Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Výsledky 1 na 6 z 6

Závit: Mobile Device styl cvičení, a jiný styl používaný jiným uživatelem

Člen
    Datum registrace
    05. 2010

Default Mobile Device styl cvičení, a jiný styl používaný jiným uživatelem

Jedná se vlastně o jiný styl, který používá jiný uživatel, takže pokud styl uložený v vbet celý soubor Cache pro hosty (např. zelený styl), a další uživatelské otevřené fórum s různým stylem jako výchozí (např. Blue Style), druhý uživatel bude ještě stále první osobě stylem uloženy ve stylu (zelený styl, ne Blue Style)

K dispozici je jeden z nejpopulárnějších mod v vb.org Mobile Device Assignment styl

jeho autodetekce pokud uživatel pomocí mobilního telefonu (ne PC) pro použití Mobil Super lehké kůže / style, Nepoužíváte výchozí

to není práce, protože použití vbet celý soubor Cache pro hosty, protože styl, který uložené v souborech používají výchozí styl, takže uživatel pomocí mobilního telefonu otevření stylu uložených v souborech taky, to je obvykle výchozí styl (pro PC styl)

mod, který zase funguje, když jsem vypnout vbet celý soubor Cache pro hosty, odstranit CHACE a chmod 755 opět vbet_guestcache složky

Jsem stále snaží si, že mod (nebo jiný styl, použitý jiný uživatel) funguje, ale plná CHACE práci taky, tak snad aby uložené soubory CHACE stylem také používá pouze uživatel se stejným stylem

Pokud ještě není těžké pochopit, dejte mi prosím vědět, budu se snažit, aby se jasněji

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Upozorňujeme, že v posledním vydání vBET appropriatelly pracuje s diffetenr styly aind Host Cache. Host Cache dodá styl ID jméno souboru mravence, který je, jak umožní návštěvníkům měnit styly, i když hostů Cache je zapnuta.

Takže nejprve zkontrolujte, máte poslední verzi vBET nainstalován.

Pokud ano, pak se ujistěte, že váš plugin bude fungovat před vBET určuje, jaká Hodnocení Cache soubor by měl být použit. To je vše, co je potřeba - váš mod mění styl id a Thich změna musí být provedena před vBET kontroluje ji. vBET používá styleid určit Hodnocení mezipaměti soubor v háku global_start

Člen
    Datum registrace
    05. 2010

Ahoj Michał

- Kontroloval jsem admincp -> Produkt -> je to vBET 3.3.6 tak jeho poslední

- Zde je několik příkladů v vbetchace, je to již obsaženo ve stylu ID?
    _showthread_php_t_8458210.html
    _showthread_php_t_8808510.html
    _showthread_php_t_8811110.zip
    _showthread_php_t_1989110.zip

- Michal můžete mi říct, který přesně plugin, které vytvářejí a přečtěte si celý soubor CHACE, napíšu podmíněný kód pro tento mod v pluginu vyloučit některé styl s využitím úplné CHACE souboru. Například, pokud uživatel pomocí stylu id č.1 on / ona s použitím úplné CHACE, ale pokud používáte styl ID č. 2 on / ona nepoužíváte plnou CHACE

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Host vyrovnávací paměť kódů je obsažen v souboru / Includes / vbenterprisetranslator_finctions_guestcache.php a funkce vbet_getGuestCacheFile Určuje název souboru vyrovnávací paměti. Jak vidíte - style ID se používá na konec názvu souboru a je číst
    Code:
    $vbulletin->userinfo['styleid']
    Kompletní soubor mezipaměti číst vBET v háku global_start a psané v háku global_complete nebo global_shutdown.

Člen
    Datum registrace
    05. 2010

Ok jsem již tento mod pracovní nebo jiné styly, které chcete vyloučit vbet, nevím, když ostatní lidé tento problém, ale pokud ano, můžete pomocí tohoto řešení příliš

Přejít na admincp -> Plugins a výrobky -> Plugin Manager

Hledat Tento 3 pluginy
    vB Enterprise Překladatel
    Napište hosty vyrovnávací
    vB Enterprise Překladatel - Vlajky

otevřené a zábal se spokojit s tímto kódem, pokud podmíněné

if (STYLEID! = 10)
    {
    / / Kód, obsah
    }

Změna 10 se svým vlastním číslem id styl, který chcete vyloučit z používání vBET a nevyužívá celou Chace, například tento styl: Mobil Super lehké kůže / style , že použití Mobile Device Assignment styl stejně jako i nyní používat

NB. Chcete-li vědět, co je váš styl identifikační číslo, přejděte na phpMyAdmin -> Přejít na tabulku: Styl -> můžete vidět číslo styleid sloupci
    Naposledy upravil basketmen; 14-09-10 na 13:51.

Senior Member
    Datum registrace
    10. 2009

Jen jsem unistalled mobilní zařízení styl, ztratil jsem o ** den, příjem, ale nemám čas hrát si, a nebudu platit chlap 10 **** za hodinu při tom.

To je důvod, proč si koupit "hotové" výrobky, nechci být beta tester pro každého.

Vaše odvádí dobrou práci při sdílení a děkuji za to.

Na zdraví kamarád ...

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •