Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Stránka 1 z 2 12 PosledníLast
Výsledky 1 na 10 z 14

Závit: I po nové vlákno, nebo odpověď na vlákno či příspěvek smazat, přesměruje mne na prázdnou stránku ...

Nováček
    Datum registrace
    12. 2009

Default I po nové vlákno, nebo odpověď na vlákno či příspěvek smazat, přesměruje mne na prázdnou stránku ...

když jsem po nové vlákno nebo odpověď na vlákno nebo smažu příspěvek přesměruje mne na prázdnou stránku ... (Internet Explorer nemůže zobrazit tuto webovou stránku) Nějaké nápady ...

Tady je můj. htaccess

# Comment následující řádek (přidat "#" na začátku)
    # Vypnout funkci mod_rewrite.
    # Poznámka: stále musíte vypnout v hack
    # Ovládací panel vBSEO zastavit přepisování URL.
    RewriteEngine On

RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (xml |..? Txt) (\\ GZ))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php Mapa = $ 1 [L]

# Začněte VBET

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & přesměrování = / forum / [L, QSA]
    RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & přesměrování = / forum / $ 2 [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron)
    RewriteRule ^ ((archiv /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-F
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-D
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} ^! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | obrázky) /
    $ RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

# VBET konec

# VBSEO
    # Některé servery vyžadují RewriteBase směrnice, které mají být
    # Povolit (odstranit '#' na začátku k aktivaci)
    # Poznámka: Pokud je povoleno, je nutné zahrnout cestu
    # Do kořenové složky VB (tj. RewriteBase / forum /)
    # RewriteBase /

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | cron | vbseo_sitemap)
    RewriteRule ^ ((archiv /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbseo.php [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-F
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-D
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} /! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | obrázky) /
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L, QSA]

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

První Prosím aktualizujte na poslední verzi (ne, že je vBET 3.3.5, ale budeme se další zpráva dnes / tommorow s drobnou chybu, oprav, a tak není naléhavé, pak si prosím počkejte na 3.3.6 update nad v té době) a potvrdit to pořád děje - Pokud ano, pak Kamil se vás zeptat na další podrobnosti, protože nejsme schopni reprodukovat na našem fóru (pokud můžete, prosím na vědomí, jak se nám to přesně).

Můžete také dissable vBET na chvíli a zkontrolujte, zda se problém stále existuje, abyste se ujistili, že to souvisí s vBET. Pokud se problém bude stále existovat s vBET zakázána, pak Isse je někde jinde - Můžete si to ověřit dočasné dissabling jiné mody jeden po druhém a hledat, když problém zmizí.

Vaše htaccess vypadá OK.

Nováček
    Datum registrace
    12. 2009

Aktualizace neopravil ho .. I zdravotně postižené VBET a problém byl pořád .. Zdá se, že chages že VBET pokyny říci k tomu, aby VBSEO soubory. Jsem odvolal, a tento problém zmizel .. Re to je a to vrátil .. S nebo se z VBET povoleno .. Já používám VBSEO 3.5.1 PL1

Datum registrace
    10. 2009

OK, takže - je to velmi důležitá informace pro nás - Testovali jsme vBET na vBSEO 3.5.1 ne 3.5.1 vBSEO PL 1. Kamil se udělal testy, abychom zjistili jsme schopni reprodukovat problém. Pokud ano, budeme řešit, a poskytne vám rychlé řešení, než se nové verze přijde. Pokud tomu tak není, budeme vás požádat o přístup na fórum, aby mohli kontrolovat a řešit to tam.

Nováček
    Datum registrace
    12. 2009

OK .. dejte mi vědět ...

Mám vrátit zpět změny VBSEO soubory a všechno se zdá být v pořádku **********

Datum registrace
    10. 2009

Nováček
    Datum registrace
    12. 2009

Úžasné ... Děkuji vám .. Vy si velkou podporu!

Senior Member
    Datum registrace
    05. 2010

Vzhledem k tomu, upgrade na 3.3.6 jsem se udržet na stále ty samé bílé stránky. Stává se to náhodně. Nicméně, když jsem vypnout VBET se to nestane vůbec. Prosím poraďte!

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Zaměstnanci
    Datum registrace
    05. 2010

Ověřil jsem si to na verzi 3.5.1 vBSEO PL1 na naší testovací fórum a nemohu reprodukovat. Budu psát o tom Michal.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Zaměstnanci
    Datum registrace
    05. 2010

Dobrý den,

Teď je naše hlavní fórum pracuje na tomto posledním vBSEO 3.5.1 PL1. I cant najít tuto otázku, tak prosím:
    1. Dokážete ji zopakovat se na naši hlavní fórum? Prosím, pokuste se najít tento problém na tomto fóru a vložte zde výsledky.
    2. Pokud jste cant najít tuto otázku prosím PM mě fórum admincp, FTP a vBSEO cp detaily a najdu tento problém a opravit ho na fóru.

Díky.

Stránka 1 z 2 12 PosledníLast

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •