Jedná se vlastně o jiný styl, který používá jiný uživatel, takže pokud styl uložený v vbet celý soubor Cache pro hosty (např. zelený styl), a další uživatelské otevřené fórum s různým stylem jako výchozí (např. Blue Style), druhý uživatel bude ještě stále první osobě stylem uloženy ve stylu (zelený styl, ne Blue Style)
K dispozici je jeden z nejpopulárnějších mod v vb.org Mobile Device Assignment styl
jeho autodetekce pokud uživatel pomocí mobilního telefonu (ne PC) pro použití Mobil Super lehké kůže / style, Nepoužíváte výchozí
to není práce, protože použití vbet celý soubor Cache pro hosty, protože styl, který uložené v souborech používají výchozí styl, takže uživatel pomocí mobilního telefonu otevření stylu uložených v souborech taky, to je obvykle výchozí styl (pro PC styl)
mod, který zase funguje, když jsem vypnout vbet celý soubor Cache pro hosty, odstranit CHACE a chmod 755 opět vbet_guestcache složky
Jsem stále snaží si, že mod (nebo jiný styl, použitý jiný uživatel) funguje, ale plná CHACE práci taky, tak snad aby uložené soubory CHACE stylem také používá pouze uživatel se stejným stylem
Pokud ještě není těžké pochopit, dejte mi prosím vědět, budu se snažit, aby se jasněji