Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Stránka 2 z 3 FirstPrvní 123 PosledníLast
Výsledky 11 na 20 z 28

Závit: vBET a vBulletin 3,6

Senior Member
    Datum registrace
    10. 2009

Bezplatnou pomoc?? Když jsem zaplatil 30 dolarů nikdy nic neřekl o jednorázovou dohodu, naopak je zde kopii odpovědi hodin (cenzurované samozřejmě), které jasně říká, že byste mi opravu na každé aktualizace:

To jsou vaše slova:
    Já vás připraví zvláštní dokument s potřebnými kroky po každé aktualizaci(jasně znamená budoucí bb verze) pro integraci s vbulletin 3.6 -> V jednoduché angličtině to znamená, že na každý bb update jsem musel sledovat vaše speciální dokument pro integraci s vBulletin 3.6.

Čekám na 2 Krok za opravu zaplatit.
    Naposledy upravil mario06; 19-08-10 na 08:43.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Zaměstnanci
    Datum registrace
    05. 2010

Jak napsal Michał - nemůžeme reprodukovat, a přesto potřebují mít přístup k admincp a FTP, takže prosím, pokud můžete - PM mě nebo vBET

Senior Member
    Datum registrace
    10. 2009

Sledoval jsem výše průvodce na dopis, vlajky jsou tam, ale invisibile, ale při předání myší nad to si o sobě en pl ECC ... stejně jako jsem řekl, že příznaky se nezobrazují.

To je jediný rozdíl, který jsem si všiml, mezi 3.3.4 ans 3.3.6

3.3.4:
    Code:
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/images/vbet/flags/vbet.css"/>';
    3.3.6:
    Code:
    $style['css'] .= '<link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/images/vbet/flags/vbet.css"/>';
    Jak můžete vidět něco, co v této oblasti jednoznačně změnil způsobuje mi problémy

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Quote Původně odeslal mario06 View Post
    Bezplatnou pomoc?? Když jsem zaplatil 30 dolarů nikdy nic neřekl o jednorázovou dohodu, naopak je zde kopii odpovědi hodin (cenzurované samozřejmě), které jasně říká, že byste mi opravu na každé aktualizace:

To jsou vaše slova:
    Já vás připraví zvláštní dokument s potřebnými kroky po každé aktualizaci(jasně znamená budoucí bb verze) pro integraci s vbulletin 3.6 -> V jednoduché angličtině to znamená, že na každý bb update jsem musel sledovat vaše speciální dokument pro integraci s vBulletin 3.6.

Čekám na 2 Krok za opravu zaplatit.
    To není pravda. Kterou jste zaplatili za integraci služeb a tato služba byla doručena. I - přestaňte se snaží manipulovat s našimi pracovníky. Tento text, který máte zobrazeny, znamená to, že po aktualizaci budete odstranit naše změny, a musíte to udělat znovu, jinak se jednoduše vrátit na výchozí kód. To ještě neznamená, že bychom zaručit, že bude pracovat na dalších verzích. Nemůžeme zaručit, protože nemáme podporu vB 3.6.

Pokud chcete citovat veřejně našem soukromém jednání je to, co jsem napsal ještě před platí:
    Jsem přihlášen, a první věc, kterou jsem viděl, že máte nepodporovaný vBulletin verze - vBET3.x je oficiálně podporován na vBulletin verze 3.8. Máte 3,6 ... Takže není žádný vBET chybu.
    Mimochodem - ani to nebudeme muset strávit ani minutu tohoto vydání jsme nemocní zkontrolovat. Pokud se budu moci najít problém rychle, pak není problém. Pokud ne, pak doporučujeme:
    - Update vBulletin (nejlepší)
    - Nebo jen zakázat všechny vBET hoks pro archivaci a zůstat bez překladu archiv stránek
    - Nebo zakoupit integračních služeb za $ 30, bur, protože to je na vBulletin verze nejsou podporovány Nemůžeme vás ujistit, že jsme se dokonce bude moci, aby to fungovalo (My prostě nevíme, že verze, a to, co tam je podporován).

Prosím, dejte nám také FTP přístup právě teď. Musím zkontrolovat to verze podporuje navíc i všech háčků.
    Dal jsem nějaký text v červené barvě - tak, jak jste to, věnovat svou pozornost na to. Text tučným písmem tučně také v mém PM.

Nikdy jste zaplatili za návod - psal jsem to a zveřejnit, protože jsem chtěl udělat, a já napsal text, který jste směřovaly po kterou jste zaplatili za integraci služeb - takže není důvod manipulovat s našimi pracovníky a snaží se přesvědčit, že to byla část dohody. Celý dohoda je v textu, který je výše. Můžete dokonce požádán, aby napsal poděkování pro vás v tomto tématu, protože jste se mi líbila představa, že jsem napsal tyto pokyny.

Upozornění: Již máte, co jste si zaplatili. Máš integrace a své stránky archiv pracoval, stejně jako to bylo možné pro VB 3.6

Nyní Vám nabízíme bezplatnou podporu, které ještě nemáme to udělat - VB 3.6 není novější a bude oficiálně podporován. Pokud chcete, abychom vyřešit váš problém - prosím, podrobnosti hodin přístup, stejně jako to udělal předtím.

Nabízíme Vám bezplatnou podporu pro toto téma, dokonce, že nemáme na to. Udělali jsme to na začátku tohoto problému. Nevíme, co se snažíte dosáhnout zde tím, že odmítne přijmout naši podporu a zároveň žádat znovu o to, křičet a ukazovat na červeném nějaký text ve velmi manipulativním způsobem, ale uvědomte si, že se prohlášení v této otázce je oficiální a v konečném znění: bb 3.x oficiálně podporuje vBulletin 3.8. Starší vBulletin verze nejsou oficiálně podporovány. Nabízíme Vám podporu a vůli tento problém vyřešit zdarma. Zjistili jsme žádnou radost podivnou hru, kterou hrají zde. Ty už Pošlete nám přístup, jakmile jsme vyřešit váš problém podle integraci služby, které jste si zaplatili - stačí to udělat znovu a uděláme si jej zdarma tentokrát, i to, že používáte vBulletin verze, která není oficiálně podporován. Tato nabídka je k dispozici až do 25. dne tohoto měsíce. Po tomto dni už nebudeme nabízet bezplatné služby v tomto případě. Můžete si vzít to nebo odmítnout - je to vaše vlastní volba. A jen jste zodpovědní za své volby. Opravdu chceme, aby vám pomohl velmi silné, ale nejsme schopni to udělat proti své vlastní vůli.
    Naposledy upravil vBET; 21-08-10 na 16:21.

Datum registrace
    10. 2009

Sledoval jsem výše průvodce na dopis, vlajky jsou tam, ale invisibile, ale při předání myší nad to si o sobě en pl ECC ... stejně jako jsem řekl, že příznaky se nezobrazují.

To je jediný rozdíl, který jsem si všiml, mezi 3.3.4 ans 3.3.6

3.3.4:
    Code:
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/images/vbet/flags/vbet.css"/>';
    3.3.6:
    Code:
    $style['css'] .= '<link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/images/vbet/flags/vbet.css"/>';
    Jak můžete vidět něco, co v této oblasti jednoznačně změnil způsobuje mi problémy
    Ne, nemůžeme bez živých vB 3.6 například s bb instalováno. Nemůžeme odhadnout, jak vypadá vB 3.6 kód a jak se bude chovat po nějaké změny. Musíme podívat se na to a vidět to na vlastní oči, a nemůžeme to udělat na našem fóru, protože nemáme takové staré verze a ne oficiálně podporovat. Také prosím na vědomí, že změna, kterou popisujete byla provedena, protože bug report - dříve odkaz na CSS bylo v nepořádku HTML části. Pokud si jen chcete mít to pracuje - prosím jen zpět, změna, která vás všiml. Pokud chcete pracovat s příslušnými HTML strukturu - potřebujeme přístup do fóra a zkontrolujte, zda možnost umístit náš odkaz v HTML hlava části.

Senior Member
    Datum registrace
    10. 2009

To je to, co jste napsal před přidat fix:

Jsem přihlášen, a první věc, kterou jsem viděl, že máte nepodporovaný vBulletin verze - vBET3.x je oficiálně podporován na vBulletin verze 3.8. Máte 3,6 ... Takže není žádný vBET chybu.
    Mimochodem - ani to nebudeme muset strávit ani minutu tohoto vydání jsme nemocní zkontrolovat. Pokud se budu moci najít problém rychle, pak není problém. Pokud ne, pak doporučujeme:
    - Update vBulletin (nejlepší)
    - Nebo jen zakázat všechny vBET hoks pro archivaci a zůstat bez překladu archiv stránek
    - Nebo zakoupit integračních služeb za $ 30, bur, protože to je na vBulletin verze nejsou podporovány, nemůžeme vás ujistit, že jsme se dokonce bude moci, aby to fungovalo (my prostě nevíme, že verze, a to, co tam je podporován).

Prosím, dejte nám také FTP přístup právě teď. Musím zkontrolovat to verze podporuje navíc i všech háčků.

To je to, co jste napsal po použití fix, který znamená, že po výše uvedených hodin a jasně říká -> Připravím si zvláštní dokument s potřebnými kroky po každé aktualizaci integrovat s vbulletin 3.6 -> V jednoduché angličtině to znamená, že na každý bb update jsem musel sledovat vaše speciální dokument pro integraci s vBulletin 3.6. Takže ne všechno, co přeformulovat tak, že se zdá, přímo pro vás, protože angličtina není teorie.

Nemůžu dát svůj přihlášení serveru z bezpečnostních důvodů a opět nevím, proč nemůžete mi poslat hook.php soubor nahrát na server sám.

Datum registrace
    10. 2009

Stačí zopakovat to, co mě i vás již psal. To již byla projednána a bylo to již bylo vysvětleno - Vezměte prosím na vědomí, že psaní stejné zprávy, je považováno za spam. Pokud chcete jen psát znovu totéž, budeme muset začít odstranit oznámení, protože ti dělali pouze odpad pro budoucí uživatele. To je veřejné místo a spam není dovoleno. Přečtěte si prosím znovu svou zprávu:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post4533
    a moje odpověď zde:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post4578

Můžete také už odpověděl na otázku, proč nemůžeme jen provedenou změnu a zaslat jej na vás - viz zde:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post4579

Dále upozorňujeme, že již zašlete nám jednou přístupové údaje ke svému forum, takže argument o bezpečnostních důvodů, je těžké uvěřit. A od začátku používání vBET víte, že používáte ji nepodporuje verzi phpBB - každý problém na fóru, bude vyžadovat náš přístup, že (pokud budeme podporovat, protože nemáme k).

Jak jsem psal - já nechápu, jaký druh hry, kterou plavící se tím, že odmítl naši bezplatnou pomoc a zároveň vyžadují, ale my se snažili toto. Máte řešení - nám přístupové údaje, stejně jako to udělal předtím. Pokud si nepřejete, aby naši pomoc - je to vaše volba. Kvůli své podivné postoje a pasu času tím, že opakuje to samé v kruhu, jsme tento návrh omezen - viz předchozí hrnce. Jsme velmi rádi, aby vám pomohl - ale nemůže to udělat proti své vlastní vůli.

Vezměte prosím na vědomí, že diskuse je považována za hotové. Pokud jste se něco nového napsat, prosím, ne spam. Dali jsme si řešení - bez podpory na forum a řešení problému. Vem si to, nebo ne - dle vašeho výběru. Vezměte prosím na vědomí, že budeme velmi rádi, aby vám pomohl

Člen
    Datum registrace
    05. 2010

Já používám vb 3,6 i, tady je to, co mám dělat tak vb archiv pracuje i jen chcete sdílet, pokud někdo může dělat to dokonalejší Prosím, podělte se taky

1. , Kterým se vlajky v archivu
    , V případě, že příznaky nezobrazuje v archívu stránky, použijte tento krok

Jděte do administrace -> Plugins a výrobky -> Plugin Manager -> hledání plugin "Handle vlajek v archivu" bez uvozovek

najít

Code:
    $metatags .= '

nahradit vBulletin Enterprise Translator (vBET) - Powered by vBulletin Fórum cestou, příznaky nezobrazuje, protože špatně pathor obrazy, protože složka archivu rewrited příliš v monitoring, takže jsme se kterým sem

Code:
    $metatags .= '
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.yourdomain.com/forumfolderifany/images/vbet/flags/vbet.css"/>';

Nyní znovu načíst znovu a zkontrolujte, zda jste archiv, měl by vlajky budou zobrazovat ve vašich archivech stránkách také

2. Pokud používáte rewrited Archiv stránky pomocí vbseo, a odkaz v překladu archivu stránce je nefunkční, můžete opravit i

Například nefunkční jako je tento, bude se stránka nebyla nalezena chyba

Code:
    http://www.domain.com/forum/es/f-2.html
    ITS by měly být jako je tato, výše uvedenou adresu URL chybí název složky v níže tučně, někteří lidé s použitím / Archiv / Nebo / Mapa stránek / Název složky nebo jiný název složky

Code:
    http://www.domain.com/forum/es/archive/f-2.html

Chcete-li tento můžeme použít vbseo CRR

Jděte do vbseocp.php -> Vlastní pravidla pro přepis -> přidat tento řádek (ve spodní části kolony CRR) Pokud se záloha název složky pomocí / Archiv / takhle http://www.domain.com/forum/archive/

Code:
    'f-(\d+).html' => 'f/archive/f-$1.html'

Pokud se záloha složky pomocí / Mapa stránek / název složky, jako je tento http://www.domain.com/forum/sitemap/ stačí změnit název složky

Code:
    'f-(\d+).html' => 'f/sitemap/f-$1.html'

To bude stačit, můžete použít vbet stránek vb 3,6 archiv

3. Pokud se vám chybová zpráva, jako to v horní části stránky archivu někdy (to se netýká, nebo proto, krok 2 výše)

Upozornění: filemtime () [function.filemtime]: stat nezdařila [cesta] / vbet_guestcache/pl/_showthread_php_t_295527.html v [cesta] / includes / vbenterprisetranslator_functions_guestcache.php on line 53

použití tohoto Meto návod, Používám jej a jeho práce
    Naposledy upravil basketmen; 09-09-10 na 00:19.

Senior Member
    Datum registrace
    10. 2009

@ Michael
    To není dokončena, protože jste se rozhodl, že to, je to hotové, když jsem tento problém vyřešit.
    S pozdravem

@ Basketman
    jsi to všechno sám? To je skvělé, že se budu snažit v příštích dnech a dáme vám vědět.
    Jde o kamaráda

PS. Mám ignorovat všechno, co v první místo, a prostě si modding?
    Mám prostě dva první kroky, protože nemám vBSEO?
    Naposledy upravil mario06; 10-09-10 na 16:06.

Člen
    Datum registrace
    05. 2010

@ Michael
    To není dokončena, protože jste se rozhodl, že to, je to hotové, když jsem tento problém vyřešit.
    S pozdravem

@ Basketman
    jsi to všechno sám? To je skvělé, že se budu snažit v příštích dnech a dáme vám vědět.
    Jde o kamaráda
    Já jen pomocí kódu, kterým již v tomto tématu a další fóra a mnoho zkoušek

Už jsem použít na několik dní a stále pracuje, PM mě, jestli budete potřebovat moje adresa URL

PS. Mám ignorovat všechno, co v první místo, a prostě si modding?
    Mám prostě dva první kroky, protože nemám vBSEO?
    Ach, to může být různé případ, problém č. 1 a 2 jsem si myslím, že v důsledku vbseo, protože vbseo rewrited archívu stránky

Můžete zkusit Michał kód Za prvé, pokud jeho nefunguje, zkuste můj, zkuste to s experimentem, a zkontrolujte, zda máte soubor zálohy obnovit v případě, že změněný soubor nefunguje
    Naposledy upravil basketmen; 10-09-10 na 16:12.

Stránka 2 z 3 FirstPrvní 123 PosledníLast

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •