Víme, kde je chyba exacly. Našli jsme ji v vbet_global_start funkci vBET souboru php.
Pravděpodobně, míjíme špatné url funkci vBulletin (exec_header_redirect).
Michal je na tom pracuje.
Víme, kde je chyba exacly. Našli jsme ji v vbet_global_start funkci vBET souboru php.
Pravděpodobně, míjíme špatné url funkci vBulletin (exec_header_redirect).
Michal je na tom pracuje.
Žádný problém, my opravdu potřebujeme vyřešit tento problém co nejdříve
Hotovo Líto, že jste musel čekat. Řešení bude součástí příští verze. Jsme již používáte na našem fóru, takže nové místo přesměrování je v pořádku tady.
Pro rychlou opravu, prosím:
1. Upravit includes / vbenterprisetranlator_functions_hooks.php
2. Hledat:
3. Nahradit:Code:if (THIS_SCRIPT == 'showthread' && 'VBSEO_URI' == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_linkstype'] && $_GET['t']) {
Code:if (THIS_SCRIPT == 'showthread' && 'VBSEO_URI' == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_linkstype'] && $_GET['t'] && $_REQUEST['goto'] != 'newpost') {
Vidím v hlavě, že jste popsal dva problémy v jednom závitu. Ale Kamil potvrdili pouze jeden z nich. Prosím, řekněte, jak přesně označit sekci jako přečtenou. Já prostě nemůžu najít takovou variantu - pravděpodobně hledat v nesprávném místě
Ověřil jsem si, že na naší testovací fórum a nemám tento problém. Vše je správně.Code:404 error
Takže, prosím, pošlete na Michal (vbet) Plný přístup k FTP admincp a PM. Bude se snažit najít řešení a opravit!
Díky
Stále čeká na odpověď. Žádná odpověď - předpokládám, že je v pořádku.
Pokud tomu tak není v pořádku, prosím, napište sem a já se otevře tohle vlákno znovu
Tento problém stále existuje, v forumdisplay, Když jsem klepněte na šipku goto zakládat nová pro vlákno, vždy se mi na první místo, ne první nepřečtený příspěvek.
Registrace na mé forum a uvidíte to.
Pokud se i vypnout vbet, problém zmizí.
Naposledy upravil Snake; 11-08-10 na 23:39.
Upgrade na 3.3.5 a všechny problémy se zdají URL pevné, takže žádný problém, díky.
ok
Díky za potvrzení