσεις σας. Φόρουμ θα μεταφράσει αυτόματα τα μηνύματα σας σε άλλους χρήστες γλώσσες. Επίσης, θα μεταφράσει θέσεις σε άλλες γλώσσες προεπιλεγμένη γλώσσα σας.
Αυτό σημαίνει, δεν χρειάζεται να ετικέτα με τις δημοσιεύσεις σας [lang] - φόρουμ θα εντοπίσει αυτόματα τη γλώσσα σας, αλλά υπάρχει ένα διαχειριστή επιλογή, που μπορεί να περιορίσουν αυτή την αναγνώριση στην
AdminCP -> VBET -> Google -> Google Γλώσσα Detectionyou'll βρουν εκεί μια λεπτομερή desciption, πώς λειτουργεί.

Σε AdminCP υπάρχει ακόμη και μια άλλη επιλογή:

AdminCP -> VBET -> Διάφορα -> Ανακατεύθυνση σε γλώσσα χρήστη
ότι θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στην γλώσσα προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησής σας. Δεν λειτουργεί στο φόρουμ μας, γιατί αυτή η επιλογή είναι απενεργοποιημένη εδώ.

Θέμα μετακόμισε στην ενότητα Αντιμετώπιση προβλημάτων

tsak76
25-11-10, 22:43
δοκιμη κανω τωρα

tsak76
25-11-10, 22:45
Ρυθμίσεις μου εδώ είναι στα ελληνικά, αλλά βλέπω Αγγλικά μηνυμάτων

mateuszr
26-11-10, 09:40
Ναι, εσείς και μπορείτε να τις δείτε σωστά - γιατί; Έχω απαντήσει στην πρώτη μου απάντηση:) Ή μήπως μιλάτε για κάτι άλλο ...
Θα δείτε μόνο στην ελληνική περίπτωση, όταν AdminCP επιλογή έχει οριστεί σε αυτόματη ανακατεύθυνση ή όταν το επιλέξετε χειροκίνητα από σημαίες στην κορυφή.

tsak76
26-11-10, 19:02
plz να μου πει ακριβώς τι έχω να θέσει ίσως μετά ένα screenshot. Θέλω χρήστης που επιλέγει lang από usercp να ανακατευθύνει σε ότι lang. i dont επιτρέπουν σημαίες για reg χρήστες thanx

mateuszr
09-12-10, 08:33
AdminCP -> VBET -> Διάφορα -> Ανακατεύθυνση σε γλώσσα χρήστη
Χάρη σε αυτή την επιλογή μπορείτε να ανακατευθύνει τους χρήστες σε προεπιλεγμένη γλώσσα του περιηγητή τους και αυτή η ρύθμιση είναι ανεξάρτητη από το «UserCP» ρύθμιση, η οποία χρησιμοποιείται για τους σκοπούς της μετάφρασης (έχω περιγράψει ήδη στην πρώτη απάντησή μου)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vB Enterprise Translator 4.10.1