Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Страницата 1 на 2 12 ПоследенLast
Резултати 1 за 10 на 14

Тема: Публикувате нова тема или отговаряте на конец или изтрия мнение, ме пренасочва към празна страница ...

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Dec 2009

Default Публикувате нова тема или отговаряте на конец или изтрия мнение, ме пренасочва към празна страница ...

когато пускате нова тема или отговаряте на конец или изтрия мнение, ме пренасочва към празна страница ... (Internet Explorer не може да покаже уеб страница) някакви идеи ...

тук е моя. Htaccess

# Коментар следния ред (добавете "#" в началото)
    #, За да забраните mod_rewrite функции.
    # Моля, обърнете внимание: Вие все още трябва да изключите рана в
    # Контролния панел vBSEO да спре URL пренаписва.
    RewriteEngine На

RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (XML | ...? TXT) (\\ GZ))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php карта на сайта = $ 1 [L]

# VBET Започнете

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 и пренасочени = / форум / L, QSA]
    RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 и пренасочени = / форум / $ 2 [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | Cron)
    RewriteRule ^ ((архив /)?(.* \\. PHP (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-F
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}! Г
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} ^ (admincp | modcp | clientscript | cpstyles | изображения) /
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

# VBET End

# VBSEO
    # Някои сървъри изискват Rewritebase директивата да бъде
    # Поддръжка (премахнете "#" в началото, за да активирате)
    # Моля, обърнете внимание: когато е активирана, трябва да включва пътя
    #, За да ви главната папка VB (т.е. RewriteBase / форуми /)
    # RewriteBase /

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | Cron | vbseo_sitemap)
    RewriteRule ^ ((архив /)?(.* \\. PHP (/.*)?))$ vbseo.php [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-F
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}! Г
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} /! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | изображения) /
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L, QSA]

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Първо моля обновете до последната версия (не е vBET 3.3.5, но ние ще направи още едно освобождаване днес / tommorow с малки корекции на бъгове, така че е не е спешно, моля изчакайте за 3.3.6 над актуализация, тогава) и потвърдете пък все още се случва - Ако отговорът е да, тогава Камил ще ви попитам за повече подробности, защото не сме в състояние да го възпроизвеждат в нашия форум (ако можете да се свържете с нас се отбележи, как да го направиш точно).

Можете също така да dissable vBET за момент и проверка не издава все още съществува, за да бъдат сигурни, че тя е свързана с vBET. Ако въпросът ще продължи да съществува с vBET инвалиди, след това isse е някъде другаде - можете да го проверите от временен dissabling други модове, един по един и с нетърпение При проблем изчезне.

Htaccess ви изглежда ОК.

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Dec 2009

Актуализацията не го оправи .. Увреждания VBET и проблемът все още е там .. Тя изглежда да бъде chages, че VBET инструкции казват да се направи, за да файлове VBSEO. Аз ги разплита и проблемът си отиде .. Re тях, и се върна .. Със или без VBET поддръжка .. Аз съм с VBSEO 3.5.1 PL1

Дата на присъединяване
    Окт 2009

OK така - това е много важна информация за нас - ние тествахме vBET на vBSEO 3.5.1 не vBSEO 3.5.1 PL 1. Камил ще направи тестове, за да сме в състояние да възпроизведете проблема. Ако отговорът е да, ние ще го решим и ще ви даде бързо решение на проблема, преди Новата версия ще дойде. Ако не ние ще ви попита за достъп до вашия форум, за да бъде в състояние да се провери и да го решим там.

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Dec 2009

OK .. нека ме познават ...

Имам отменено промени на файлове VBSEO и всичко изглежда да работи добре **********

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Тя работи, но не всичко - връзките не се превеждат точно сега. Тези промени в интеграцията са необходими за превод на връзки. Както написах - ще го проверим и решим, така че ще можете да използвате всички функции на vBET

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Dec 2009

Яки ... Благодарим Ви, че .. Вие, момчета, има голяма подкрепа!

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Тъй като обновяването до 3.3.6 държат на получаване на същите тези бели страници. Това се случва на случаен принцип. Въпреки това, когато аз забраните VBET това не се случи на всички. Моля, посъветва!

Еврофутбол Enterprise Преводач (vBET) Персонал
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Проверени на vBSEO 3.5.1 PL1 версия на нашия тест форум и не мога да го възпроизвежда. Аз ще напиша за него на Michał.

Еврофутбол Enterprise Преводач (vBET) Персонал
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Здравейте,

Сега основната ни форум е работа на този най-vBSEO 3.5.1 PL1. Не мога да намерите на този въпрос, така че, моля:
    1. да го възпроизвежда върху основната нашия форум? моля опитайте се да намерите този въпрос в този форум и поставете тук резултатите.
    2. Ако не можете да намерите на този въпрос моля PM да ме за вашия нов форум admincp, FTP и vBSEO CP детайли и ще намерите този въпрос и го закрепете на вашия форум.

Благодаря.

Страницата 1 на 2 12 ПоследенLast

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •